Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Jacob Downly » 25 bře 2013 23:18

+zasměje se+ Spíš by ses mi zdála divná, kdyby ses učila vyšívat a tančit. V dnešní době už se snad takové věci nedělají, nebo ano? +udiveně se na ni podívá a vezme si od číšníka skleničku a poděkuje mu za ni+ Bojová umění jsou skvělá. +usměje se+ Taky se mi líbí. Myslím, že tvou vášeň pro nože nezapomenu. +podotkne s úsměvem vzhledem k té jizvě, co mu udělala+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2013 23:38

V některých rodech se tradice dodržují dodnes. Jak se správně chovat a být za pravou dámu +protočí oči, že tento názor nesdílí+ U tebe mě to vůbec nepřekvapuje, že se ti to líbí. Máš na to přímo ideální figuru +neopomene si ho přitom zhodnotit pohledem+ Ale vždyť to bylo jenom škrábnutí +zakroutí hlavou se smíchem a koukne na tu jizvu, co mu udělala+ Aspoň budeš mít na mně nějakou památku, až spolu nebudeme +usměje se a vezme si od číšníka svůj míchaný nápoj+ Teď je řada na tobě. Co o tobě ještě nevím... +zahledí se mu do očí, jakoby mu chtěla přečíst myšlenky, ale tváří se šibalsky+ Skrýváš přede mnou nějaké tajemství?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 26 bře 2013 00:03

My... +zarazí se+ my spolu někdy nebudeme? +zeptá se a jako vtip to vypadá jenom na půl+ Jsem do tebe blázen, Styx, ale to není žádné tajemství. +usměje se na ni, sklopí oči ale pak se na ni zase podívá s novou odvahou+ Chtěl bych tě. Strašně moc. +chvilku na ni kouká a pak uhne pohledem, jako by se napůl bál, co ona na to+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 26 bře 2013 15:53

+když vidí Jacobovu reakci, pochopí, ze řekla trochu nevhodnou věc a snaží se to napravit+ Ne, nemyslela jsem to tak, že po tomto našem dobrodružství se už neuvidíme. Ale ty cestuješ po celém světě a já nemohu být pořád s tebou. To bych ti brzy zevšedněla +zasměje se, v této situaci nechce podrobněji rozebírat pravé důvody a závazky+ Ano, vím... +chytne ho za ruce, položené na stole a pohlédne mu do očí+ Ani nevíš, jak moc mě to těší... získat si lásku a pozornost muže jako ty. Já tě mám taky moc rada, Jacobe.. a chci, abys to věděl +věnuje mu svůj nejkrásnější úsměv+ Jak to myslíš, že mě chceš? +pozvedne obočí, ale vůbec ne naštvaně, spíš trochu překvapeně+ Jako... ehm... teď? Nebo... chodit se mnou? +nakloní tázavě hlavu, nerada by ho pochopila špatně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 26 bře 2013 21:05

Ano. +přikývne+ chodit s tebou, Styx. Se vším všudy, co k tomu patří. +trochu beznadějně se na ni zadívá+ Je to strašně těžké s tebou být, milovat tě a při tom se tě nesmět ani dotknout, protože je mi úplně jasné, že kdybych to jednou udělal, tak bych pak nemohl přestat. Rozervalo by mi to srdce, Styx. +zvedne oči a zadívá se do těch jejích, je vidět, že ho to vážně bolí, že ji miluje a že ho to ničí, protože ona jeho ne+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 26 bře 2013 22:57

+poslouchá ho tiše, s očima upřenýma do těch jeho a s vážnou tváří+ Och, Jacobe... je mi to hrozně líto... netušila jsem, že ti způsobuji takové trápení +cítí se fakt hrozně, chápe, jak mu je, ale ví, že omluvit se nemá absolutně žádný smysl+ Nechci, aby ses trápil. Alespoň ne dnes. Teď jsme jen my dva... ty a já +usměje se na něj hezky a stáhne ho za ruce+ Pojď si zatančit. Dnes jsem jenom tvoje, tak si to užijme +snaží se mu to co nejvíc vynahradit. Zvednou se a dojdou na parket k piánu, u kterého hraje barový muzikant nějakou pomalejší písničku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 26 bře 2013 23:47

Jsi? +usměje se, vstane a natáhne k ní ruku, aby ji dovedl na parket+ Děkuji ti. +lehce ji políbí, chytne do taneční figury a začnou spolu pomalu tančit. Je to nádherné, skoro, jako by nic jiného neexistovalo jen oni dva a tahle noc. Jacob to tak rozhodně vnímá, drží ji jako nejkřehčí květinu a hledí jí hluboko do očí a v těch jeho je vidět, jak ji miluje, jen láska+

Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2013 00:19

+přitiskne se k němu, doslova se ztrácí v jeho široké náručí, a začne s ním tančit, skoro jakoby se vznášela. Během celé písničky nepromluví, jen mu hledí do očí, na rtech tajemný úsměv hodný Mony Lisy. Náhodný divák by nabyl dojmu, že hledí na ten nejšťastnější a nejzamilovanější pár na světe. Když skončí tato písnička a začne další, Styx se trochu odtáhne a začne vnímat i něco jiného než Jacoba+ Jsi úžasný tanečník. Dokážeš mě vést, aniž bych cítila zem pod nohami +usměje se nadšeně+ Chtěla bych, abys byl dnes v noci šťastný. Řekni... co by tě potěšilo?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 27 bře 2013 13:13

+tančí s ní a chová ji u toho v náručí jako nejvzácnější poklad, po její otázce se na ni usměje a hřbetem ruky ji pohladí po tváři+ Styx... +pohlédne jí do očí+ Stačí když mě budeš milovat, když budeš se mnou. +lehce se s ní zatočí v rytmu hudby+ Není to nic konrétního, Styx. Jen... chci tebe.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2013 18:34

(ty mi dáváš :) )

+rozesměje se upřímným smíchem+ Já měla na mysli něco konkrétního, třeba... koupat se v oceánu, nebo... ďábelskou jízdu na motorce napříč Casablancou +pak zase zvážní a pohladí ho konečky prstů po tváři+ To není vůbec málo, co si přeješ +ztiší hlas+ Dokázala bych tě milovat, Jacobe, vím to... ale copak jde milovat dva muže najednou? +hledí mu do očí a v jejím pohledu se mísí něha s láskou, trochu jinou, než cítí k Remusovi, přesto tam je+ Něco se ti částečně už splnilo. Jsem s tebou. A jsem jen tvoje. Po celou tuto cestu. Chtěli jsme přece dobrodružství, ne? +usměje se na něj+ Co by sis tedy přál? Cokoli... splním ti to +je ochotná tajně použít i kouzlo, chce ho prostě vidět šťastného+ Pak ti řeknu, co si přeji já +mrkne na něj+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum