Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Altair » 03 říj 2015 17:27

+na Bein pokyn otevře dveře a vstoupí dovnitř+ Přišel jsem pro vás, slečno Stein, pokud jste už- +zarazí se v půlce věty, když uvidí Beu v těch zelených šatech a sjíždí ji ohromeným pohledem od hlavy k patě, úplně se zapomene tvářit profesionálně+ No, páni +zavře za sebou dveře a přistoupí k Bei+ Vypadáš nádherně! +chvíli si ji ještě obdivně prohlíží+ Přestože je zataženo, jsi úžasně sexy +uculí se potměšile a obejme ji kolem pasu+ Asi budu na tebe žárlit, až se objevíš před ostatními bratry +zatváří se rádoby výhružně+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 03 říj 2015 20:49

(syrská kuchyně je pestrá, zdravá, s vysokým podílem zeleniny a velmi sladkými moučníky. Kromě běžně známých druhů zeleniny se jí hlavně olivy, kapary, cizrna, lilek a jedlý ibišek zvaný "okra". Z mas se nejvíc konzumuje jehněčí a skopové, méně hovězí. Vepřové maso ne, neboť to pravověrný muslim nevezme do úst. Drůbež je i v arabských zemích velmi oblíbená. Ramadánová večeře bývá bohatá a rozmanitá a jí se tradiční arabská jídla, hlavně tedy zelenina, ovoce a obiloviny. Maso se podává až ke konci večeře a je kořeněné. Hodování trvá několik hodin, na evropské poměry je velmi pozdní)

+mísy s jídlem jsou uprostřed stolů a každý si na talíř nabírá jídlo sám, které chce a kolik chce (příborama, ne rukama:D, anebo taky chlebovými plackami). Z úcty k evropským hostům je maso všeho druhu k dispozici během celé večeře. Nejdřív se podává tzv. bílá káva, což je odvar z okvětních lístků pomerančovníků nebo růží, pomáhá dobrému zažívání+

mezze - množství malých teplých a studených předkrmů, podávaných na mělkých miskách s různými druhy omáček. Chlebovými plackami se nabírá obsah misek, některý bývá ostrý až k slzám
Obrázek

hummus - dip z uvařené cizrny smíchané s tahinou (sezamovou pastou), olivovým olejem, citronovou šťávou, solí a česnekem
Obrázek

faláfel - smažené karbanátky z cizrny, okořeněné česnekem, sojovou omáčkou, koriandrem, pepřem a kmínem
Obrázek

pita - arabský chléb, plněný zeleninou a pečeným masem, podává se s jogurtovou omáčkou
Obrázek

jehněčí na různé způsoby, zvlášť pro Amona i řízečky, vepřové bohužel nevedou :D
Obrázek

Obrázek

Obrázek

skopové
Obrázek

tajine - pokrm z dušeného masa, zeleniny a omáčky, připravený v keramické nádobě se špičatou pokličkou
Obrázek

arabské kuře
Obrázek

kuskus
Obrázek

kebab špíz
Obrázek

(opékaný kebab, i s asasínským kuchařem:D)
Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 04 říj 2015 01:01

(Tý vole to je jídla! :D tam se nám bude líbit! akorát teda ta jejich záliba v zelenině..no..no! :D )

Amon: Však tak to má být, ne? Navíc tady nemám být s čím nespokojený... To asi ne, nesnáším vedro.
+jenom mu zajiskří -rudě- v očích natěšením, jak vidí to jídlo všude+ Teda tomu říkám večeře! +pozdraví _Al Mualíma+ Dobrý večer a dobrou chuť! Děkuji, rád. +hned si sedne a napije se+ Musím říct, že ač jsem toho moc neviděl, tak jsem naprosto ohromen. A tahle večeře...+zaculí se+ No řekněme, že teď už se může dít cokoliv a já jsem spokojený. +netuší, že maso jí až na konec a samozřejmě je to první, co si nakládá a oceňuje, že mezi tou kupou zeleniny jsou šťavnatý kusy masa+ Mh! +jak to ochutná, tak pomalu zavrní :D + Tohle je TAK strašně dobrý! +rozplývá sem tam+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 04 říj 2015 01:06

+Usměje se, když vidí, že je to Altair+ Jo...no já...+pokrčí ramenama, že sama neví, jestli je nachystaná - jak pochopila, že se chce zeptat+ Je to blbý? +přešlápne, jak na ni tak kouká+ Co? Vypadám v tom divně? +panikaří nad jeho mimikou a zůstane zaraženě koukat, když jí řekne, že v tom vypadá dobře+ Jako...v tomhle? +zvedne obočí a koukne se do zrcadla, jestli má na sobě fakt to, co má+ Sexy? +uvažuje, kdo z nich má divný měřítka+ Já...připadám si v tom...dost nepřitažlivě...+řekne to slušně+ ale prosímtě, takových ženských tu máte...+zadívá se na sebe do zrcadla a přemýšlí nad tím, že teď už se od těch ostatních kolem Altaira se motajících ženských nijak neliší - a zastrčí si přitom hnědou afinu pod šátek, ale ona jí zase vyklouzne zpátky, tak to nechá být - beztak si tak připadá líp+ Můžou mi trochu čouhat vlasy? +koukne na něho+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 04 říj 2015 02:27

+Enzo zaváhá, jestli má jíst po arabsku nebo po evropsku :D a nakonec si tedy vezme placku a nabere si s ní jídlo na talíř a jí rukama, aby ho velmistr nezpražil, že porušuje muslimské zvyky (jinak, muslimové tento zvyk už tolik nedodržují, spíš jenom na vesnicích, ale k řádu se mi to jaksi hodí, ty staré tradice)+

Al: Dobrou chuť +popřeje Amonovi taky+ Je u nás zvykem večeřet o Ramadánu takhle vydatně. Přes den držíme totiž půst. Což pro vás ale pochopitelně neplatí +vysvětlí mu, pokud by to Amon neznal+ Pevně doufám, že se vám alespoň zčásti trefíme do chutě +zatváří se ale spokojeně, když vidí, jak Amonovi chutná a že si dává nejdřív maso přejde bez povšimnutí, ani nečekal, že bude znát nebo dodržovat jejich zvyky+ Jsem zvědav, co řeknete, až si zítra prohlédnete celou pevnost. Co byste u nás rád viděl? +zeptá se jen tak pro zajímavost+ Byl bych rád, kdyby vaše návštěva splnila vaše očekávání.
Assassins

Příspěvekod Altair » 04 říj 2015 03:38

Naopak, moc ti to sluší +rozptýlí její obavy+ Ty se asi tak možná necítíš, jelikož nejsi zvyklá tohle nosit, ale věř mi, že vypadáš nádherně +ujistí ji+ Každopádně je to skvělá volba, je to reprezentativní oděv na večeři s velmistrem +sám je překvapen, jak se trefila+ Ale jako bys mě neznala +usměje se trochu provinile+ Moje fantazie pracuje na plné obrátky, můžeš být zahalená sebevíc. Já tě vidím jinýma očima +polaská pohledem rafinovaně rýsující se obrysy jejích křivek pod šaty+ Jistě, můžou. Nejdeš do mešity, ale na večeři +pohrává si s pramenem vlasů, co jí čouhá zpod šátku a nechá jí ho volně spadnout do tváře+ Asi bychom měli jít, nebo za sebe neručím +nadechne se její vůně+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Amon » 04 říj 2015 10:56

Amon: +To on když vidí, že všichni jijou rukama, tak se neostýchá a přílohu třeba jí příborem, ale maso si za kost klidně vezme, plackou si taky nabere a nijak se s ním nemazlí :D +
To jsem sám rád....nevím, jestli bych půst vůbec přežil. +uculí se+ Určitě trefíte...+ujistí ho když se natahuje pro další maso+ U nás je to pořád dokola, tohle je úplně nová dimenze! +lach já myslela, že je zvědav co mu na to zítra řekne žaludek :D+ Víte vlastně...mně je tady tak dobře, že ani nemám chuť plánovat. Možná je to tím teplem, nebo tím, že mám dovolenou +zaculí se zase+...rád se nechám provést, kudy usoudíte za vhodné. A pak bych se tedy také rád podíval na váš výcvik...a..nějaké vězení tu máte? S tím si nemusíte dělat starosti. +ukousne si masa a zatváří se blaženě+ Naprosto plníte má očekávání...ba co víc..překonáváte!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 04 říj 2015 11:01

No..moc ne..+že necítí, ale oddychne si, že jí to schválil+ Takže na mě nebude koukat, že vypadám divně? Nechci, aby me vykázali z místnosti, nebo tak něco...
+usměje se a pohladí ho po hrudníku+ To ráda slyším, protože...tady tvoje fantazie dostane opravdu zabrat. +trochu zlomyslně se ušklíbne+ Dobře....+ještě se odtáhne a přejede si pusu další vrstvou rtěnky, aby pořádně držela+ Tak můžeme... ale prosííímtě...+že to nebude tak horký, ale schválně hodí na zem kabelku, jakože jí spadla+ Hups...+zamrká na něho, otočí se a sehne se pro ní tak, že i přes látku šatů se před Altairem hezky rýsuje její zadek.)

+A Jerry zahlídl, že Amona si už odvedli, tak pomalu okusuje rohy pod schodama :D +
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 04 říj 2015 12:21

Al-Amon: +zvedne k Amonovi pohled, jak se k nim přidá jezením rukama a nepostřehnutelně se pousměje, nic na to neřekne, ale cení si toho, že se jim snaží přizpůsobit, i když jako host by vůbec nemusel+ To se nemusíte bát. U nás si hostů nesmírně vážíme, záleží nám na tom, aby jim tady absolutně nic nechybělo. Tím chci říct, že kdybyste měli jakékoliv přání, neostýchejte se jej vyslovit +vezme do ruky sklenici a napije se, jinak je tam voda, minerálky, džusy, čaj, ale žádný alkohol+ A copak se u vás jí jiného, než u nás? Tedy kromě vepřového +ušklíbne se trochu+ To rád slyším +že je to nad jeho očekávání+ Výcvik začíná hned po svítání, když ještě není takové horko, pokud si chcete přivstat. Ale na cvičišti se prakticky pořád něco děje během celého dne, takže můžete tam zajít kdykoliv. Vězení tady máme pochopitelně taky. Cely i samotky. Občas je potřeba nějakého asasína trochu převychovat. Naštěstí jsou využívané docela zřídka, disciplína je u nás na vysoké úrovni. Zajímalo by mne, jak to máte s kázní u vás +pohlédne na něj zvědavě+

Al-Enzo: Kdepak jsi nechal toho mladíka, Enzo? +zeptá se ho, když ho tam nikde nevidí+ Běž pro něj +na Beu se zatím neptá, protože ví, že tu přivede Altair a předpokládá, že dámy potřebují více času na přípravu :D +

Enzo-Jerry: +Enzo se sice trochu zatváří, že Jerryho nemá na starosti, ale poslušně vstane od stolu a dojde pro něj nahoru+ Zdravím +mávne na něj, když ho potká pod schodama+ Nemáte už hlad? Velmistr se už po vás schání +ukáže mu, kudy jít+
Assassins

Příspěvekod Altair » 04 říj 2015 13:09

Neměj pořád tady z něčeho strach +obejme ji konejšivě+ Kdyby bylo cokoliv nevhodné, upozorním tě na to, věř mi. Jsem přesvědčen, že velmistr naopak vysoce ocení, že jsi přizpůsobila svůj vzhled našim zvyklostem. Asi ti to neřekne, ale já ho znám, že si váží lidí, kteří mají úctu k našemu řádu +poznamená naprosto upřímně+ Zase tak těžké to není +usměje se a trochu neřestně sjede pohledem celou její sexy postavu, kterou jí dráždivě obepínají přiléhavé šaty, chvíli spočine na její bujné hrudi, vzdouvající se jí pod látkou a má co dělat, aby se udržel+ Ehm... jasně... velmistr čeká +vzpamatuje se a neochotně se s ní vydá ke dveřím. Když Bei upadne kabelka, sehne se, aby ji zvedl, ale když se Bea taky ohne, pohled mu sjede po jejím oblém zadečku a v očích mu blýskne potlačovaná touha+ Ty mě schválně provokuješ! +přitiskne ji ke dveřím, jednou rukou jí zmáčkne zadeček a druhou sjede na ňadro+ Chci tě... +pošeptá jí do ucha+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum