Akce "Londýn"

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Akce "Londýn"

Příspěvekod Postrach » 30 říj 2013 13:44

No jistě, bylo by mu to líto, žes ho tady nechala...*komentuje s úsměvem, jak slyší Man* ach bože...velký hangár to bude chtít...*poznamená*

Shaw: Výborně. *usměje se sebejistě na to, že má jeho plnou pozornost a pak mu podá něco mezi tabletem a mobil, na kterém má něco - s čím teda budou kšeftovat - co ten čip, po kterém šli v FF? Prostě nějaká elektronická vychytávka...nemusí to být přesně*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 říj 2013 14:16

(dobrý nápad, taky jsem směřovala podobným směrem, třeba něco jak byla ta věc na dekódování a rušení signálu čehokoliv...Sideswipe? Nebo Crossbow? Teď nevím jistě, každopádně to byly hodně dobrý vychytávky, po který by chňapnul každý :P )

+culí se pobaveně, jak to tam vyjmenovává+ Hmm, přímo Velká Pětka. +pousměje se spokojeně+ No já myslím, že něco málo tam ještě přibude. +zablýskne jí v očích+ Minimálně Acuru a Henýska tu nechat nemůžem, že? +vzhlédne k Tobiášovi, jak si ji přitáhne blíž a položí mu zlehka dlaně na předloktí+ Jak říkám, diskuzi se nebráním...A když navíc jinde a na jiný téma...+nakloní se blíž k němu a jak má vysoký podpatky, její dech ho zalechtá na rtech+ ...přímo umírám zvědavostí. +zavrní a provokativně se k němu přitiskne.+ Jo, taky se mi zdá, že většina bude mít fakt moc špatný den. +uculí se pobaveně, když sleduje, jak Man mluví s tím známým, který najednou nějak poblednul.+

Jo hangár...já to říkala, že ten nebude ani trochu nevyužitý. +mrkne na Postracha pobaveně. Dopije šampaňský, odloží skelničku na tácek, co prochází kolem. Pak zastaví jedno z číšníků a požádá ho o skotskou. Ve chvíli, kdy se vedle ní zastaví a podívá se mu do očí, všimne si dvou věcí: za prvé, na číšníka má až příliš ostražitý a tvrdý pohled a za druhé její sluch zachytí tiché a nezaměnitelné šumění elektroniky. Nedá na sobě ale nic znát, neutrálně se na něj usměje a když číšník krátce kývne a odejde pro její skotskou, zadívá se Tobiášovi do očí+ Jsou tady tajní... +vysloví to, co i jemu určitě došlo+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 30 říj 2013 14:27

+vezme si od něj tablet a když mu dojde, na co se to vlastně dívá, na okamžik nedokáže ani on zakrýt překvapení. Rychle se ale seber a vzhlédne od tabletu k Shawovi. Zadívá se mu upřeně do očí a prohlíží si ho s novým zaujetím, jakoby ho do téhle chvíle nebral úplně vážně+ Musím říct, že jsem vážně docela ohromen. Ale samozřejmě, tuhle věc by chtěl každý. Zajímá mě, proč ji nabízíte zrovna mě a hlavně...+nepatrně se pousměje+ ...co za to budete chtít.
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Manori » 30 říj 2013 17:11

No, tak aby nebylo jakože až tak přebráno, tak načnu ještě jiný soudek:)
Spoiler: show
Pontiac Firebird, 1970 (v úpravě)
Obrázek
Pontiac GTO Ram Air 6, 2004
Obrázek
Předchůdce- Pontiac GTO, 1969 zvaný "The Judge"
Obrázek

Buick Grand National GNX 1987
Obrázek

Ford Mustang GT 2013
Obrázek

Saleen S302, 2008 (variace Mustanga 5. gen.)
Obrázek

Bentley Continental GT Le Mans Edition
Obrázek

Lotus Elise S
Obrázek

Range Rover Sport Supercharged 2011
Obrázek

Porche Cayenne Turbo S
Obrázek

Ferrari 288 GTO 1984
Obrázek
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » 30 říj 2013 17:15

(no, tak řekněme, že to je nějaká ta univerzální rušička/dekodovač:))

*chvíli se zdrží u toho známého, ale pak dojde zpátky, zrovna zaslechne Beccy* Jo, jsou. Dělají tady nějaký zátah na překupníky...asi jim trochu narušujem práci s naším nákupním seznamem *uculí se* zřejmě vědí, že se chystá nějaký obchod, ale jestli jde jen o auta...*všimne si, jak Ari studuje něco na tabletu a svraští obočí* Tady bude husto ještě...

Shaw: samozřejmě mám i další zájemce...otázka je, kdo bude schopný nabídnout dostatečnou platbu. Znáte to...a pochybuji, že například takoví Němci by si mohli dovolit něco takového...Orientuju se spíš na větší hráče, jestli mi rozumíte.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tobiáš » 30 říj 2013 17:20

No to nemůžeme...to by byla trestuhodná ingnorace...*přikývne* tak to musíš ještě vydržet...pokud nechceš pohoršovat na veřejnosti..*šeptne jí u ucha a letmo se dotkne rty jejího lalůčku*

No to snad...ale to bychom asi chtěli moc, kdyby to byla obyčejná snobárna...aby tady nebylo víc agentů, policajtů a grázlů, než obyčejných anglických lordů a zbohatlíků...*musí vrtět hlavou a drží si Beccy u sebe, skoro jako by mu ji třeba mohla jedna skupina z jmenovaných sebrat :lol: *
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 30 říj 2013 17:21

Mě to nepřekvapuje...začínám si docela zvykat...nebo už jsem imunní. *cukne koutky*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 říj 2013 01:25

(no to si děláš srandu, s tím přídavkem :zed: :smich: Ten Mustang, to je moderní verze Eleanor, že jo? :drool: :lol: :Love A ten Firebird je taky zatraceně přitažlivý monstrum :pii :Love Saleen taky, himl :lol: No a Rover, trochu mi připomíná vozítka Divize... v čem oni si to vlastně vozili zadky, ani jsem si nevšimla, jestli je to někde poznat..nebyl čas :D )

Zátah na překupníky? +zvedne obočí+ Tak to doufám, že nás nezačnou podezřívat. +uculí se+ Že by CIA? Nebo spíš něco místního? Případně obojí...+ušklíbne se+ No ať je to ale kdokoliv, doufám, že to nezvrtaj. +prohlásí dost pochybovačným tónem. Asi vládním organizacím ne zcela důvěřuje :lol: Trochu se vykloní, aby viděla na Ariho a Shawa.+ Hmm, dala bych nevím co za to, abych mohla být muškou na zdi a mrknout se, co vykouzlilo to překvapení na tváři našeho ruského "přítele" +povzdechne si skutečně toužebně a zase se schová Tobiášovi do náručí. Fakt se jí tam líbí, no :D + Tak pohoršovat říkáš? +zatváří se, jakože nad tím vážně přemýšlí+ Musím říct, že je to zatraceně velký pokušení. +vydechne tlumeně a slabě se zachvěje, když jí jeho rty zalechtají na oušku+ Hmm, tak ale teď, jak jsi to vyjmenoval mě docela zajímá, do jaký škatulky patříme my. +uculí se pobaveně+ Možná něco jako "ti hodní a nezávislí"? +v očích jí vesele zajiskří a obejme ho kolem pasu. lach, no to by mohla zkusit "skupina" :twisted: by asi koukali :nin* :lol: +
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 31 říj 2013 01:46

O tom nepochybuji...takovou věc by chtěla vlastnit každá myslitelná vláda nebo organizace na světě. +přikývne vážně+ Ale jak jste správně podotknul, jen málo z nich by si ji mohlo dovolit. Takže ano, rozumím vám, pane Shawe a jsem si vcelku jistý, že můžu zaplatit, kolik si řeknete. Nebo co si řeknete. +pousměje se koutkem rtů, naznačujíc, že platba nemusí být jen v běžné měně+
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Manori » 31 říj 2013 20:21

(Hm...nn, myslím, že Eleanor je GT500 Shelby, Cobřičku co máš už...:) originál pak 1976)

Eleanor origo:
Obrázek

moderní Kit nějaký prej:):
Obrázek

(jsem neodolala...to jsou hlavně potvůrky...ten první pontiac je fakt moc pěkně daný dokupy...oranžoví na sebe navazujou...a buick je poslední "muscle car" Ford GTčko se mi líbila barva :lol: ale slintám nad úpravou Saleenem....a právě jsem chtěla dohodit i něco většího...NK nemá nárok, ti mají Drobka....a co v Divizi...právě Range Rover to je :), a ještě přihodíme další:) at je z čeho přebírat :))
Tak co prý se vyskytuje v Niki (ty zajímavější kousky)
Chevrolet Suburban
Obrázek

Ford Expedition Max 3. gen (limited ed.)
Obrázek

Hodně oblíbený v Niki jsou BMW 7
Tady facelift 2013
Obrázek

Ferrari 599 GTB Fiorano (taky mazel :Love )
Obrázek
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet