od Syriana Spinnel » 30 kvě 2015 23:11
Siana: +kdyby se mohla skrze to křeslo nějak protlačit, právě teď by zdrahala s větrem o závod. Ani nepostřehla kdy se před ní Gabriel objevil, ale takový strach z něj nikdy neměla+ Nikdy jsem smečku nezradila! +trvá si na svém zvráceném tvrzení, protože tomu opravdu věří+ Viděla jsem jak jsi byl slabý, když s tebou ta mrcha zametala... +v ten moment však ztuhne uprostřed věty a nevěřícně kouká, na živoucího ducha před sebou+ to není možný... +vrtí nevěřícně hlavou+ ty prostě nechcípneš +ujede jí, ale hned toho zalituje protože je jen takhle malinko od toho, aby ji tři, pardon čtyři lidi, když započítá i chlápka co se drží trochu v zadu, zabili+ Proč? Ty se mě ptáš proč? +z těch slov přímo kape nenávist+ podívej se na něj +vyštěkne najednou a kývne hlavou ke Gabrielovi+ protože miloval tebe a ne mě! protože tě pořád miluje, copak to nevidíš? Pokaždé když jsi ho odkopla, vykašlala ses na něj se vrátil a bylo to zlý, dělala jsem co jsem mohla, ale nikdy to nestačilo. Věděla jsem že dřív nebo pozdějc by ses k němu zase vetřela. Miluji ho!
Syriana: Dík Becs, taky se mi děsně líbí Konečně dojdu až ke skupince obklopující Sianu a na okamžik delší, než by byl potřeba spočinu na Gabrielovi a jeho šokovaném výrazu. Jo jsem to já, jsem celá, živá, a jsem tady. Gabrieli, byl bys tak laskav a kousek ustoupil, nerada bych tě nedopatřením střelila řeknu klidně a pak s pozdviženým obočí poslouchám tu neskutečnou plejádu keců Doufám, že si teď ze mě děláš prdel. řeknu nakonec nevěřícně i když nad slovy že mě Gabriel miluje se na chvilku zamyslím a koutkem oka na něj kouknu Kdybys jak říkáš, to udělala protože miluje mne a ne tebe, tak bys došla a prostě mě sejmula. Ale tys kurva obětovala dvacet osm lidí, ty zvrácená píčo, mezi kterými bylo 8 dětí - Vladimir, Sonja, Ekaterina, Dimitrij, Anton, Jelena, Alexandr a Michail. Cedím ta jména nebohých dětí skrze zuby Obětovalas životy nevinných dětí, kvůli žárlivosti sama slyším, jak můj hlas stoupá, a poslední slova už téměř křičím ty o lásce nemáš nejmenší zdání! Pak bez jakéhokoliv varování vystřelím a trefila jsem se, kulka jí roztříští koleno, páč nechci aby z toho vyšla lehce. Stálo to i za to, že zpětnej ráz magnumu mi vykloubil rameno, ale co je to oproti tomu, čím jsme si už dneska prošli To bylo za moje vzpomínky, které jsi mi kurva ukradla, mám pokračovat? na tváři se mi rozzáří zas ten psycho úsměv, a zrovna v tom okamžiku se Sia rozhodne, že když má umřít, tak mě prostě vezme sebou a nečekaně na mě skočí
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me