Akce "Londýn"

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Akce "Londýn"

Příspěvekod Tobiáš » 14 lis 2013 11:34

No...jo...má to nakonec i svoje výhody...*přizná neochotně s pohledem upřeným na kouli světla, když probíhají starým labyrintem* hm..fakt jako doma. *poznamená si pro sebe, ale to už Postrach brzdí, nakonec zastaví a rozhlédne se, objeví žebřík*

P: Jo, to by mělo být ono...zhruba...*zadívá se zpátky, potřese hlavou, ale vypadá spokojeně se vzdáleností, tak vyleze nahoru a opatrně poodsune dekl, rozhlídne se, ale v zákoutí uličky je prázdno, až na nějaké hlodavce. sundá dekl úplně se vyleze ven*

No to jsem zvědav...*kouká nahoru, zatímco leze po žebříku Man a s ní vyhasne i světlo.* Tak prosím...*koukne na Beccy a když zůstane v té tmě tam sám, tak se mu to tam ani moc nelíbí. Vylétne odtamtud jak namydlený a zaklapne deklem kanál*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Manori » 14 lis 2013 11:41

*vyleze nahoru a rozhlídne se* kde to...hele, to je naše vypůjčené auto...*uvědomí si, když vycítí skryté autko a rozhlídne se, tak si uvědomí, že jsou kus od areálu, kde prve nechali stát vozítka. O pár set metrů dál je továrna, odkud se čadí. Kupodivu není slyšet sirény, policajti ani nikdo další se do těchto končin evidentně moc nežene*

Shaw: *prudce se skrčí, když vidí ten letící kufřík a následuje výbuch, pak se jen narovná a neví, jestli se má smát, nebo nadávat. Nakonec vyrazí za Arim, který se zrovna dohaduje s jakýmsi arogantním a vychytralým hlasem po vysílačce. Docela rychle mu dojde, že s tím by si nechtěl nic začínat, o to víc ho ale zajímá, odkud se tihle vzali* tak nezničili...*chytne z hovoru to pro něj nejpodstatnější* chytré...to určitě dejte vědět...nemám rád, když mě někdo obírá o mé vlastní vybavení...fakt mi tahle povedená čtveřice začíná pít krev *kdyby tak věděl :lol: *
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 lis 2013 16:55

Má to jenom výhody...+poučí ho důrazně a v očích jí vesele zablýskne. To už ale Postrach zastaví a postupně se soukají nahoru. Trochu ze sebe opráší pavučiny a když odtamtud Tobiáš tak vylétne, střelí po něm pobaveným pohledem.+ Copak, strašidla? +cukne koutky+ Hmm, ale já Lotuse asi jen tak nevrátím. +povzdechne si truchlivě a zalétne pohledem k továrně+ I když...+zadívá se tam pozorněji+ Myslím, že jsou pryč...+nakrčí zamyšleně čelo+ Nezabalili to nějak rychle? +podotkne trochu podezřívavě+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 14 lis 2013 17:17

No, pravděpodobně to chtějí prozkoumat, zjistit co to umí. A právě to nám může pomoct je najít. Technici od nich...+kývne k hořícímu autu+ ...sledují šifrovaný signál, který to vydává. Věděl jste o něm? +zeptá se mimochodem a zvědavě se na něj zadívá, když zamíří ke svým dvěma přeživším bodyguardům, stojícím u auta+ No v každým případě si troufám tvrdit, že neexistuje nic, co by nedokázali hacknout, pokud to obsahuje počítačový čip. +ušklíbne se pobaveně. Nějak hovorný, chlapec:D+

(hihi, jsem si vzpoměla na scénu, jak si Niki jede k policajtům pro Birkhoffa... "To je fakt tak dobrý?" "Dokáže hacknout cokoliv, co má počítačový čip. Jednou utekl z centrály CIA pomocí Blue-Ray přehrávače." :lol: ale i s pistolkama umí :P :Love http://images.wikia.com/nikita2010/images/1/16/Shadow_Walker.jpg )
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Tobiáš » 14 lis 2013 21:22

Hm..jenom...*přimhouří oči* no dobře, řekněme, že ti budu věřit...ale že by fakt žádná výhoda nebyla? *nemůže to chudák pobrat* No...možná. *cukne koutky na oplátku a pak se zadívá směrem, kde nechali auto* fakt...to je hodně zvláštní...*zamračí se*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 14 lis 2013 21:24

To je pravda...nechce se mi věřit, že by zrovna těmhle vadil jeden výbuch a hned se stáhli...museli to dostat rozkazem...to Rus nebude mít radost...ten by nás určitě nenechal jít...*poznamená* na druhou stranu, můžeme se odtud odporoučet...vrátíme auta *koukne na Beccy, že žádné "půjčování natrvalo" :D* a sejdeme se v bytě...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 14 lis 2013 21:30

*zatímco se baví, vytáhne čip a prohlíží si ho* hm..obzvlášť když máme tohle...že by fakt skočili na to, že byl v tom kufříku? *nakrčí pochybovačně nos...pak vyčaruje krabičku a do té čip umístí..kromě toho, že se tak nerozbije, přes magii neprojde nic, alespoň dokud je krabička zavřená*

Shaw: Věděl...*přikývne a jestli je to pravda...* a pokud je dokážou vysledovat...*škaredě se usměje* pak je jen dobře, že jsou tak zvědaví..to bude jejich pohřeb.

(lách, jo, to bylo dobrý...s tím přehrávačem...on je vůbec Birkhoff šikulka :D i když, víš jak musel střelit tu...Carlu...on je prostě spíš přes kompy...i když se lepší :lol: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 lis 2013 23:13

No tak já se teda pokusím najít nějakou nevýhodu, abys neřekl, že nejsem objektivní. +zamrká na něj vesele+

+kouká z Postracha na Tobiáše a pak zpátky k továrně+ Fakt se mi to nelíbí. Ti týpci úplně nejmíň. +zamračí se+ A tohle se mi taky nelíbí. +ukáže na čip, který Man důmyslně schovala do zabezpečený krabičky+ Fajn. Jdu pro auto. +zatváří se, ho teda vráti no:D+ A doufám, že nám ten tvůj známý ohlídal naše nový hračky. +koukne s úsměvem na Man+ Dobře, takže v bytě. Tam snad trefím. +uculí se pobaveně+ Jdete se mnou, pane spisovateli? +otočí se na Tobiáše s mírně provokativním úsměvem+ Nechám tě řídit...+dodá s ještě provokativnějším zábleskem v očích+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 14 lis 2013 23:24

No, jednou věcí jsem si vcelku jistý. Neviděli jsme je naposled. +usměje se a v té jedné větě zazní jasná hrozba podbarvená jeho chladným úsměvem.+ Prozatím se tedy rozloučíme, pane Shawe. Ale věřím, že se vám brzy budu moct ozvat. +nastoupí do auta, jeden z ochranky na místo řidiče, druhý dozadu a po chvíli zmizí ve tmě+

(Birkhoff je zlatíčko :Love A má nejlepší hlášky :D Hmm, jakby asi dopadl hackarský souboj mezi ním a Ulriškou? :P :lol: no to jo, to mi ho bylo úplně líto, chůdě moje malý, jak ho to úplně rozložilo :cry: Ale zvládl se přes to dostat, i když je to prostě hlavně Shadow Walker no :P :Love :D )
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Tobiáš » 15 lis 2013 11:57

*uculí se na tu objektivitu* Jistě, že jedu...přece nenechám dámu chodit po takovéhle čtvrti samotnou...pobíhají tu samé individua...a lezou z kanálů...*opráší se a vyrazí, když obhlídne, že je skutečně kolem klid* ah...čím jsem si to zasloužil? *zasvítí na ni ve tmě očima, jak se mu v nich odrazí světlo ze světlometů....v příští sekundě ji tiskne za roh jednoho domu, a kolem profrčí Ariho auto, které vzápětí zahne a zmizí jim z očí* ti Rusové fakt řídí jako prasata...*poznamená ji těsně u tváře, jak ji pořád tiskne u zdi* hm..*pousměje se a provokativně ji sjede pohledem*
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet