Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Jacob Downly » 06 dub 2013 23:44

A co všechno si sebou beres? +podivil se+ Zaplavat? +odpověď mu chvilku trvá když ji z utlych ramen sklouze halenka+ Ehm... Jistě. Proč ne. +usměje se na ni a ještě si pohledem vychutna ladnou šipku a jak její tělo protne odnikud hladinu. Přijde k bazénu a vklouzne do vody+ Ta voda ti sluší. +usměje se na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2013 00:31

No, věci osobní potřeby, kosmetiku, oblečení na týden, něco na přespání, jídlo a pití +culí se u toho opravdu pobaveně, takže je na ní poznat, že si minimálně polovinu z toho vymyslela+ Hm, ta voda mi tam bude skutečně chybět +poznamená s úsměvem, když k němu připlave+ Máš vůbec něco nastudované o životě beduínů? Abychom věděli, co nás tam čeká.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 07 dub 2013 15:15

+zasměje se+ No dobře, mám toho míň, nedovedu si představit na co by mi v poušti byla kosmetika. +rozverně na ni mrkne+ Nemám. +přizná se+ Mám jenom ty všeobecné znalosti. Takovou představu, abych tak řekl. Muži v černých hábitech, v turbanech, prsty žluté od věčného kouření baleného tabáku. Přivřené oči, aby se chránili před všudypřítomným pískem. Pach velbloudů. +pokrčí s úsmevem rameny+ To je asi tak všechno, co vím. Rád se učím přímo od zdroje. Pak je ten pohled nezkreslený. Živý.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2013 15:46

Tak to tě na tom láká? +rozesměje se, jak "romanticky" jí popisuje, co se mu na těch beduínech líbí+ Tak už si to budeš moct brzy vyzkoušet na vlastní kůži +mrkne na něj vesele+ A proč by se v poušti nedala kosmetika využít? Krémy proti spálení sluncem, balzámy na popraskané rty, deodoranty proti pocení. A taky vůně, ty přímo miluji. Obzvlášť tu tvoji +nakloní se k němu, přivře oči a zlehka nasaje nosem+ Jakou používáš? Pokaždé mě úplně omámí...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 07 dub 2013 18:49

+zavrtí se smíchem hlavou+ Chci žít jako oni, ne jako turista, co pije jenom balenou vodu a musí mít v hotelu klimatizaci. +opře se nonšalantně lokty o okraj bazénu a s úsměvem ji sleduje+ Žádnou vůni nepouřívám, Styx. To jsem jenom já. +odrazí se od okraje a udělá pár líných temp napříč bazénem+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2013 19:36

Tak to jsem vážně zvědavá, jestli budeš mluvit stejně i za týden +mrkne na něj vesele+ My jsme jiní než oni, civilizovanější. Oni jsou zvyklí žít skromně, v extrémních podmínkách, bez všech těch našich vymožeností, kočovat, nemít domov, neplýtvat jídlem a vodou, nemýt se. Není to žádná romantika +kouká mu vážně do očí+ Na druhou stranu... zkusit se musí všechno, aby člověk sám sobě dokázal, co vydrží +očividně se zarazí, když jí Jacob prozradí, že žádnou vůni nepoužívá+ Takže... to jsou tvé přirozené feromony co cítím? +pozvedne vysoko obočí+ Tak to vysvětluje, proč tvá vůně dělá se mnou takové divy (hih, takže ona vlastně za to vůbec nemůže, že ji Jacob tak přitahuje :lol: ) +vyleze na břeh, ručníkem si začne vytírat vodu z vlasů a přimhouřenýma očima pozoruje Jacoba při plavání+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 07 dub 2013 22:03

Není? +pousměje se+ Styx, já k romantice nepotřebuju přepych a civilizaci. +ponoří se do vody a pak se prudce vynoří, a setře si vodu z obličeje+ Je to jejich svět. +zamrká na ni zkrz mokré řasy+ Proč by jsme to neměli vydržet? Jsme stejní jako oni. Já ano. Ty jsi možná na něco takového moc zhýčkaná.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2013 22:30

+jen se na něj usměje+ Neřekla jsem, že to nevydržíme, jen že to nebude jednoduché. Ale jsem přesvědčená, že tobě to nebude dělat žádné problémy, jsi stavěný na extrémy +řekne a myslí to opravdu vážně+ Zhýčkaná? +rozesměje se pobaveně, když si vzpomene na některé své mise+ Hm, to se ještě uvidí +usměje se tajemně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 08 dub 2013 01:36

+usměje se na ni a vyleze z bazénu+ Já vím, já vím. Ale prostě se nemůžu zbavit dojmu, že jsi městská slečna. +zasměje se a bezradně rozhodí ruce+ Jsem zvědav, jestli mě z toho vyvedeš. +nakonec se rozesměje a postříká jí vodou ze svých vlasů+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 08 dub 2013 06:07

+na tu městskou slečnu se jenom potutelně uculuje, ale nic na to neřekne a pak se rozesměje, jak ji postříká a kryje si obličej před jeho sprškou + Utřeš mi záda prosím? +podá mu ručník a hezky se mu nastaví+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum