Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Styx Lupin » 14 bře 2013 17:25

Ale uhodl jsi ten chleba, takže je to jedna jedna +mrkne na něj a pak odloží příbor a evropskou etiketu a napodobí Jacoba, namáčí si chleba ve směsi a pochutnává si na tom, až se jí dělají boule za ušima+ Hmm, chutná to opravdu skvěle +přisvědčí souhlasně a rozhlédne se po restauraci+ Casablanca mi hodně připomíná západní metropole. Všiml sis, že Arabky tady nenosí šátky, ani se nezahalují? Skoro mi ani nepřijde, že se nacházíme v arabském světě +usměje se příjemně překvapeně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 14 bře 2013 17:48

+pokýve hlavou+ Marokko bylo vždycky spíš Evropské, než Africké, i když leží na černém kontinentě. Je to bývalá francouzská kolonie, velký vliv mělo i Španělsko. +kouskem chleba nabere pár poslednoích kousků zeleniny na dně misky a spokojeně je slupne, usměje se na Styx, způsobně si otře pusu látkovým ubrouskem, který pak položí vedle+ Líbí se ti?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 bře 2013 18:29

Francouzská kolonie? Hned jsem si říkala, že mi ty ulice připomínají francouzské bulváry. To je úžasné! +odpoví nadšeně a taky dojí svoji porci a zapije to vínem+ Jestli se mi líbí Casablanca? Zatím jsem z ní toho moc neviděla, ale stačil mi ten pohled od moře, abych mohla říct, že mě úplně uchvátila. A fascinují mě ty bílé stavby všude kolem, navozují dojem čistoty a dokonalosti +sděluje mu své první dojmy+ Ale ráda bych se podívala i do nějaké muslimské části, třeba do nějaké významné mešity.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 14 bře 2013 19:00

+přikývne+ Víš, že bych ti splnil, co ti na očích uvidím. +usměje se na ni, odsune misku a opře se o lokty, aby se k ní mohl naklonit+ Do mešity? Nebojíš se, že tě unese nějaký paša, aby tě pojak za dvacátou třetí manželku? Já bych si tě hned unesl jen pro sebe. +pousměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 bře 2013 19:59

Opravdu všechno? Tak to budu muset tedy někdy využít +uculí se na něj šibalsky a pak se rozesměje+ Nemyslím, že by se tady běžně ženy unášely do harémů. Šejkové jsou v muslimských zemích dost bohatí nato, aby si ženy kupovali. Možná by ti za mně některý z nich zaplatil spoustu peněz. Máš velkou příležitost stát se bohatým +mrkne na něj se smíchem+ Ale ty už jsi mě přece unesl +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 14 bře 2013 22:07

+zasmeje se+ Já myslím že jsem nejbohatsi člověk na svete když tu s tebou sedím. Mám tebe... +zarazi se+ tedy alespoň tak jak tě mužů mít. +opře se v židli a vezme do ruky sklenku vina a napije se+ Na penězích mi jen málo záleží, Styx. Zvlášť když tu s tebou sedím.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 bře 2013 23:05

To ti k bohatství stačí opravdu málo +zasměje se a pak tiše dodá+ Moc si toho vážím Jacobe... i když to možná tak nevypadá. Budu se snažit ti to vynahradit +napije se vína a pak se jí ve tváři mihne obava+ Myslíš, že mě pustí do mešity takhle oblečenou? +má na sobě mrňavé jeansové kraťasy a tričko na ramínka s nahými rameny a odhalený pupík+ Nerada bych budila pozornost a rozptylovala modlící se muslimy od Alláha +ušklíbne se nevinně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 14 bře 2013 23:24

Málo? +zasmeje se+ To si vážně nemyslím... +mrkne.e na ni+ Nepustí. +zavrti hlavou. Ale to nevadí můžeme ti koupit něco na sebe. Pak si to můžeš nechat jako suvenýr z casablancy. +usměje se+ Vazim si toho že ses nechala unést.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 15 bře 2013 08:09

+rozesměje se+ To je skvělý nápad. V tom ženském muslimském oděvu úplně splynu s davem. Abys mě ale pak poznal mezi ostatními muslimkami + směje se+ Už se těším, až si to budu vybírat a zkoušet. Budeš mi muset radit + nezapře v sobě ženu, která chce vypadat dobře i v pytli od brambor+ Takovému únosu nešlo přece odolat. A obzvláště takovému únosci + usměje se na něj hezky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 15 bře 2013 22:18

Já tě poznám vždycky protože tě ani okamžik nepustim z ruky. +usměje se na ni+ Ale nemyslím že bys potřebovala celou burku. Či jak se ten jejich oděv jmenuje. Snad bude stačit jen nějaká Halenka s dlouhým rukávem. Oni jsou vůči turistům cwlkem benevolentní.
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum