Velká výprava napříč Austrálií

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Velká výprava napříč Austrálií

Příspěvekod Styx Lupin » 18 úno 2014 21:21

+zvýskne, jak ji ošplouchne studená vlna a otře si obličej+ Osvěžující je opravdu výstižné přirovnání +taky si lehne na hladinu a nechá se chvíli nadnášet a kouká na noční nebe+ To je úžasná romantická scéna... musí to být nádherné spát pod hvězdami... nebo se pod nimi milovat +přemýšlí, jestli někdy něco z toho zažila, ale to by si určitě pamatovala+ Ale už mi začíná být v té ledové vodě docela zima. Měli bychom se vrátit +zadrkotá zuby a určitě má i fialové rty+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 19 úno 2014 11:54

Hm..to je lehká pomoc...na spaní pod hvězdami. Takových nocí tady ještě můžeme mít...*přetočí a začne plavat ke břehu* jo to je dobrý nápad...než chytnem křeč do nohy...a nebo nám umrznou a upadnou....*houkne za sebe a to už je u břehu, vyleze po kamenech nad hladinu a podá ji ruku, trochu to klouže, tak se opatrně dostanou až na břeh. I když to není vidět, tma šelestí pohybem nočních tvorů...* měli bychom zpátky do svého hnízda..než něco zašlápneme...*obezřetně se dívá pod nohy, když se vrřací zpátky do tábora, kde je přivítá dohořívající ohýnek*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 19 úno 2014 19:24

+doplave ke břehu a podá mu ruku, aby ji vytáhl z vody+ Myslím, že mám v noze něco jako křeč +koukne na něj, ale uculuje se, takže nic vážného to nebude+ Odneseš mně do jeskyně, prosím? +vezme pod paži jejich oblečení, pak se ho chytne kolem krku a vyskočí mu do náruče a je ráda, že nemusí bosou nohou šlapat po trávě, ve které se teď v noci hemží bůhvíco. Když ji Remus složí u ohýnku, přihodí na ohniště pár kousků dřeva. Než se rozhoří, vyčistí kouzlem jejich oblečení a pak si začne u plamenů nahřívat zkřehlé kosti+ Pojď se taky trochu ohřát, ať mě pak pod dekou nestudíš +usměje se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 20 úno 2014 16:23

Něco jako křeč? Nezakouslo se ti do ní něco?*hned si ji starostlivě ochmátne, co kdyby náhodou... :)*co, vadí ti studené nohy v posteli?*cukne koutky a přejde taky blíž k plamenům* neboj, já ti jen tak nevychladnu..na mě je nějaká tůňka krátká *otočí k ní pohled a světlo z plamenů mu tančí po tváři* a klidně tě o tom přesvědčím...*natáhne k ní ruku a odvede k provizornímu spacímu hnízdečku*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2014 17:29

Už je to dobrý +ujistí ho, ale nechá si od něj nožku ochmatat a občas dramaticky zasténá:D+ Furt lepší studené nohy v posteli, než nohy v ponožkách +ušklíbne se a pak koukne na tu rozlehlou "tůňku" pod nimi a musí se rozesmát+ Já přece vím, že tebe jen tak něco nezdolá. Tedy kromě mně +uculí se nevinně a chytne ho za ruku a nechá se odvést do hnízdečka. Vleze si pod deku a zavrtá se k němu+ No tak mi to tedy ukaž...jak umíš hřát +schválně zadrkotá zuby+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 20 úno 2014 18:35

Hm..ponožky...dělám si mentální poznámku...*zasměje se a přepečlivě je přikryje* a nekousneš mě při tom?*skloní se k ní, když tak předpisově klape zubama* nerad bych přišel o ějakou podstatnou část...*šeptne jí nad rty a vzápětí ji pořádně políbí, rukamu automaticky putuje pod dekou po jejím těle*

(cha, za zády vernisáž krajinek a já tady píšu takové prasárničky :D)

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2014 19:20

(lach, hlavně se u toho snaž tvářit normálně :D )

Pořádně mně rozehřej a nebudu cvakat +zavrní a přivine si ho k sobě+ Ale nemusíš se bát... +zašeptá mu u ucha+ ve vlastním zájmu ti žádnou důležitou část neukousnu +přitiskne se k němu, aby cítila jeho kůži na své a prohloubí jeho polibek. Líbá ho s probouzející se vášní, vzrušeně vnímá jeho dlaně, hladící jí po těle. Její ruce se mu rozeběhnou po pažích, bocích, zádech, mapuje prsty jeho teplou pokožku a vychutnává si každičký záhyb jeho nahého těla, občas tiše vzdechne do jeho úst+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 21 úno 2014 08:43

(ehm..no, o to se pokouším konstantně, ale né vždycky se mi to úplně daří :D )

No to bys pak taky mohla mít po ptákách...*zamručí ji u ucha, zatímco je jeho laskání čím dál důraznější a chtivější, obzvlášť pečlivý je na těch nejctilivějších místech* doslova...*dodá a zajede komplet po deku, aby se rty dostal níž. Tak je tak trochu překvapení, kde zrovna se jí "zakousne" do kůže*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2014 11:38

+její tiché vzdychání pomalu nabývá na důraznosti, jak Remus zkušeně vyhledává její citlivá místa, za ta léta už přesně ví, co má políbit, kde polaskat, jak ji vzrušit. Přestože je vzrušením téměř mimo vnímání okolního světa, mezi vzdechy se musí potichu zasmát na ty ptáky+ To nedopustím...co by sis bez něj počal +napne se slastí, jak ji sám jemně kousne do toho správného místečka+ ...a co teprve já +jak Remus zmizí pod dekou, není vidět, co tam dělá, ale je to tak příjemné, že se Styx pod doteky jeho dlaní, rtů a jazyka přímo kroutí rozkoší, až se celá "odkope":D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 22 úno 2014 12:32

*jen se zpod deky zasměje a chytí si ji pevněji...ještě chvíli ji "trápí", ale pak to je i na něj moc, tak se vrátí zpátky k její tváři a vášnivě ji líbá, zatímco do ní proniká, dráždivě pomalu v celé své délce, až splynou v jedno tělo a všechno okolo ztratí význam*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet