Akce "Londýn"

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Akce "Londýn"

Příspěvekod Tobiáš » 01 lis 2013 16:35

*cukne koutky ala Mike:D (to tady dlouho nebylo)* no spíš zkušenosti časově...a mapa je to docela podrobná...*poznamená a zavadí pohledem o Postracha, který se mírně mračí na telefon*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 lis 2013 17:41

( :Love :drool: :D ) Vlastně se ani nedivím, ani mě policie nikdy k ničemu platná nebyla. Spíš naopak. +ušklíbne se+ A počítám, že tvý zkušenosti budou podobný...(heh, kdyby věděla o ruzyňský epizodě, asi by příliš vřelosti k české policii nepocítila :lol: )

Tak to jsme dvě...+mrkne na Man s úsměvem+ No nepovídej, tak to se jdem taky podívat. +trochu neochotně se Tobiášovi vyvine z náručí a vyrazí taky obhlédnout, co tam Man objevila (taky musíme dát příležitost k odhalení, že:D)+ No teda...snad tohle před náma nechtěli utajit. +zastaví se u Firebirda a hezky ho obchází kolem dokola+ No a Suburban...+povzdechne si a zalétne k němu pohledem+ Ale tihle krasavci projedou laponský silnice jako nic, takže...+pokrčí rameny s rozpustilým úsměvem, jakože co nadělá:D+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 01 lis 2013 17:57

Hmm, dobrá volba. +pousměje se+ Patriotismus je fajn, ale nic se nemá přehánět, že. +zalétne znovu pohledem k autům a přitom mu neujde, že se obě dámy vydaly obhlédnout trochu vzdálenější kousky+ Mě se docela zamlouvá támhle Rover. +kývne ke zmíněnému vozítku+ Na většinu ruských silnic jako dělaný. +ušklíbne se+ A nebo Stingray. Pro přítelkyni. +cukne nepatrně koutky+ Ta agresivní rudá ji dokonale vystihuje. +zvedne koutek rtů v nepatrném úsměvu+
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Tobiáš » 02 lis 2013 11:52

No, někdy by i třeba možná....*snaží se vymyslet nějaký příklad*hm..ne. Vlastně ani nebyla.*musí rezignovat* Ne všichni jsou špatní, najdou se i dobří poldové, ale ti zas mívají svázané ruce předpisy...*pokrčí rameny* No, něco takového průrazného by se ti mohlo hodit...*usměje se, jak obhlíží Suburbana*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Manori » 02 lis 2013 11:57

Tak mám pocit, že bude třeba aktualizovat objednávky...*culí se* Toho firebirda ti schvaluju...fakt povedená úprava, až se mi nechce věřit, že je to Pontiac *směje se* Hm...oranžovou ještě nemáme...*kouká vedle* a tamhle klasický ferrari...a to nejsem jejich příznivcem až tak...co se to děje...*vrtí nad sebou hlavou*

Shaw: Právě. *uchechtne se* Tak pro přítelkyni?*koukne na Stinga* Ten by se jí mohl líbit...navíc, jestli jí půjde k laku...*uculí se s výrazem, "víme, jak ženský vibíraj auta", načež mu ten výraz přimrzne k obličeji, když mu v zorném poli utkví i druhá žena z té podezřelé skupiny. Nevěřícně mrkne, jestli se mu to zdá* To jsem snad přivolal...*zatřese hlavou* To se mi snad zdá, tohleto.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 02 lis 2013 11:59

To bude tím, že mám na tebe výchovný vliv. *poznamená směrem k Man, když tam obhlíží klasiky a pohled se mu zastaví u origoš Eleanorky* No ovšem tohle...to je taky věc.
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 02 lis 2013 12:26

A aby to nebylo jednoduchý, tak tady :D
Spoiler: show
Moderní Firebird (no, moderní, 2002:D)
Obrázek

1982 Firebird aka "Knight Rider"
Obrázek

A když jsem u těch verzí...

Buick LaCrosse 2010
Obrázek

1963 Buick Riviera (Fesler-Modified)
Obrázek

Buick Riviera Concept
Obrázek

Buick Riviera Silver Arror
Obrázek
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 lis 2013 12:33

To je fakt, určitě jsou i poldové, co ještě úplně neztratily iluze a svou práci berou vážně. Jenže jak jsi řekl, ti jsou většinou umláceni systémem. +potřese hlavou+ Hmm, no že jo? Před chatičkou by mu to fakt slušelo. +cukne koutky a přidá Suburbana na seznam:D+

Hmm, mám stejný pocit, Man. +zamrká na ni vesele+ Viď, je fakt dokonalej. No co se děje...jsme trochu utržený ze řetězu no...+uculí se a obchází ho mlsně kolem dokola. Pak jí najednou přepadne pocit, že ji někdo sleduje. Otočí se a zadívá se přes halu k Shawovi. Jeho šokovaný výraz je něco, za co by si klidně i zaplatila. Slabě se pousměje, ale hned se zase otočí a věnuje se autíčkům.+ No Postrachu, tak s tímhle se projeď po Praze a zanecháš za sebou opravdu hodně popadaných čelistí. +směje se, když si to představí+ Ale je to teda kráska, o tom žádná...+obhlíží taky Eleanorku+

(hehe a já už začala hledat londýnský bytečky :D ach panebože, tak ten první Firebird je boží, taková agresivnější vezre Kitta :lol: )
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 02 lis 2013 12:41

No k laku jí teda rozhodně půjde...+cukne koutky, když si vybaví krvavé drápky svýho "koťátka":D Pak si všimne, jak se najednou tváří divně a zadívá se stejným směrem+ Z vašeho výrazu soudím, že tu dámu nejspíš znáte...+nezní to ani trochu jako otázka a se zájmem a mírnou zvědavostí ho sleduje+ Mimochodem, celá ta skupinka je dost zajímavá. Nikdo z nich totiž vlastně vůbec neexistuje. Až na ni...o té jsme něco málo vyšťourali, ale není to v podstatě k ničemu. +kývne k drobné černovlásce, která zrovna obhlíží Firebirda.+ Ale vkus na auta má na ženskou docela neobvyklý...+poznamená s nepatrným zábleskem smíchu v očích a zadívá se zase na Shawa+
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Tobiáš » 02 lis 2013 14:34

To je fakt...ani se nedivím, když pak někdo odejde raději do soukromého sektoru. Minimálně je svým vlastním pánem. *přikývne* Hm...to by slušelo, jako dělaný na to...*přikývne* hm...ale kterého toho Firebirda? *cukne koutky, jak tam vidí ty různé verze*
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet