Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 20:31

Dobře. +prikyvne s úsměvem+ Budu tady. Asi v kuchyni. +prikyvne a když odejde tak zkontroluje obrazy pak jde do svýho pokoje a udělá tam pár změn aby to bylo utulnejsi než se vydá do kuchyně pomoct klukům s večeri. Chopí se loupani brambor ale dělá to kouzlem protože ve skutečnosti ji brambory loupat nebaví a každou chvilku vyhlíží Lamoru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 20:49

+Locke spokojeně dojde do přístavu a čeká, až mu Cappa udělí audienci, cestou si ukradne jablko a chroupe ho tam během čekání+

+a zatímco je asi tak půl hodinky pryč, v chodbě klapnou dvířka od zadního vchodu a dovnitř proleze zrzka trochu upatlaná od bláta z řeky, opatrně se rozhlídne a zamíří ke kuchyni+ Jeane? +zavolá potichu+ Calo! Galdo! +zkouší to a čeká, odkud na ni někdo vybafne+ Locke? +otevře zkusmo jeho dveře, ale když tam nikoho nenajde, dojde až do kuchyně+ Kluci, kde u Perelandra-+zasekne se ve dveřích, když uvidí Wenai loupat brambory, a ruka jí reflexivně sjede k boku, kde pod košilí schovává dýku+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 20:56

+kluci se ohlidnou za hlukem a když uvidí Sabetu tak pustí hrnce a pánve a halasné se k ni vrhnou aby ji přivítali+ Sabeto. Nečekal jsme tě. To je skvělý že ses tady. +Calo a Galdo ji objimaji pak i Jean a Brouk+ Jak se máš. Posadí se musíme se napít. A taky by ses měla vykoupat. +neodpustil si Galdo s veselym usklebkem+ Jo tohle je Wenai. Pokud vím tak se ještě neznáte. Ne? +chvilku přemýšlí ale pak naleje víno+ Locke je u Cappy. Poplatky a tak znas to. +usměje se na ni+

+Wenai si utre ruce do hadry a vstane+ Ahoj. Kluci mi o tobě vyprávěli. Já tu... Jen tak... Pomáhám. +usměje se ale bedlivě si ji prohlíží protože na Sabetu byla už dlouho zvědavá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 21:11

+musí se uculit, když se k ní kluci tak ženou, a hned je poobjímá+ Přece se musím občas přijet mrknout na svůj gang, ne? +zazubí se na ně+ Ty taky nevoníš zrovna po fialkách. +zašklebí se vesele na Galda a plácne ho po ruce, co ji úplně mimochodem šplhá z pasu níž+ Neznáme. +zavrtí hlavou, usadí se a nechá si nalít do poháru, a trochu podezíravě ji sleduje+ Pomáháš? A s čím přesně? +blýskne jí v očích pobaveně, ale pak se na ni zazubí+ No to doufám, že vyprávěli, když jsem odjela naposled, zapomněli na mě tak totálně, že z mýho pokoje udělali sklad oblečení. +zaksichtí se na Sanzy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 21:17

My ti nachystane koupel aby se z tebe Locke nevydesil až dojde. +uculujou se na ni dvojčata a hned se hrnou z kuchyně. Jeanse zatím taky napije a poručit Broukovi aby dodělal večeri. Ten sice remca ale nakonec začne+
No teď zrovna pomáhám loupat brambory a s večeri. +usměje se+ Mluvili o tobě hezky náhodou. +zazubi se na ni+ Brouků já ti pomuzu. +zvedne se od stolu a začne mu pomáhat když se objeví ve dveřích dvojčata a jsou mokri a uculeni+ Máš tamspoustu horký vody. Já ti pomuzu chceš? Já ti taky pomuzu. Já ti umyju záda. Ne já ti umyju záda. +začnou se trochu dohadovat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 21:31

Co bude dobrýho? Jeanovi úhoři? +zazubí se a nakukuje Broukovi přes rameno pod pokličky+ No jo, já se ti do toho nebudu motat, mistře. +uculí se na Broukův pohled a sundá si koženej pásek, na kterým má pár váčků a nějaký ty schovaný paklíče+ Teda kluci, Camorr mi fakt chyběl. +rozhlídne se spokojeně po kuchyni+ co Locke? +zajímá se zatím+ Jak se má? +koukne na Jeana opatrně, a když o něm mluví, tak trochu se usmívá+ Leda ve snu, pánové. +zazubí se, hodí po nich košili, pod kterou má ještě tenkou spodní halenu, a odporoučí se vykoupat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 21:37

Jasně že uhori. +prikyvne s úsměvem Jean+ Locke? No dobře se má. Dobře. +pokýval hlavou+ Bude zpátky za chvíli. Tak čtvrt půl hodinky. +Jean se ještě napije vina a zasklebi se na dvojčata který vyluzuji sérii zklamaných zvuku nad tím že Sabeta jimi pohrdla. Wenai počká až je Sabeta zdoslechu a pak koukne na Jeana+ Ona neví že já a on... ? +Jean zavrti hlavou+ Neví to. +prisvedci+ N o... Tak ať ji to řekne sám.+zaculi se Wenai a dál vaří+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 21:58

+Locke vyřídí všechno potřebný a staví se na trhu pro trochu pálenky ke kartám na večer, a pak se vrátí do chrámu, spokojenej a trochu hladovej+ Nazdar parchanti. +zazubí se na všechny+ Cappa pozdravuje. Prej vás dá všechny pověsit z černýho mostu, jestli mě nebudete poslouchat. +uculí se a vezme si kus chleba, než bude večeře+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 22:03

Moc se necpi už je večeře. +uculi se na něj Wenai+ I když... Možná ti pak vyrostou svaly. +mrkne na něj a s Broukem začnou nosit na stůl+ Locke nebudeš věřit kdo je tady. +usměje se na něj Jean+ Sabeta se vrátila. Zrovna se koupě ale na vecerise k nám určitě přidá. Čekali jsme na tebe aby nám svý historky nemusela vykládat pořád dokola. +kývne na Lockeho veselé a sedne si na svý místo u stolu a Wenai taky. Ostatně všichni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 22:09

To je místo předkrmu. +zazubí se a pohladí ji po boku,zatímco nenápadně zkoumá, co bude dobrýho+ Fuj svaly. Kdo by chtěl svaly. +zatváří se a pohladí se po své mužné hrudi+ Musel bych vyhrávat souboje a neprotáhnul bych se sklepním okýnkem. +zavrtí pohoršeně hlavou, a když kluci zmíní Sabetu, poněkud zmrzne uprostřed pohybu a div mu nezaskočí kůrka, ale rychle to zamaskuje a nasadí úsměv+ no jo, už tu dlouho nebyla. +přkývne jakože nic, usadí se a dá si pozor, aby se na Wenai nepodíval+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí