Klan Hashimoto, Japonsko

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Klan Hashimoto, Japonsko

Příspěvekod Noční Klub » 15 zář 2013 17:48

( :lol: hm...to bude chtít nejen témátko trezor ale i nějakou garáž asi :lol: )

*právník odejde pracovat na dokumentech, jinak je kolem klid, i když se tam pohybuje docela dost členů klanu, není jich nijak moc slyšet ani vidět. Karolína si odejde s několika z nich "protáhnout tělo", jak říká cvičení a vyžívá se v tom, že má navrch. Tobiáš to raději nekomentuje a spisovatelí na notesu něco zuřivě - asi ho políbila múza :lol: . Postrach s Man jsou ještě dlouho u pana Hashimoto, probírají něco za zavřenými dveřmi prakticky celou noc.*

*nakonec to Tobiáše přestane bavit, zaklapne notes a chvíli nad něčím uvažuje. Pak se na to uvažování dojde osprchovat a jelikož ho ještě nepřišla otravovat blonďatá sestřička, využije toho a vytratí se ze svého domku se projít...nakonec se zastaví před tím Beccyiným, přimhouří oči a vidí, že ona svítí, tak se pousměje a neslyšně se přenese ke dveřím, klepne na zárubeň a strčí dovnitř hlavu.* Ty si mi ale noční tvor...*poznamená s úsměvem a jak vidí, jak něco horlivě spisuje do seznamu, tak dodá* Neruším?
Noční klub omyly netoleruje: zemřít pro ostatní je normální.
Ohrozit ostatní - potom je normální zemřít.

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 zář 2013 18:16

(tu už má, ale na její vkus moc prázdnou právě :lol: Jsem včera podruhý koukala na Fast 6, tak jsem zas plná dojmů no :D mimochodem, ta byla skoro celá v Londýně, ten jsme se v rámci nějaké akce ještě nepokusily srovnat se zemí :smich: )

+jak je zabraná do filmu i sepisování, klepnutí na zárubeň jaksi přeslechne+ Kur-nik! +lekne se trochu+ A ty jsi zase jak duch. +uculí se, vyhrabe se z těch polštářků a sedne si trochu inteligentně:D+ Jasně, že ne. +usměje se, stopne film, seznam položí na klávesnici a notes zavře+ No to víš, přes den bývám občas trochu vyloučená z okolního života, tak musím trochu ponocovat. +zazubí se+ Přišel jsi na tu skleničku? +uculí se+ Akorát akvárko jsem tu nenašla. +postěžuje si a v očích jí vesele zajiskří+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 15 zář 2013 18:32

(hmmm...no, to bude chtít nějaký noční závod po Londýně :death: cha, no jo, koukám, že miláčci už v garáži jsou a vypadají tak trochu osaměle...to jsem zas pozadu :lol: )

Né...slepice nenesu...*zavrtí důrazně hlavou* nic kvokajícího mi nesmí přes práh.*vejde dovnitř* snad ne tajné plány na zničení klanu?*zasměje se, jak rovná seznam pryč z dohledu* ah...tak nenašla...no co co teď? Budu na suchu...*zatváří se nešťastně* leknu...*plácne sebou teatrálně na polštář vedle a druhý se opře loktem* vážně ti to nevadí? *zadívá se na ni přes polštář* myslím...*udělá pusou kapra na suchu s úsměvem*

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 zář 2013 19:23

(ha - challenge accepted :hop* :smich: můžou vyrazit hromadně na nějakou aukci luxusních bouráků a provětrat konta :lol: to je v tý Fast 6 perfektní scéna - dva trhani v teplákách, jeden z nich milionář a zkoupí celý vozový park - bezchybný :smich: )

Ehh..neee, neboj. +uculí se+ To je jen takový menší nákupní seznam. +zazubí se. Normální lidi si dělají seznamy s rohlíkama a máslem, ona s kárama:D+ Potřebuju trochu provětrat konto...+dodá a ze všech sil potlačuje smích - jakoby zrovna nebyla lehčí o šedesát mega:D+ No mohla bych ti nějakýho kapra vyčarovat. +navrhne pobaveně.+ Nebo třeba prut a můžeš jít rybařit, jezírek jsem tu viděla dost. +směje se, když si představí jak japončíkům vysrkne okrasné kapříky:D+ No fakt nevadí. +pokrčí rameny+ Ale jako materiál na rýpání je to fakt perfektní. +rýpne si vzápětí s gustem a vesele se zašklebí+ A i ta ryba na suchu ti fakt jde. Okoukaný to máš dobře. +přisadí si ještě a to už se směje naplno, až ji pomalu bolí břicho.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 16 zář 2013 12:18

(hmm...to zní jako plááán:)to abych se taky jukla, ať jsem v obraze :lol: )

Nákupní seznam? No tak to jo...*přikývne - no co taky si tam má psát, když rohlík s máslem nemůže, chudera...třeba si to nahradit :)* Pff...dlouho sis nic pěknýho nekoupila, co...*cukají mu koutky* uh..vyčarovat...bylo by to k jídlu? Ale zase...jak na vánoce...*zasní se* né, prut raději ne. Myslím, že naši hostitelé by mohli mít námitky..ještě bych jim naboural energii v zenové zahrádce, kdybych jim vyžral jezírko s rybičkama...*zašklebí se* nebo náhodou vylovím zlatou rybku a co pak...hm, zlatou rybku na přání bys svedla?*napadne ho a pokukuje po ní* tschhh...materiál...*drbne ji lehce do boku, ale musí se smát taky* no to mám...však taky jsem na suchu...*plácne sebou do polštářů naznak a předvádí leklou rybu, jemu vůbec to fingovaní mrtvol z vody jde docela dobře, pravda, tady mu to kazí to, jak se snaží nesmát*

Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 zář 2013 13:02

(hmm, moooc dobrý plán, řekla bych :P A možná by se ani nemusel zvrtnout do nějakýho masakru :D i když...u nich jeden nikdy neví :lol: a to jukni, i na Fast Five, jestli jsi neviděla, ta je taky super :) )

Přesně tak, copak nevíš, že nákupy jsou pro holky nejoblíbenější činnost? +zazubí se+ Chceš se mrknout? Třeba by sis chtěl taky něco pěknýho koupit. +uculí se a přišoupne mu seznam, na kterém jsou zatím jen dvě položky Lexus LFA ( http://exhibitmag.com/wp-content/uploads/2012/12/lexus-lfa-1.jpg ) a Acura NSX ( http://www.egmcartech.com/wp-content/uploads/2011/12/Beijing_Motor_Show_Acura_NSX_Concept_01.jpg ) No k jídlu by to asi bylo. Nic imaginárního, neboj. +uculí se+ Prosím tě, zlatý rybky co plněj přání jsou jen v pohádkách. +zavrtí nevěřícně hlavou nad takovými nápady:D+ Ryby přece nemluví...+poučí ho moudře+ Jau. +zatváří se, jakoby jí měla upadnout půlka boku, ale koutky jí cukají smíchy, ale jak zas začne předvádět rybu na suchu, nevydrží to a rozesměje se+ Ty jsi vážně případ...+kroutí hlavou pobaveně+ Proč mám jenom dojem, že by ti stačilo se na některýho upíra tady jen podívat, a měl bys rybiček celý akvárko, hmm? +koukne na něj přivřenýma očima a snaží se ho moc nápadně neokukovat, jak se tam tak hezky rozvaluje:P+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 16 zář 2013 16:53

(cha, tak tepláky byly dobrý....a ta dohra :lol: a tank taky pěkný, hned jsem si vzpomněla na Amona, to by se mu líbilo.)

Jo, případ... možná bych na to někde měl i papír...*přestane s rybou* hm...tak zlaté rybky nejsou? *zavrtí zklamaně hlavou* a to jsem si myslel, že máte kde co...hm...tak schválně...*natáhne se k ní pro seznam* wohohou...no...to je vážně pěkný...chm..dovedeš si tohle představit na české silnici? To bych takovému autu nemohl udělat...hm...bugattka ti tam chybí..*poklepe prstem na papír na další řádek s úsměvem*hmmm....myslíš?*zamžourá na ni od papíru* vyzkoušíme to...*lehce se zvedne a otevře dveře a trochu víc nahlas si postěžuje, že naposledy jedl v Praze což je asi...půl zeměkoule dál. Pak se opře o futra založí si ruce* možná, žes je přecenila...nebo mě*koukne na hodiny, ale to už ve tmě kluše Japonec a skutečně nese kyblík s vodou a rybama v jedné ruce a s proprietama, mezi kterýma se vyjímá obzvlášť ostrý sekáček v ruce druhé* eh-hm, ne tak rychle...ještě byste tady slečně nacákali...*zarazí ho, vezme si od něj kyblík s rybama a není tak jasné, jestli mluví s rybama a nebo s upírem nebo se všema dohromady. Přesto se Japonec jen ukloní a zmizne zase ve tmě*

Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 zář 2013 23:48

(že jo, jsem se u toho řezala smíchy :lol: takhle nějak :smich: a tank byl boží, skoro bych si taky nějakej pořídila :D A co říkáš na špatňáka Shawa? Docela měl něco do sebe, co? Zmetek jeden :P :D )

Jo tak ty to máš dokonce potvrzený černý na bílým, že máš o kolečko, nebo dvě, navíc? +zavrtí hlavou s výrazem "tak to už ti není pomoci":D+ No to máme..kde co...+pokýve vážně hlavou+. Ghúly, víly, vlkodlaky a jiný dlaky, anděly, poloanděly, démony...+vypočítává+ ... a co já vím, co za potvory se v těch lesích poflakuje. +uculí se+ No tak na česky snad radši ani ne...když jsem viděla v jakým jsou stavu, nejspíš bys mohl po deseti kilometrech rovnou do servisu. +směje se+ Hmm, myslíš Bugatti Veyron? +koukne na něj, zamyšleně se kousne do rtu, ale pak zavrtí hlavou+ Pěkný je, ale ke mě by se nehodil. To možná spíš k tobě...+uculí se+ Ale, nee, už se to neseee...+popadne tam nějaký polštářek a skoro se do něj zakousne, jak se snaží nesmát:D+ Chmm..pěknej sekáček..+zahučí přidušeně a přitiskne si polštářek na celý obličej, aby si třeba chudák doručovatl rybiček nemyslel, že snad směje jemu:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 17 zář 2013 13:20

(no tank byl překvápko, to jsem fakt nečekala... Tak Luke aka Shaw je kus, o tom žádná :Love toho musíme taky někdy příležitostně dostat na LoS :lol: :P )

*položí kyblík před dveře na terasu a vedle prkýnko, do kterého zabodne sekáček špičkou * to jo...pěkný a ostrý...Postrach by měl radost...*poznamená a vyloví první rybku, která nestihne ani pořádně vypoulit oko a už je bezhlavá* Tady by se určitě něco našlo..Klan nemá jen přístup k právníkům...*vrátí se k tématu, zatímco popravuje a stáčí ryby* tak pozor na to, co tady komu přiznáš...*pak se na ni zadívá* víly...dlaky...*kouká chvíli stejně vyjeveně jako ryba na prkýnku, která má výhled na sekáček těsně nad svýma šupinama* no to mě podrž....a ty taky drž.*přikáže rybě, která se snaží odvrtět zpátky do kbelíku a jedním švihem jí to rozmluví* Připomeň mi, že se nemám poflakovat v lesích...*odloží poslední vymoštovanou rybu a opláchne si ruce od rybiny v teď již prázdném kbelíku* No, tak to jsi viděla správně...český silnice jsou tak pro Drobka, ne pro normální auto...*nechá propriety venku na terase, zavře zase dveře a donese si dovnitř jen pohár s večeří* Rozdělil bych se, ale když máš ty jiné preference...*zvedne sklenici* Hm...Veyron..*přikývne a odpije* Hm...proč ke mě jo a k tobě ne?*pousměje se*

Noční Klub
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 zář 2013 13:54

(a výborný bylo "potřebujem plán B" "cože, plán B? potřebujeme B, C, D, E, potřebujem celou abecedu plánů!" :lol: Hmm, tak to by vůůůbec nebylo špatný :P :Love )

+kouká jak popravuje ryby a jen se culí, jak mu ani kapička krve neuteče:D+ Je vidět praxe..+pokýve uznale hlavou+ Myslíš jako abych si taky nevysloužila nějaký papír s potvrzením o přítomnosti koleček? +cuknou jí koutky+ No jo, co se divíš, když existujou upíři, proč ne víly. +pokrčí rameny, jakože to je snad pochopitelný+ Mimochodem, ty by se ti líbily. +zamrká na něj vesele+ I když...záleží na tom, jak moc se ti líbí blondýny. +zamyslí se+ Ale ne takový, jako je Karolína. Myslím blond až do stříbrna. +upřesní to+ A jsou nebezpečnější, než kdejaký upír, to mi věř. Umí chlapa úplně zblbnout. +přidá i varování - bacha na bloncky:D+ Hmm ono ani mimo lesy to není úplně bezpečný. +uculí se nevinně+ Pro Drobka? +zvedne zvědavě obočí+ Nějaký tvůj mazel? +uculí se+ Dobrý, díky. Já mám svý. +nechá si přilevitovat specialitku od Amona, kterou si dala chladit do ledničky+ A škoda, že ty nemůžeš ani alkohol. +povzdechne si opravdu nešťasntě+ Mohli jsme se spolu ožrat. +zazubí se+ Jééžiš, no to je přece jasný, proč se ke mě nehodí +protočí oči, že mu taková věc nedojde+ Já jsem křehká žena. +poučí ho vážně, kdyby si toho jako nevšiml:D+ A Veyron..ten přímo řve "Macho, macho!" To je jako Volvo, to jsou taky auta čistě pro chlapy. +pokrčí rameny, jakože s tímhle sexistickým dělením nemá problém:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member