Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 22 úno 2014 01:15

Vidíš, taxík, to mně nenapadlo +zasměje se, že to je taky možnost+ Aha...takže jenom tehdy, když bys byl úplně na mol a neschopen protestu +pokusí se o úsměv, ale je to spíš křeč+ Barmane, ještě jednu piňacoladu +zhluboka se napije, aby zakryla rozpačitost a pak co nejvíc nenuceně pokrčí rameny+ Ale nemusíš se bát, nemíním se s tebou vyspat za každou cenu +usměje se opět tím svým přirozeným úsměvem a ucucne brčkem drink+ Chceš ochutnat moje pití?
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 22 úno 2014 11:47

Vážně? A jen tak by ses se mnou vyspala? +zeptá se, protože prostě nemůže odolat a culí se u toho jako měsíček+ Ne, ne promiň, neměl jsem se ptát. +zamává pak rukou, aby mu jakože neodpovídala+ To není fér. +usměje se na ni+ Jistě, že to rád ochutnám. Jestli je to tak dobré, jak se povídá. +nahne se k ní a usosne jí trochu koktejlu+ No... vážně to stojí za to. +přikývne+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 22 úno 2014 15:28

A ty? +smečuje mu to s úsměvem+ Když odpovíš ty, odpovím taky +pousměje se a když se k ní nahne, aby se napil, tak si ho tajně prohlédne tak zblízka+ Je to vynikající. Ale na chlapa jako ty možná trochu moc sladké +znovu přilepí rty k brčku, které měl před chvilkou Jacob v puse a cucne si+ Byl jsi vůbec někdy opilý tak, že jsi nevěděl o světě? +koukne na něj zvědavě+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 22 úno 2014 16:33

Ne, ne, ne, ne, ne. +zavrtí se smíchem hlavou+ Takovéhle otázky a odpovědi nikdy nedopadnou dobře, vážně. +usměje se a napije se+ No... Ano, ke své hanbě musím přiznat, že ano. +sklopí na chvíli oči a pak je zas zvedne+ Bylo to na jedné rozlučce se svobodou, asi sedm let zpátky to je. A samozřejmě ne na mojí. +vysvětlí ještě+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 22 úno 2014 18:23

Ty jsi s tím začal +vyplázne na něj rozpustile jazyk+ Ale máš pravdu. Bude pro oba lepší, když se na toto téma nebudeme bavit +naprosto s ním souhlasí+ Vážně? +vykulí oči+ Tak to jsi asi musel být hodně roztomilý, že? +rozesměje se, když si představí jeho potácející se mohutnou postavu+ Ale za to se vůbec nemusíš stydět. Hlavně, že jsi se dobře bavil. Jednou jedinkrát bych to taky chtěla zažít +uculí se nevinně+ No ještě aby na tvojí +cukne koutky+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 22 úno 2014 18:53

+je rád, že už to nechce rozebírat a usměje se na ni+ No, to určitě. Roztomilý. +zasměje se+ Ten barman si to nemyslel, řekl bych. +když si na to vzpoměne, nebo spíš když si vzpomene na to, co mu říkali potom kamarádi+ A ne, že bych si pamatoval úplně všechno, ale na policii jsem neskončil, takže snad v pořádku. +sezná+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 22 úno 2014 23:06

Panebože...a cos vyváděl? +rozesměje se z plna hrdla+ Rozbíjel skleničky na baru, nebo chytil barmana pod krkem, když ti nechtěl nalít? +tohle ji vážně zajímá+ Tak to nemohlo být tak hrozné, když tě ani policajti neodvedli +mrkne na něj+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 23 úno 2014 17:44

No nevím to jistě, ale vyprávěli mi, že jsem hulákal, zpíval a s někým se popral a někomu rozbil o hlavu půllitr s pivem. S tím, jak jsem den na to vypadal bych řekl, že nejspíš sám sobě. +zasměje se vesele+ Kdyby se měli policajti starat o každého opilce, tak by toho asi moc neudělali. +mávne nad tím nonšalantně rukou+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 23 úno 2014 18:40

+zrovna pije, když jí Jacob vypráví, co tenkrát v opilosti vyváděl, takže vyprskne smíchy, jak jí to přijde hrozně vtipné. Rychle spolkne, co má v puse, aby ho neohodila a pak se začne svíjet smíchy, že se ho musí chytit, aby nespadla z barové židle+ No to je naprosto úžasné. S tebou je vážně zábava +dusí se smíchem+ No neříkala jsem to? Jednoduše roztomilý opilec +utírá si prstem spodní víčka, jak má od slz řasenku rozmazanou už asi všude+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 23 úno 2014 22:43

+taky se musí zasmát, když ji vydí, jak je tam oba skoro poprská, se smíchem jí podá čistý ubrousek, aby si mohla otřít tu rozmazanou řasenku+ No tak když myslíš. +odtuší s úsměvem+ Tak co? +kývne ke koktejlu+ Ještě nemáš dost? +uculí se a upije ze své sklenice+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum