Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2013 21:45

+schová si teda jazyk zase zpátky do vlastní pusy, ale pořád ji drží kolem pasu+ Prosím tě kámo, kde jsi tohle šlohnul? +prohlíží si Jean skoro odborně Wenain prsten+ Nebudeme muset zdrhat z Camorru, že ne? +zazubí se na Lockeho, a jak se Wenai zmíní o alkoholovým dýchánku, všichni začnou nadšeně halekat, a Broukovi se rozsvítěj oči, protože je mu jasný, že se všichni ožerou a nakonec mu nalejou taky+ Počkej počkej! +překřikne Locke ten bordel+ Jak jako ucházet? +koukne na ni zděšeně+ Co to jako obnáší? +měří si ji podezíravě+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2013 21:56

+usměje se na Lockeho+ Ne, to byl jen takovej řečnickej obrat. No... je jakože zvykem, že nejdřív požádáš otce nebo bratra nevěsty, jestli si ji můžeš vzít a teprv pak tu nevěstu. Ale mě jsi už požádal a my na to stejně s bráchou nijak vysazený nejsme. Takže mu to klidně řeknu já a ty zatím můžeš s klukama rozjet ten mejdan. +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2013 22:03

No hlavní je, že jsi souhlasila ty, ne? +usměje se+ Ale jestli se to tak má dělat, tak to tak uděláme. +pokrčí rameny+ Tvůj brácha je stejně docela normální, tak mě snad neskalpuje. A hned potom to půjdem říct tvý sestře. +zazubí se+ Tak Parchanti, balit, vemte si čistý košile, at nesmrdíte, tam jsou holky outloctinější než u Lilií. +nažene je do pokojů, a sám si taky jde začít balit+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2013 22:07

Jo, ode mě už máš souhlas, tohle bude jenom jakože aby se neurazil. +zazubí se na ni+ Jo, balit. +na chvíli zůstane v kuchyni sama, ruce položené na stole a kouká na ten svůj prsten, a uculuje se, jak se jí líbí, než taky zmizí ve svém pokoji a vezme si jenom pár svých věcí, většinu si jich tu nechá a pak posbírá ostatní pány parchanty a vydají se spolu k bráně a vylezou v zahradě na Tvrzi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2013 15:23

+vylezou z podzemí a zachvilku dojdou do Chrámu, kluci všechno zkontrolujou, jestli nic nechybí, Wenai se dojde kouknout na střechu, jestli je všechno v pořádku, přepočítá štětce i barvy a úak se vrátí dolů, aby vybalila sobě i Lockemu a pak dojde do kuchyně+ Tak co? +koukne na kluky+ Všechno v pohodě? KOukám, že Brouk už se vypařil, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 zář 2013 16:00

+oběhne okolí Chrámu, aby nenápadně vyzjistil všechny novinky, a když nezjistí nic katastrofickýho, spokojeně se vrátí, obhlídne trezory, jestli se nic neztratilo, a vynese ze sklepa nějaký víno+ Všechno v pohodě, zdá se. +uculí se spokojeně+ No jo, ten vysmahnul sotva jsme dorazili. Teda nejdřív běžel pro kytku. +zazubí se+ Co nahoře? Slyšel jsem, že poslední měsíc dost pršelo.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2013 16:46

+uculí se na Lockeho+ To nevadí, já jsem tam všechno poschovávala, je tam sice pár kaluží, ale nic závažnýho. +sedne si na židli a zaculí se na ně+ Tak co? +koukne po klucích+ Co vyvedem? Furt mám u vás ty obrazy.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 zář 2013 16:55

To je dobře. +usměje se a pohladí ji po boku+ No jo, obrazy jsou taky v pohodě. +uculí se+ Pojď je zkontrolovat. +chytne ji za ruku a vezme ji do menšího pokoje vedle schodů, kde jsou všechny uložený, zabalený a postavený plátnem ke zdi+ Tadá. +zazubí se a odkryje jeden+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 20:09

Ty jo. Díky Locke. +usměje se na něj+ Mě vůbec nenapadlo je schovat. +zběžně prohlidne obrazy a pak je zase schová aby na ne nešlo světlo+ Hadamczik že budeš muset jít za Cappou co ? +koukne na něj tazave+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 20:26

No jo, to musím. +přikývne+ Tak zatím můžeš zkontrolovat, jestli jsou všechny ty obrazy správně namalovaný. +uculí se, přitáhne si ji k sobě za boky a ještě jí dá pořádnou pusu, načež skočí do trezoru pro peníze, aby mohl odvýzt všechny týdenní platby, co dluží, najde svý stiletta a zamíří dolu do přístavu+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí