Klan Hashimoto, Japonsko

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Klan Hashimoto, Japonsko

Příspěvekod Noční Klub » 17 zář 2013 14:31

(hih..."mám na prdeli tank!" ne, to fakt byla nejlepší část... "let´s have some fun!" -->jedno auto na placičku, druhé auto na placičku...fakt bych nechtěla potkat tank v protisměru :smich: )

No, praxi už jo...předtím to nebylo tak dokonalé...*vyculí se* Koleček..nebo v horším případě míčků...*otřepe se :lol: * hm..blondýnky...*vážně se nad tím zamyslí* asi jsem spíš na tmavovlasé typy...*zazubí se nakonec* a oblbnutí jsem si užil až dost, děkuji pěkně...*zavrtí hlavou* to fakt nemám rád. Když tahá někdo další za nitky.*zamračí se* Ani mimo lesy ne?! *zadívá se naoko zděšeně* jo. Drobek..to je takový...dvoutunový klubový miláček. Používáme ho tehdy, kdy je třeba vozítko pro míň...přístupný terén.*sleduje letící bloody tak trochu fascinovaně* hm..prý pít můžem, jen to nestrávíme a jaksi jsme nikdo neměl jaksi odvahu to..zkoušet...můj poslední pokus byl poněkud...náročný.*zavrtí se a radši odpije své rybí* snad bys mě nechtěla opít?*zadívá se na ni a v očích mu zasvítí ohníčky* a tohle tedy není čistá...*kývne k její specialitce*Tak křehká žena...*zatváří se* tohle ti nežeru, kočko...*zatváří se schválně co nejvíc "macho"*To abych si došel nějaké volvo koupit...ať nejsem z módy...
Noční klub omyly netoleruje: zemřít pro ostatní je normální.
Ohrozit ostatní - potom je normální zemřít.

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 zář 2013 19:22

(joo, to bylo boží :lol: On je Roman Pearce vůbec dobrej týpek :D A nakonci pětky je taky dobrej, jak se chlubí Tejovi, že si koupil káru od nějakýho šejka v Abú Dhabí a je jediná na západní polokouli...a pak tam dojedou dvě Tejovy kočky ve stejný a on na Romana "takže jsou dvě...na západní polokouli" :lol: pecka prostě, miluju ty filmy :D )

Cvičení dělá mistra...+praví moudře, ale koutky jí cukají smíchy+ Jo tak na tmavovlasý jo? +zajiskří jí v očích a prohrábne si teatrálně háro:D+ Máš malý, ale významný plus. +světlemodrý :lol: + No to nemám ráda taky. Ono taky komu by se líbilo být jen nějakou loutkou, že. +zamračí se taky+ No jo, třeba draci jsou spíš v horách, než v lesích. +uculí se+ Ale třeba testrálové, ti by se ti líbily. Vypadají trochu strašidelně a lidi se jich většinou bojí. Jsou to vlastně dost nepochopený zvířata. Odsuzovaný jen kvůli vzhledu. +pak se trochu rozpačitě usměje+ Kdyby tě ty moje kecy nudily, tak řekni. Jak přijde řeč na kouzelný tvory, jsem k nezastavení. +uculí se+ Ve škole to byl jeden z mých nejoblibenějších předmětů. +pousměje se a pobavně sleduje ten jeho výraz, když sleduje levitující bloody+ Tak na tyhle vozítka si taky potrpím. Takový Hummer...+zasní se+ Aha..no jo, škoda. Ale tak to radši zkoušet nebudem...potencionální následky si na triko nevezmu. +zašklebí se+ Já? A opít tě? +zatváří se "jak tě to vůbec mohlo napadnout+ Ono stejně než se našinec opije...dost se to prodraží. +zasměje se+ Ne není...je to...+zarazí, jak mu to poddat nějak..civilizovaně+ hmmm..znáš třeba rozinky v rumu? +koukne na něj a tváří se tak vážně, jak jen to jde+ no tak tohle je na stejným principu...+zadívá se do skleničky, pak opatrně koukne zase na něj, jestli si to dal dohromady:D+ Tak nežereš? A to se tak snažím...+povzdechne si naoko nešťastně, jak se jí nic nedaří:D+ Prosím tě...to Volvo bylo jen takový přirovnání..+mávne přezíravě rukou+ Píšu tam toho Veyrona. +a hned tak neprodleně učiní+ Co nějakej sporťák? Nebo starší klasiku, s tím uděláš dojem ať přijdeš do jakýkoliv společnosti. Od mafiánů po fízly. +zazubí se a už cvaká na noťasu.+ Třeba Dodge Charger z roku 1970. +natočí monitor k němu - http://img.gawkerassets.com/img/18ncqwcibvdz8jpg/original.jpgTorettův mazel:P++ Ale nový verze taky nejsou vůbec špatný. Moderní kabátek jim na dravosti neubral vůbec nic. +přecvakne na vedlejší panel - http://www.autooutlet.cz/cars-250-dodge-charger-srt8-6-4hemi-eu-navi-2012+ Nebo Challenger 1971, taky hotová srdcovka. +oči jí září jak dítěti u vánočního stromečku+ Však se můžeš na nákupech přidat. A třeba i Man s Postrachem by si rádi rozšířily vozový park +uculí se pobaveně, jak si už představuje, jak by se na nějaký prodejní výstavě vyřádily:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 18 zář 2013 13:38

(heh, pětku musím ještě dokoukat:)))

Významný plus...výborný.*tváří se spokojeně, ještě, že neví, že modrý:D*dra-ci?*už zas má obočí nahoře* Tak to si Man nedělala prdel...*vrtí hlavou*test- co? co to jsou zač?*koukne po ní zvědavě* Neboj, kdybys mě nudila, tak to poznáš...usnu ti tady.*uchechtne se* Mno jo.. hummera jsme taky měli...ale tohle je jeep, wrangler ve speciální úpravě...*kouká na specialitu* rozinky v rumu...*pozoruje sklenku, Beccy, sklenku a na tváři se mu rozlívá poznání* ale to je ovšem vymakaný systém...*poznamená* příště si nechám přinést kapra v kyblíku rumu...*uchechtne se* No vida, že to jde...*jak hezky rozšiřuje seznam* Jasně, není nad to, dělat dojem v takový společnosti*směje se a popoleze si na polštářek vedle ní, aby viděli na do notesu oba* no jo...challenger, to je ovšem jiná káva*zasvítí mu oči*...teda, moderní verze jsou mi asi bližší...*zamyslí se* ale to vůbec není blbý nápad...*koukne na ni* No, když budou ti dva hodní, tak je vezmem s sebou..*uculí se, při představě "hodného" Postracha*. Mám takový pocit, že se v Londýně chystá nějaká akce...Angličani, takže pěkná snobárna...*ušklíbne se* ale zásobeni budou určitě víc než slušně...Možná budou mít i Hennesseyho...*natáhne se přes ni a zaklape na klávesnici http://uncrate.com/p/2010/03/hennessey-venom-gt-xl.jpg http://wallfive.com/wp-content/uploads/ ... Spyder.jpg * nebo corvetty nejsou špatný, když jsme u toho..stingray* http://image.vetteweb.com/f/features/ve ... uarter.jpg * nebo ZR1... * http://www.corvetteblogger.com/images/ZR1/ZR1_30.jpg *

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 zář 2013 16:06

(heh, snad nejedeš pozpátku? :lol: )

Nene, nekecala. +zavrtí pobaveně hlavou+ Testrálové. Vypadají trochu jako koně, ale takový..hororový. Nemají žádné svalstvo, tělo mají potažené jen černou kůží, takže je poznat každá kost. Mají obrovský černý křídla, trochu jak netopýři. Oči mají bílé a bez zorniček. A jsou to masožravci. Já vím, zní to fakt dost hrozně, ale jsou úžasný. Myslím, že pár jsem jich viděla létat nad lesem u mého...hmm domu. +zatváří se trochu rozpačitě, ale nechce říkat hradu no:D+ Jo a vidět je můžou jen ti, kdo viděli někoho umírat. +pak zamyšleně nakrčí čelo+ Zajímalo by mě, jestli to platí i pro mudly...tedy jako normální lidi, co nekouzlí. +dodá na vysvětlení+ Že jo, je to těžce nápaditý. Vynález jednoho známýho. Mudla v lihu. +zahihňá se+ No jo, já jsem taky spíš na ty moderní typy. Kupodivu. +uculí se a udělá mu ochotně vedle sebe místečko:P+ Hmm, takže v Londýně? +zajiskří jí v očích+ Tam jsem docela dlouho nebyla....+už si v duchu mne ruce, jak to tam roztočí ve velkým:D+ No jo, taky co čekat od Angličanů jinýho než snobárnu. +ušklíbne se pobaveně, pak jí málem spadne čelist do klína:D+ Páááni..jaktože mi tohle uniklo?! Píšu si...+a už tam má i Henneseyho+ No jo, corvettky, to je taky klasika. A tyhle maj zatraceně pěkný tvary. +kývne nadšeně a dopíše i tyhle dvě+ No, jak tak na to koukám, to je už docela slušný základ na takový menší pozdvižení v Londýně, hmm? +koukne ze seznamu na Tobiáše a zasměje se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 18 zář 2013 18:00

(no jasně, není nad to si zacouvat:D ale dál už ne, zbytek už mám zkouknuté...to podle toho, jak co kde sosnu)

Hororový kůň...*rozjíždějí se mu v hlavě kolečka, i to jedno navíc:D* Tak to je máš poblíž...aby odstrašovali nechtěné návštěvy, ne....jo, mudly...to nevím...Postrach říkal, že snad něco i viděl...kdysi, když s Manori teprv začínal chodit* zamyslí se* co to kruci....něco s mozkem....taky takové nějaká...hororová záležitost.*zavrtí hlavou, že název ze sebe nedostane* No, tak to by určitě neměl být můj problém*ušklíbne se nad tím, že je můžou vidět jen ti, co viděli mrtvolu:D* Šikovný známý...a má zajímavého koníčka...nakládat lidi...*radši se neptá dál, co ještě onen známý podniká, ví od Postracha, že se v tom nemá moc šťourat :D* Proč kupodivu?*koukne na ni a jak sedí hned vedle, tak je to pěkně zblízka :P* O důvod víc se tam zajet podívat...Man tam má byt, tak se jí tam pozvem...*zakření se* a za odměnu může s náma.*spokojeně se na ni dívá, jak kouká na Henýska - ehm, do kterého klína? :smich: od toho se odvíjí Tobiášův výraz :lol: :lol: * Tohle ti nesmí uniknout...aspoň se v něm projet. Hm...ukaž...*koukne na seznam a asi se o ni trochu opře, jak ji kouká do papíru* jo, to je mnohem hezčí...takový, jako do začátku...víme.*uculí se*

Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 zář 2013 18:39

(no ty starší díly hlavně nejsou zdaleka tak povedený :P Takže dál couvat opravdu netřeba :lol: )

No jako hlídací zvířátka by se určitě hodily, jen kdyby ke mě chodily výhradně nevítaný návštěvy, co je můžou vidět. +zasměje se+ Něco s mozkem? +nakrčí zamyšleně čelo+ Mozkomory! +vyjeví se, když jí to dojde+ No tak to je teda něco...+kroutí hlavou+ Ty nechceš poznat, věř mi. Fakt hnusný potvory. +ujistí ho a trochu se oklepe+ Jo zajímavýho koníčka..kdyby jen jednoho. +cukne koutky, ale taky to nechá radši být.+ Mnoo, kupodivu proto, že podle běžných měřítek bych měla být spíš..staromódnější. +tváří se jak hrad v Karpatech:D+ Ehmm...+trochu se sebere (čelist z klína - svýho:D zatím..pampadam:D)+ Jo taky si myslím, že na rozjezd dobrý. +uculí se a jak se o ni trochu opře, tváří se sice, že si vůůbec ničeho nevšimla, zároveň se ale ani trošku neodtáhne :P+

(heh, chudák Denisa, na druhý straně světa a netuší, copak miláček vyvádí :lol: :P :D btw. už mám Tobiáškův xichtík na mobilu jako tapetky :P :pii :Love )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 19 zář 2013 11:41

(nj, jdou s dobou...tak 5 taky fajn...né, že po Londýně budem vozit trezor! :lol: :P ale ty dva dodge charger... :Q )

Musíš vyvěsit cedulku...hned pod zákaz vjezdu...*uchechtne se* Jo! to je ono...*kývne, když to vysloví* Já si taky myslím, málokdy..no, vlastně asi vůbec nikdy, jsem neviděl Postracha tak...rozhozenýho.*hledá správné slovo* hm...staromódnější...*sjede si ji důůkladným pohledem* jak se to pozná? *zvedne jedno obočí, ale nespouští ji z očí a buď mu nedochází, že je dost v její osobní zóně nebo mu to nevadí a nebo...to dělá schválně :P (pak chudák Denisa :lol: ale ona byla vždycky taková nějaká...plonkovní...to furt říkám :pii *

(hihi, tak jak už je rozvalený i v mobilu, tak je to jasný... :D :Love )

Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 zář 2013 18:09

(lach, to mě ale vůůůbec nenapadlo, že bysme po Londýně tahali trezor :lol: btw Joaquim de Almeida je snad nejlepší herec na drogový bosse, jakýho můžou do filmu najít :D už v Desperadovi ukázal, že ti mu prostě jdou :D no a o chargerech ani nemluvím :Love možná si taky jednoho přidám na seznam, ať nemám jen samý sporťáky s ladnými tvary, ale i nějaký to "monstrum" :lol: )

Dobrý nápad, přidám to hned pod cedulku "paní domácí má ostré zuby" +rozesměje se+ No jo, tyhle potvory rozhodí úplně každýho a vůbec není třeba se za to stydět. +potřese hlavou+ Právě že se to většinou nepozná. +zazubí se vesele+ Nebo se snažím, aby se to nepoznalo. Nemusí o mě hned každý vědět všechno, že...+uculí se a ač je obvykle na svou osobní zónu citlivá docela dost, teď je jí to tak nějak šumák:P+ ...faktem ale je, že v době, kdy jsem se narodila...byla spousta věcí jinak. +zajiskří jí v očích+ Třeba první dvě čísla v letopčtu...+zatváří se jak neviňátko+

(no já bych tak nějak řekla, že je holka prostě navíc :pii :D :lol: no jooo, já za to nemůžu, že je na těch fotkách co jsi sem dala tak...k sežrání :Love a tak "Tobiášovskej" :D )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 20 zář 2013 14:30

(njn :lol: jo, to mu sedne, taková role. Charger je myslím hezký zástupce "monstra" :D )

Výborně, znamenám si na seznam "tohle nechci potkat"*ušklíbne se* Tak to se snažíš dobře...ať se koukám, jak se koukám...*pokrčí rameny s úsměvem* tak čísla....*přimhouří oči* byl bych za nevychované vlezlé hovado, když se dámy zeptám na ty čísla letopočtu?*usměje se šířeji a nespouští ji přitom z očí* čistě pro představu, co všechno tak mohlo být jinak...*dodá vážně "čistě profesionálním" hlasem, ale zaujetí z obličeje se mu vymazat úplně nepovede*

(hih, to abych zas něco pěkného našla :P :pii )

Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 zář 2013 16:30

Prý hovado...+zavrtí se smíchem hlavou+ No já myslím, že to projednou nebudeme brát jako nejhorší faux pas, kterýho se chlap může dopustit. +zatváří se blahosklonně+ Ten letopočet je 1815. +kouká na něj poočku a tváří se jakoby nic.+ Takže v podstatě je to teprve nedávno..když vezmem v úvahu některé další naše příbuzné. +zašklebí se vesele+

(joo, tak to klidně najdi, já se fakt vůbec zlobit nebudu :P :Love )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member