od Rebecca Altamirano » 20 dub 2016 17:12
Přesně tak, bohužel vůbec nic. Jenom krev a alkohol. +zatváří se útrpně, ale koutky jí trochu cuknou+ No, já ti to při nějaký další hádce připomenu. +mroukne tiše; koukne na něj nahoru a v očích jí ďábelsky zablýskne. Nepochybuje o tom, že příležitostí bude spousta:D+ Tak jo, mám tám stejně pár věcí, který bych si ráda zase vzala zpátky. +pousměje se a tak vláčně se od něj odlepí; nad Butchovou předvídatelnou reakcí na federály se jen pobaveně ušklíbne, počká až oba zamíří dolů a ještě se k němu otočí+ Polda mě fakt nemá rád. +vzhlédne k němu, ale pobaveně se šklebí, takže jí to asi moc velký starosti nedělá+ A je to v pořádku, zasloužím si to. +přizná bez mučení+ Aspoň můžu začít pracovat na vylepšení svý reputace. +uculí se a v hlavě se jí pomalu rodí jistý nápad, zatím jen jako drobná jiskra, kterou ale hodlá později rozhodně rozvinout; stoupne si na špičky a líbne ho na bradu, protože výš nedosáhne+ Tak jdeme, aby si nemysleli, že jsem tě unesla. +zasměje se+ I když to není špatný nápad...+prohodí ještě zamyšleně, když zamíří po schodech dolů+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it