Velká výprava napříč Austrálií

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Velká výprava napříč Austrálií

Příspěvekod Styx Lupin » 10 bře 2014 17:15

+po přistání musí ihned přimhouřit oči, protože po celodenním putování hustou zelenou vegetací je to barevné spektrum oslepující jako baterka do očí:)+ Waw! To je ale nádhera +kochá se těmi sytými barvičkami západu slunce a je úplně unešená z toho pohledu na město+ Hádala bych +chvilku to schválně natahuje, že jako přemýšlí+ podle té budovy opery, že jsme v...Sydney? +uculí se na něj+ To je moc příjemné překvapení +láskyplně ho políbí+ A kde tady budeme vlastně nocovat? Pod Harbour Bridge? +zasměje se vesele+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 11 bře 2014 17:27

To bylo moc lehké, co? Budu muset příště přitvrdit...*zasměje se a políbí ji na oplátku* hm...že by? Pod mostem jsme ještě nebyli...ale...ne. Dneska ne. Opět jsem si vybral díky známostem nějaké dluhy...v nedalekém hotelu měli tak trochu problém s magickou potvorou, která..no, radši nevzpomínat. Každopádně trvalo, než se ji povedlo dostat z trubek pryč...Majitel je kouzelník, ale jinak je to mudlovský hotel...docela se s ním nadřel, aby uchoval něco z historie a zároveň sem pasoval...je to odtud kousek...*zamíří od vody ulicí nahoru do zástavby...a skutečně nejdou nijak dlouho, když se před nimi objeví fasáda hotelu*

Obrázek

Tak, tady to je...

*vejdou dovnitř, do haly, kde se Remus na chvíli zdrží u recepce, jak kontroluje, jestli tady mají opravdu rezervačku, ale majitel je svědomitý, tak o nich recepční ví*
Obrázek
*Hlavní společná prostora hotelu je něco mezi obývákem a knihovnou :D - deformace:D*
ObrázekObrázek
*Dál v lobby je i bar*
Obrázek
*No a když Remus vše vyřídí, vydají se po schodech nahoru...*
Obrázek
*a do pokoje v nejvyšším patře*
Obrázek

(bonus, otevřené mezipatro)
Obrázek

(a důkaz, že ten hotel opravdu v Sydney je :D a zhruba v místech, kde je vidět na operu house :D)
Obrázek
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 11 bře 2014 19:30

No, docela jo. Skoro jako kdybys mně postavil pod Eiffelovku a já měla hádat, kde jsme +zaculí se šibalsky+ Přitvrdit? Hlavně ne doprostřed nějaké pouště, nebo dokonce pralesa. To bych už neuhodla vůbec +směje se+ Ty máš známosti vážně všude +kroutí udiveně hlavou cestou k hotelu a když k němu dojdou, kouká na něj z ulice obdivně+ Moc hezký hotýlek, majitel si dal opravdu záležet... To mi připomíná Eagle Rock +zasměje se tomu názvu hotelu a pak zapadne dovnitř a zatímco Remus vyřizuje rezervaci na recepci, projde si zvědavě halu a namísto pohodných křesel ji okamžitě zláká knihovna. Prochází kolem regálů s knihami, rozhodnuta nějakou si vypůjčit a vybere si nějakou o Sydney s hodně fotografiemi+ Je to tady moc pěkné, vybral jsi skvěle, jako vždy +usměje se na Remuse, když se k ní připojí a cestou nahoru obdivuje interiér hotelu. Jak vejdou do pokoje, Styx shodí bágl u dveří a projde si celý pokoj a tváří se u toho nadmíru nadšeně+ To je úžasné! Moc se mi tady líbí +zkusí měkkost postele, nakoukne do koupelny, odkud hned poté zazní její natěšený výkřik Vana! a vyjde i na terasu, odkud mají nádherný výhled na večerní město. Vrátí se zpátky k Remusovi a obejme ho kolem krku+ Je to tu moc pěkné. Tato výprava se mi líbí čím dál víc +uculí se a políbí ho něžně na rty+ Jako úplně první navrhuji vykoupat se. Co ty na to? +nečeká a běží napustit horkou vodu do vany+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 12 bře 2014 17:38

hm..nebo obojí...*koukne na ni, jak zmíní poušt i prales dokupy* no, chytání magických potvor je fakt docela prostorově...náročné..*odloží v pokoji svůj ruksak a musí se rozesmát, jak se odvedle ozve vítězný pokřik* co všechno neudělá radost...Jsem rád, že se ti tady líbí...*usměje se* to je nejlepší nápad dne. Koupel...*a zatímco Styx chystá vanu, zavolá dolů a nechá jim poslat něco na zub na večeři*

*za chvíli dorazí večeře pod poklopem, i s lahví australského červeného*

ObrázekObrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 12 bře 2014 19:04

Na chytání magických potvor jsi odborník na slovo vzatý. A vsadím se, že máš tu potvoru v Beastu +zasměje se a když je vana napuštěná, svlékne ze sebe zaprášené hadry a toužebně vklouzne do vody, s pěnou až k bradě a chvíli vzdychá slastí, kterou jí koupel poskytuje+ Bože, to je příjemné...pojď taky +udělá mu místo a když Remus vleze do vody a posadí se naproti ní, hladina vody vyšplouchne přes okraj+ Abychom jim tady nevytopili hotel +zasměje se a ještě chvilku relaxuje v bublinkách a pak si vzájemně umyjí záda a nakonec vylezou z vany, čistí a jako znovuzrození+ Jú, večeře +zvolá nadšeně, když se vrátí do pokoje a zvědavě nakoukne pod poklop+ To vypadá vážně dobře. Dnes budeme večeřet civilizovaně +uculí se a naservíruje jídlo i s pitím na terasu, aby měli u toho i hezký výhled na noční Sydney+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 13 bře 2014 09:45

Hm...mám.*přiná pak, že je opravdu v Beastu.Vhupne za ní do vany a užívá si vodu* snad ne, další rekonstrukci by majitel asi nerozdýchal...ale můžeme říct, že jim zas něco běhá v trubkách. *vyleze z vody, osuší se a dojde k ní zpátky, nebo spíš, na balkon po čuchu:D* romantická idylka jak vyšitá...*otevře a rozleje jim po sklence vína* tak na co si připijem?

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 13 bře 2014 12:54

+převlékne se do něčeho hezkého, když je to tam všechno tak nóbl a posadí se ke stolu na terase+ No to teda +koukne na osvětlený noční záliv před nimi+ Větší romantiku si už snad ani nedokážu představit +zasměje se a chopí se skleničky+ Já bych si dnes večer připila na tebe, lásko. Za to, jak jsi tento výlet úžasně naplánoval. A hlavně... +pozvedne k němu skleničku+ Všechno nejlepší k dnešním narozeninám! +nakloní se k němu přes stůl a jemně ho políbí+ Dáreček dostaneš až doma. Jistě chápeš, že jsem se s ním nemohla tahat do Austrálie +uculí se+
Obrázek
(tohle je skoro úplně jako pohled z oken toho hotelu :D )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 14 bře 2014 16:42

*se teda taky obleče aby nepohoršoval okolí, do nějakých kalhot a lehké košile* Na mě? No, kdo jsem, abych si stěžoval...ale nechval dopředu, ještě toho máme hodně před sebou. A doufám, že samé takovéhle pěkné věci.*vezme si sklenku* K narozeninám?*chvíli uvažuje* no jo...já jsem úplně z toho posunu....zblbnul.*vezme si od ní sladký polibek* děkuji, Karkulko... Jo doma?*zatváří se zvědavě* No to chápu...nasadila si mi brouka do hlavy...*pohrozí ji s úsměvem a napije se vína*

(no to teda...skoro přesně:))

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 14 bře 2014 19:19

Myslíš tím, že po pár dnech náročného putování tě už chválit nebudu? +rozesměje se+ Tak záleží, kudy všude mne budeš tahat a jaké zrádnosti si na mně vymyslíš +zasměje se vesele+ Ale neboj, já vydržím hodně +popřeje mu dobrou chuť a ochutná to lákavé jídlo+ To je výborné... co to je, nějaká místní specialita? Klokaní steak? +zkoumá to, ale protože jí to moc chutná, pustí se s chutí do jídla, ať je to, co je to+ Počkej si a uvidíš. Taky můžu mít jednou překvapení i já +mrkne na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 14 bře 2014 19:45

Hm...víš, že jsem se nedíval, z čeho to je? Prostě stejk...*chvíli kouká na plátek masa, ale nezdá se mu na tom nic neobvyklého* No tahání bude asi opravdu velké....ale určitě to nejsou nudné lokality...každá je něčím zvláštní. A vůbec nepochybuju, že bys to nevydržela. *usměje se nad talířem* to bych musel vymyslet opravdu něco...no, ani nevím popravdě co. *zasměje se* No to můžeš, samozřejmě...a ted jsem ještě zvědavější...*mrkne na ni mezi sousty*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet