Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Altair » 20 úno 2014 15:40

(to je zase příspěvek. :roll: Asasín by měl trošku ubrat, nějak se rozpovídal. :D )
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 20 úno 2014 17:14

(co se mě týče, tak ubírat vůbec nemusí! já si ráda přečtu i sešitový vydání jeho odpovědi... :heaven: )

To je dobrá taktika. +přikývne+ Jo, jak ste odpravil... +řekne přímo+ A pak za to byl potrestán...+připomene mu, že nemusí dělat, že netuší o čem mluví+

+musí se zasmát+ Mívám na lidi různý vliv, ale tohle...to by bylo hezký, kdyby to tak fungovalo. Teda ještě aby vás to nepřivedlo do hrobu..+ušklíbne se - ať už ta žena, nebo ta lidskost+
Oddělujete práci a soukromí? To bych u vás ani nečekala. No tak...průzkum je někdy dobrý provést včas... Neříkám dnes v noci...ale vím, že ste nebezpečnej. +pod jeho pohledem se lehce zardí, páč se zastydí, že by se asi nechala od něho nakonec i sejmout dobrovolně...+ Protožeee...by vám vojáci pravděpodobně ještě pomohli narvat mě do auta a možná by vám přihodili i na benzín. +uculí se na něho přemile, ale jako pobaveně+
Mhm...a pak taky šperky...a luxusní věci...kosmetika...+mávne rukou+ Je toho hodně, vždycky záleží s jakým úmyslem a k čemu mi to kdo dává. Od Zuzky mi udělá radost i jelení lůj, no kdyby to bylo to jediný, co mi dá Kristián k narozeninám, asi bych se cítila odbytá. Naklonil? +přikývne+ To rozhodně.
+zavrtí hlavou+ Není co napravovat. Jen občas mám tendenci chtít po lidech, aby se chovali podle mých měřítek. Občas furt...
+potěšeně svůdně se uculí+ A to byste chtěl? +dělá, jak to hrozně zvažuje, i když je na ní odpověď vidět okamžitě a pohrává si chvilku se skleničkou+ No tak...já myslím, že bych si na schůzku s vámi vždycky čas našla. +napije se a sleduje ho+ Nakonec je to dobrý skutek, naučit vás vycházet se ženami. +zatváří se jako aktivistka za lidská práva+ A když zvládnete vyjít semnou...asi už pak zvládnete každou.
První? Já myslela, že první pozitivní zpráva byla, že jsem se pro vás oblékla a nechala se unést, aniž bych se na vás pokusila aspoň vytáhnout nějakou zbraň...
+trochu nakrčí čelo, když mluví o ženách, co mu dají, ale spíš tak jakože je to smutný celý+ Co je na tom "jít s assassínem"? +zvedne obočí jak to tak říká+ To musí být ale...jak bych to...nuda? Neosobní? Čistě fyzické uspokojení? +snaží se tím naznačit, že když mu nějaká podrží, tak to je jako by si to udělal sám+
+Jak se k ní nakloní, tak může úplně slyšet, jak jí nahlas a rychle tluče srdce a i když se Bea snaží nedát nic najevo, jeho blízkost ji hodně znervozňuje. Příjemně znervozňuje.+ To...bych vám přála...protože v tomhle ohledu asi není nic hezčího a více naplňujícího...+nespouští z něho oči+
No zatím nikde, protože neví, kde by měly stát! Ale kdyby znaly vaši adresu... Nooo kdybych nebyla zadaná, tak bych....+vypadá, že chce poztivině odpovědět a pak se ušklíbne+ to se nesluší, abych vám prozrazovala! +a jak už je zase taková uvolněná, tak se jeho pohledu jenom spokojeně nastaví+
+o roláku né, ale řekl jí, že jak se zahalila, tak jí to sluší ještě víc...dedukce...+ To ano, ale trochu...po vašem způsobu. +přikývne+ Žízeň? +našpulí pusu pobaveně+
+zase zakroutí hlavou zamítavě+ To je v pořádku. Reagovala jsem přehnaně. +usměje se na něho mile a omluvně, páč jí to připadně takový hezký od něho a i když muslimský zvyky nezná, tak chápe, co jí tím chce dát najevo - možná ne až tak moc, ale kolem a kolem jo+ Ono s tou počestností....+zatváří se, že na to sou asi hodně relativní měřítka... (no to přišlo s tím, že jako kdo by se nepodíval, když se vystavuje atd. a logicky je to naprostej opak jejich počestných zahalených žen ) - pak se předkloní a nachviličku mu položí svou ruku na jeho a podívá se mu do očí+ Opravdu si vážím toho, jak se ke mně chováte. +řekne vážne a pohladí ho po ruce a zase s ňou sjede z té jeho a kývne mu k ní+ To byla nehoda, nebo záměrně? +zamává nožem, jestli kvůli nim+
Děkuji...+usměje se na něho, jak jí nalije a zároveň to je i k tomu zalichocení+
+zamyšleně ho sleduje+ Není muslimka, je krásná, sexy, inteligentní, úspěšná a tolerantní? +uculí se+ A vážně je to fyzicky žijící žena? +popichuje ho, ale jenom tak mile+ Takových žen je málo a pokud jste ji našel, tak máte vážně štěstí. Aleee...nevím, co by řekla na to, že tu teď sedíte semnou....+zamrká řasama+

+Přikývne+ Jsou sice věci, které neovlivníme, ale to máme asi všichni stejný. Musíme se s tím poprat. Vy žijete takový život, jaký jste vždycky chtěl?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 22 úno 2014 14:07

Ano, odděluji práci od soukromí. Nepracuji od rána do noci, většinou, mám i svůj volný čas, do kterého nikdy nemíchám nic, co se týká mé práce. Nezabíjím pořád +zasměje se pobaveně+ A vám se líbí nebezpeční muži? +zadívá se na ni tím svým upřeným pohledem+ Neříkejte, že se mě nebojíte. Co když jsem vás sem dnes v noci schválně vylákal? Nikdo neví, že teď neležíte ve své posteli a nikdo mně neviděl, jak vás unáším +jak se to tam teď moc nehlídá+ Co když vás chci dnes v noci mučit, nebo dokonce zabít? Co uděláte, když se na vás vrhnu? +ještě chvíli jí tak trochu nahání strach tím tajemným pohledem, ale nakonec se stáhne a pousměje se+ Nebojte se, neublížím vám. Jen jsem chtěl naznačit, že byste neměla být tak důvěřivá, protože mně vůbec neznáte.
Hned jsem si myslel, že žena vašeho stylu se nenechá odbýt čokoládou +zasměje se+ Šperky, luxusní věci, to mi k vám sedí mnohem víc, než čokoláda. Jste typ ženy, přímo stvořené k tomu, aby ji muži zahrnovali luxusními dárky.
Chtěl bych...nenavrhuji to jen tak, aby řeč nestála +ujistí ji+ Tak to jste mně potěšila, že si ve vašem nabitém programu najdete chvíli času i pro mně. Ale... +zarazí se+ ...nebude to doufám vadit vašemu příteli. Velice nerad bych vám způsobil jakékoliv problémy. I když...on to zajisté pochopí, děláte přece dobrý skutek pro blaho ostatních žen, že ano? +mrkne na ni potměšile+
Jít u nás s asasínem je jako jít například v Rusku s mafiánským bossem. Není to o nějaké vzájemné přitažlivosti, i kdybych se dejme tomu té ženě líbil. Žene vás pouze strach +zadívá se na ni s pozvednutým obočím+ Vám by to nevadilo? Čistě teoreticky +dodá, aby ji neurazil+ V Evropě, kde nikdo neví, jaká pověst mě doprovází, bych možná měl u žen větší šanci. Ale řekněte, kdo by se pořád tahal do Evropy, kdykoliv to na něj přijde? +cukne koutky+ Kdybych ovšem tady měl nějakou stálou přítelkyni, určitě by mi kvůli ní ty cesty stály za to +zamyslí se nad tím hloubavě+
Samozřejmě, že je to někdy nuda. Jde mi pochopitelně pouze o fyzické uspokojení. Zatím jsem nepotkal tu pravou, kvůli které bych byl ochoten se změnit, nehledě na to, že ani nemám čas na spořádaný rodinný život. Ale myslím, že jsme zabředli do dost intimního tématu, nemyslíte? +mrkne na ni pobaveně+
Jestli žiju takový život, jaký jsem vždycky chtěl? Vlastně ani nevím. Nepoznal jsem nic jiného, abych si měl z čeho vybrat. Od jedenácti let žiju mezi asasíny a jiný život si vlastně ani neumím představit. Musela by v mém životě nastat velice důležitá událost, abych to změnil.
Co...žízeň? Jo aha..ano, nějak mi z toho vyprávění vyprahlo +vyloudí spokojený úsměv, protože si nemohl nevšimnout, že i Bea by možná potřebovala sklenku studené vody, když se k ní tak důvěrně sklání. Nicméně nepospíchá s tím, aby se od ní odtáhl+
Opravdu jste přesvědčena o tom, že kdyby znaly moji adresu, dveře by se u mě netrhly? Hm, budu muset vážně pouvažovat, jestli nezveřejním svoji adresu na internetu +zavtipkuje a jak se mu Bea zase tak hezky nastaví v dobrém světle, tak teď pro změnu trochu znervózní on+ V žádném případě nechci na vás tlačit, abyste mi to prozradila, chraň Alláh, stačí mi pouhý náznak, jestli bych měl u vás nějakou šanci +pohlédne na ni významně+
A já si vážím vás. Od první chvíle, co jsem vás spatřil, jste ve mně zanechala hluboký dojem, jako ještě žádná žena +trochu překvapeně, ale o to víc potěšeně zaregistruje její dlaň na své ruce. Tělem mu projde vzrušené zachvění z toho jejich prvního důvěrného doteku a instinktivně jí pohladí hřbet ruky palcem+
Ano, skutečně taková žena existuje +uculí se jejímu udivení+ I když si to možná ani neuvědomuje, je výjimečná. Pro mně určitě +jak Bea zase stáhne ruku z té jeho, zadrží ji a tentokrát ji pohladí zase on a už ji nepustí, ale drží ji volně, aby se mohla kdykoliv vymanit, kdyby chtěla+ Co by na to řekla? +pousměje se tajemně+ Myslím, že nic, protože mám takový neskromný dojem, že se jí to, že teď tady se mnou sedí, snad i trochu líbí +políbí jí do dlaně, tentokrát jeho polibek žhne na její kůži a spaluje ji přitom pohledem svých černých očí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 úno 2014 14:24

To jsem nevěděla. Myslela jsem si, že to je práce na 24 hodin denně. Samozřejmě né, že furt někoho mordujete, ale tuším, že k vašemu...řádu...toho patří mnohem víc, než jen tohle. Jen než se třikrát-čtyřikrát? Pomodlíte... Mmmm...ale teď máte tedy volný čas...a přesto tu sedíte s obchodní partnerkou...není to náhodou míchání? +usměje se laškovně+ No řekněme, že pro mě mám stejnou slabost, jako pro tu opálenou kůži. +zatváří se cudně, což u ní má asi spíš opačnej efekt jak tam tak sedí+ Nebezpeční muži jsou schopní poskytnout pocit bezpečí, za určitých okolností. Pokud chcete být v bezpečí, jednoduše není jiná možnost, než vědět, jak se vypořádat s nebezpečím. Takže to souvisí.
+chvilku to zvažuje+ Bojím i nebojím. Jste nevypočitatelný, moc vás neznám, ale...asi vám věřím. +pokrčí ramenama, že je halt naivní+ Ono když mě zabijete, tak už mi bude asi jedno, co se bude dít potom...ale docela nerada bych to zapíchla zrovna dnes a o mučení nestojím a pokud se v něm nevyžíváte, jak jste naznačil... Stejně bych nejspíš bohužel vykecala úplně všechno, čemuž mám přizpůsobený i systém svého podnikání. +ušklíbne se+ To záleží na tom...jak se na mě vrhnete...+zacukají jí koutky, ale pak potřepe hlavou+ Pochybuju, že bych se stihla bránit, takže co čekáte, že odpovím? Že se nechám zabít? +podívá se mu do očí, což je asi jedinej scénář, jak by to vypadalo+
Noo...teď se vážně nebojím. +ušklíbne se, že ji tam půl hodiny děsí a pak jí řekne, ať se nebojí+ Nejsem důvěřivá ke všem...jenom k těm...sympatickým...+zatváří se nevinně+

Ale tak není čokoláda, jako čokoláda...některá je pomalu dražší než diamant...ale ty šperky...sou taky krásný! Vážně? Vypadám...povrchně a materialisticky?
+zavrtí hlavou+ Kristián je tolerantní. No přesně tak! Dobrý skutek. Navíc dobrý vztah mezi obchodnímy partnery je důležitý pro obchod. A nic, co by mu mělo vadit se neděje...
+trochu pozvedne obočí, páč moc nechápe co je na tom jít v rusku s bossem...+ Mh...no...+pokrčí ramenama+ Já na tohle moc nehraju. Samozřejmě, že práce ke člověku patří, ale já spíš koukám na ty vnitřní kvality... +podívá se mu do očí+ Takže ne, nevadilo. +chvílu ho sleduje+ Čistě teoreticky. +pousměje se pak+ Nakonec...Amona znáte, ne? A i když na LoSu je miláček všech ženského pohlaví, tak v normálním světě taky zrovna medaili oblíbenosti nedostává...
M-m, +zavrtí hlavou+ já spíš myslím, že díky té pověsti byste tu šanci měl. My tu máme asi perverzní zálibu ve "zlých klucích". +ušklíbne se+ Pořiďte si přenašedlo. Sice je to o žaludek, ale cesta je pak mnohem rychlejší!
A uspokojuje to vůbec za takových okolností? Pokud přece není fyzická a duchovní stránka v souladu...+zamyšleně, že to ani nemůže být ono+ I když animální sex je vrzušující, dělat to pořád s někým, kdo je svolný jen ze strachu...+chce říct, že to je fakt smutný, ale nechá to jen tak vyznít+
M-m, proč byste se měl měnit? Ta pravá vás bere takového, jaký jste? Samozřejmě...+uculí se+ všichni chceme své partnery trošku vymodelovat...ale některý věci nezměníme, proto do vztahu musíme jít už s tím, že ten druhý je hotová osobnost. Spořádaný rodinný život! +no to skoro vyprskne smíchy+ Vy máte teda představy! +kroutí hlavou+ Tak nežije nikdo, koho znám! A i když mám Zuzku a hodně věcí se změnilo, pořád by se to u nás jen stěží dalo takhle nazvat... Intimní? Nooo...to asi jo. +našpulí pusu+ Ale já jsem zvědavá! +usměje se omluvně+
+zvedne obočí+ To jste měl hodně krátké dětství. Pokud jste takhle spokojený, není proč to měnit.
+a neodpověděl jí na dotaz ohledně chybějícíhooo...prsteníčku? se ho ptala, jestli to je nehoda, bo schválně kvůli nožům+ A ta ruka? +zvědavě+

+uculí se tomu jeho vyprahnutí, ale ona sama nastaví skleničku+ Mohla bych taky? To šampaňské mi nějak stoupá do hlavy...
Ano, vážně jsem! M....poznal jste tady už nějaké ženy? Vsadím se, že po vás minimálně házely očkem! To byste ale měl držet dlouho půst, páč pak budete zneužíván do úmoru! +směje se+
+chvílu se tváří tak...slušně a nevinně a pak na něho koukne+ Za jiných okolností...kdybych neměla Kristiána...čímž nechci říct, abyste ho odpravil! +dodá rychle a přikývne, že by šanci měl+ Jenže...se obávám, že nejsem vždycky tak milá a přívětivá, jako právě teď +ha ha...+ a člověk vašeho formátu by mě do týdne asi ukřižoval. +pokýve hlavou+
No teda...+ohromeně ho sleduje+ já sice hluboký dojem zanechávám...ale většinou v negativním slova smyslu...+pousměje se, jak ji pohladí po ruce+
+s úsměvem ho poslouchá a pak zůstane koukat+ Jako...to myslíte...mě? +zasípe skoro a vypadá nachvílu úplně vykolejeně rozhozeně, že na něho jen tak králíkovitě kouká, ruku mu ještě překvapeněji nechá a má pocit, že jí srdce nejspíš každou chvilku vylítne z těla. Jak ji políbí na ruku, tak mu úplně fascinovaně přejede prstem zlehka po čelisti, že ho jakoby jemně pohladí+ Tohle by se nemělo dít...+zašeptá potichu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 25 úno 2014 02:06

Ne, opravdu nepracuji 24 hodin denně +zasměje se tomu pobaveně+ Pravdou ale je, že v asasínské pevnosti většinou trávím těch 24 hodin denně, i mimo práci. Mám tam i svůj domov a vše, co k životu potřebuji. Ale je to hlavně tím, že i když nemám službu, musím být pořád k dispozici. Člověk nikdy neví, kdy se vyskytne nějaká nečekaná zakázka +pousměje se tajemně+ Ale ani když mám osobní volno, tak nezahálím. I když nejsem zrovna v terénu, tak se věnuji výcviku, anebo svým zbraním, na ty jsem obzvlášť přísný. A modlíme se pětkrát denně +upřesní to s úsměvem+
To je sice pravda, že tu sedím se svojí obchodní partnerkou, ale dnes večer se přece spolu nebavíme o obchodech. Je to čistě soukromá schůzka +zahledí se na ni+ Nebezpeční snědí muži...takže to už mám u vás hned dvojitou šanci +usměje se potutelně+
+chvilku ji zamyšleně poslouchá a fascinovaně upírá oči na její pohybující smyslné rty, až se trochu zapomene+ Nemám ve zvyku lidi mučit. Pokud si o to sami neřeknou +dodá ještě s úsměvem, že by nebyl proti, kdyby si to někdo od něj vysloveně vyžádal+ Takže mně považujete za sympatického? To mně opravdu těší, protože tam u nás to neslýchám moc často. Asi budu muset častěji podnikat pracovní cesty do Evropy +ušklíbne se trochu ješitně+
To není tím, že byste vypadala povrchně, nebo materialisticky, ale krásné šperky prostě ke krásně ženě patří. Byl by hřích tak štíhlou labutí šíji, nebo tak nádherně plný dekolt neozdobit luxusním náhrdelníkem +vypadá to, že mluví všeobecně o ženách, ale nelze si nevšimnout, že přitom přímo hltá očima její hrdlo jako hladový upír a může oči nechat v jejím výstřihu+ Jaký konkrétní šperk se vám osobně nejvíc líbí?
+heh tak Bea to asi jen těžko pochopí, co je na tom, jít s mafiánem:D+ A co vás vede k tomu myslet si, že já nějaké ty vnitřní kvality mám? +mrkne na ni, ale polichotí mu, že by jí to nevadilo+ Vidíte, to jsem si vůbec neuvědomil, že vy jste už jednoho (:D) nebezpečného muže měla. Takže vlastně víte, co můžete od nich očekávat +uculí se a pak překvapeně pozvedne obočí+ Chcete mi říct, že tady v Evropě snad o ty bad boys skutečně stojíte? Ne, že by mně to vadilo, právě naopak, když to porovnám s tím, že v mé zemi by nás nejradši ukamenovali... ale...co se vám na nich tak líbí? To by mně vážně zajímalo +zeptá se upřímně zvědavě+
Jestli mě to uspokojuje, bych zas až tak netvrdil, ale řekněme, že svůj účel to splní +cukne koutkem rtů+ Ale pochopitelně to není ono. S vámi by to bylo úplně jiné +vyklouzne mu z úst, těžko říct, jestli záměrně, nebo nechtěně+ Omlouvám se za tu drzost, slečno Beatrix, vážně za to nemohu. Od chvíle, co jsem vás unesl, mně ta myšlenka pronásleduje a dokud budu tady s vámi, nezbavím se jí +zvedne dlaně proti ní v omluvném gestu, aby ji zase nepopudil, to by vážně nechtěl+ Ale nemusíte se bát, respektuji, že máte přítele a jenom mu tiše závidím.
+ten prst, to jsem přehlédla, ale překvapuje mně, jak to víš:D. Už ani nevím, kde jsem to tenkrát psala+ Ruka? Ach tak +zvedne levou ruku, na které mu chybí prostředníček+ Ne, to není nehoda. Je to účel. Kvůli vystřelovací dýce, která při cvaknutí spouště vyrazí přesně tímto směrem +ukáže jí prázdný prostor mezi prsteníčkem a ukazovákem+ Při roztažení dlaně by tam ten prst překážel a čepel by jej pokaždé pořezala. Takhle je to mnohem pohodlnější +usměje se a zohyzděnou ruku zase schová+
Alkohol odbourává zábrany, aspoň se budete cítit trochu uvolněnější +zamrká na ni, ale nenutí ji a tu vodu jí přece jen nalije+ Upřímně, moc žen jsem tady ještě nepoznal. Ty, kvůli kterým jsem byl sem vyslán, už nepromluví. A navazovat tady nějakou známost nebyl čas. Kromě toho, je to pro mne tady poněkud z ruky +pokrčí s úsměvem ramenem a napije se vody+ Ale po tom vašem doporučení si asi vyvěsím na facebook svoji adresu a uvidíme, jestli mně přijde nějaká žena zneužít +zasměje se, ale dělá si pochopitelně jen legraci+
Vážně bych u vás měl šanci? +pohlédne na ni málem nevěřícně+ Tak to opravdu rád slyším,i když mi to není nic platné, když je to jenom teorie +povzdechne si dramaticky+ Ale nebojte se, váš přítel se na mé černé listině, už kvůli vám, neocitne +ujistí ji s úsměvem+ Nebuďte tak sebekritická. Žádná žena nedokáže být milá a přívětivá 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. To by byla pak trochu nuda, nemyslíte? +mrkne na ni vesele+ Ukřižoval? To asasíni nedělají. Ti narážejí na kůl +zachechtá se+ Ale pokud to váš přítel vydržel s vámi až doteď, zase tak horké to s vašimi náladami nebude +hahaha:D+
Jste rozkošná, když jste v rozpacích +polichotí jí a chvíli ji pobaveně pozoruje, jak se tváří, když jí dojde, že tou ženou, po které touží, je právě ona+ Ano, vás. Myslíte si, že bych riskoval, že mně vaše ochranka zastřelí, kdybych netoužil s vámi strávit jeden jediný večer? +dívá se jí do očí a jeho soustředěný pohled se kolem ní ovíjí jako hašišový kouř. Mimoděk trochu přivře víčka, když se ho dotkne prstem na čelisti a pak jí ho chytne do svých prstů, pomalu si ho přitáhne ke rtům, v neustálém očním kontaktu s ní a políbí ji na bříško (toho prstu:D)+ Děje se jenom to, co mi dovolíte +řekne tiše+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 26 úno 2014 03:13

A jak vypadá váš domov? +zvědavě+ A co vše potřebujete k životu? +to ju fakt zajímá+ Pětkrát? Wow, to je jako zdravá strava. Jak dlouho to tak trvá průměrně? A to kleknete kdekoliv, nebo k musíte najít speciální místo směrem na...východ to je?
+Uculí se lehce rozverně, ale snaží se přitom tvářit jako dáma+ Už to tak vypadá... Tak počítám, že tam "u vás" nemají zrovna moc příležitostí poznat vás takhle...a o hodně přichází! Jste galantní společník.
Škoda říkáte? No tak to už vím, jak ospravedlnit svoje další nákupy! Můžu to pak svést na vás? +mrkne na něho laškovně+ Mmmm...mám ráda náhrdelníky. Jak jednoduché, tak zdobenější. Převážně stříbro. Sem tam nějaký kámen. A různý náramky... Ale spíš buď luxusnější, nebo masivní. Takový ten..jak bych to..přírodní styl mi nic moc neříká. Vlastně jsem docela materialistická a vmnoha ohledech povrchní. +pokrčí ramenama, že proč si to nepřiznat+ Sice nevím, kde jsem k tomu přišla...ale když vidím něco krásnýho za výlohou, nebo v katalogu...hned bych to chtěla!

Každý má vnitřní kvality! +ubezpečí ho+ A vy nejste žádná vyjímka! +bodne prstem do vzduchu směrem k němu, že o tom ani nepochybuje+ Jednoho...+cuknou jí koutky+...jo...tak nějak... Očekávat? +trochu se ušklíbne+ Amon mě naučil, že od něho můžu očekávat naprosto cokoliv - včetně všeho neočekávaného. Navíc...+prohlídne si ho+ myslím, že v chování jste na tom líp, než on. On to sice se ženskýma umí, ale...řekněme, že za zavřenýma dveřma to vypadá někdy trochu jinak. Vy máte jistý kodex - on...+potřepe hlavou+ není prakticky nic, co by nemohl, když bude chtít - nemá moc zábran...vlastně asi žádný...takže když se mu zachce, dělá cokoliv. +mávne rukou, že to je pryč+ Ale nechci ho tu pomlouvat...i když konstatuji pravdu...s ním je všechno trochu na jiné úrovni.
Mhm, +přikývne+ bad boys jsou...víc než oblíbení. Samozřejmě se k nám nesmí chovat baaad! +usměje se+ Každá žena je ráda ta jediná, pro kterou má někdo slabost. A spousta z nás touží někoho "spasit", nebo v tom domnění alespoň žít. Pokud nevraždíte neviňátka, můžete do top ten. Si vemte třeba Dextera...jakej je to oblíbenec. A ten pocit nebezpečí...vážně dobře funguje, všechno je pak intenzivnější.
+zrovna pila, tak se trochu zakucká, jak zmíní, že s ňou by to bylo něco jinýho+ Ježíšikriste! +zahuhle a snaží se neudusit+ To...umh...to mi nedělejte! +né, že by to ráda neslyšela...+ Uff...+ovívá se tam nějakým ubrouskem, jak to byla málem její smrt a zavrtí hlavou, že se nemusí omlouvat a trochu se uculí+ Myšlenky přece zakázané nejsou, ne? +a je na ní vidět, že ji něco podobnýho možnááá taky napadlo, takže se rači zase rychle napije+
+psalas to u sebe v nějakým tématu a http://bestgamewallpapers.com/files/ass ... -eagle.jpg - jestli je to originál, tak to vypadá spíš na ten prsteníček+ Mh....+zamyšleně jeho ruku sleduje, ale nevypadá, že by jí to nějak...vadilo, nebo tak+ A nechybí vám? +zavrtí hlavou+ Nemusíte ji schovávat, mně to nevadí. A to jste si rozhodl sám?

Věřte mi - nechcete, abych byla ještě uvolněnější a odbouranější, to už by semnou nebylo k vydržení! +culí se a ochotně vodu upíjí+ Ale nééé, vy ste to tu zase kosil? +povzdychne si+ Doufám, že to nebyl nikdo, koho znám. Co tak jenom výlet do Evropy? Bez vražedných zastávek? +navrhne prozměnu+ Zkuste to! A...u Amona...? +sonduje+ Tam to na vás žádná nezkoušela? Slyšela jsem, že jste měl dámskou návštěvu...

Nejvážněji, jak to jenom jde! +směje se, ale tak mile+ Ono to není nic až tak...překvapujícího, když se podíváte na mé bývalé partnery. +pokrčí ramenama+ Náhodou...já mám teorie ráda! Co by, kdyby...+koukne po něm tak...lehce perverzně no+ Dělá to svět zajímavějším. +jo už by měla přestat chlastat...+
Tak to mě těší! Bez Kristiána...já nevím...je to komplikovaný...+opře se nachvílu loktama o stůl+ Byl ta nejhorší možnost do koho se zamilovat. Vážně. Problém už od pohledu, naprosto opačná povaha, komplikovaná historie a budoucnost...a...no nespadnu do toho?! +rozhodí rukama+ To snad ani nebylo moje rozhodnutí, +zavrtí nad sebou hlavou+ tenkrát se to hodilo nejmíň jak to jenom šlo, a potom...jsme byli delší dobu od sebe...ale...+pousměje se+ Asi je to ta osudová láska, jak se říká. +teď se usměje omluvně ona+ Tohle bych vám vyprávět neměla! Ale vy mě tu úspěšně opíjíte a mně stačí málo! +zastydí se+

Sebekritická? Proč ne? To je důležité...horší je, že se sebou nejsem schopná nic udělat! Takže o tom vím...ale neúspěšně s tím bojuji. Nuda? +zasměje se+ Tak ta semnou fakt není...doufám teda! Na kůl? Jako kolega Vlad? No to musí být chuťka! +kroutí hlavou+ To je diskutabilní - Kristián má svatou trpělivost! A taky mám pocit, že občas rači mlčí, než by se semnou hádal...

Já...mh...+chce říct, že není v rozpacích, ale je no....+ Nooo...taky jste mohl dojít hlavníma dveřma, a to by vás nezastřelili docela určitě. +poučí ho+ Ale jinak...si spíš myslím, že možnost, že vás moje ochranka zastřelí, podle vás ani nepřicházela v úvahu. +ušklíbne se mile+ Čímž nechci říct, že mě tohle všechno netěší...+tak zasněně na něho kouká+ Vy na mě působíte tak...hypnoticky...+zamrmle jak na něho zírá a jak jí prst olíbne, tak mu jím přejede po rtech+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 28 úno 2014 03:38

Určitě ne jako ten váš. Asasíni si nepotrpí na přepych. Ale nechtějte prosím ode mě, abych vám podrobně popsal, jak to v takové pevnosti vypadá. To by bylo vyzrazení tajemství a to se trestá smrtí +neupřesní, jestli smrti toho, kdo to vyzradil, nebo toho, co naslouchal+ K životu potřebuji jenom to, co každý normální člověk. Střechu nad hlavou, práci, pohodlí, kousek soukromého místa jenom pro sebe. Materiální statky mně nezajímají, i když zdaleka nejsem chudý, ty člověka dokážou akorát zkazit a já si nikdy nemůžu dovolit zaváhat. Myslím tam u nás. Když jsem kdekoliv ve světě, pochopitelně se přizpůsobím. Splynu s davem +vysvětlí jí ochotně, ale jenom to, co říct může+ Ale pochopitelně si nemyslete, že žijeme ve středověku. Přestože byla pevnost Masyaf postavená před staletími, vymoženosti moderní doby nám vůbec nejsou cizí +víc jí neřekne, co tím myslí+
Pětkrát proto, že tyto modlitby představují pět pilířů islámu. A modlící se muslim klečí čelem ke Kábě, což je kamenná stavba v Mekce. Modlitba v mešitě je pochopitelně považována za prospěšnější, ovšem ne vždycky je poruce mešita +uculí se+ Můžeme se modlit prakticky kdekoliv, akorát se musí dbát na to, aby země, na které muslim klečí, byla čistá, zbavena veškeré špíny a nečistot. Většinou se to řeší modlitebními koberečky.
Tak to jste mi velice zalichotila +že je galantní společník+ protože jsem měl zpočátku dojem, že jsem poněkud neomalený +pousměje se a políbí jí za tu galantnost ruku+ Klidně to sveďte na mně, já to snesu +rozesměje se a pak ji pozorně poslouchá, jaké šperky se jí líbí+ Máte opravdu dobrý vkus, to si budu muset zapamatovat. Prozradíte mi, kdy máte narozeniny? +vyzvídá nenápadně+
Nejspíš máte pravdu v tom, že v každém člověku něco je. Něco výjimečného. Je jenom potřeba to objevit. Mně se to sice ještě nepovedlo, ale třeba byste mi s tím mohla pomoct +zadívá se na něj tak nějak významně+
+sleduje ji, jak tam s nevelkým nadšením pitvá Amona a moc se u toho neusmívá+ Pokud je opravdu takový +a on ví, že je, už měl tu čest+ proč jste byla tolik let s ním? Ale jak vás tak poslouchám vyprávět o tom, čeho všeho je schopný, připadám si proti němu jako anděl +zamračí se, že mu to trochu pošramotilo jeho preference, ale dá jí najevo, že to myslí pouze z legrace+ Ale pro vás má ale slabost asi celý zástup mužů, nemýlím se? +pozoruje ji za hranou skleničky, ze které zrovna pije+
+už už se chce zvednout ze židle a bouchnout ji do zad, jak se tam Bea zakucká, ale než to podnikne, zvládne to sama, tak alespoň vytáhne svůj čistý kapesníček z kapsy a podá jí ho+ Omlouvám se...netušil jsem, co vám svojí nevhodnou poznámkou způsobím. Příště si své touhy radši nechám pro sebe +vypadá, že ho to trochu vzalo, jak se mu tam málem udusila přímo před očima, její smrt opravdu neplánoval:D+ Asi radši zase zůstanu jenom u myšlenek a fantazií +usměje se na ni nakonec+
+aha, no jo, prsteníček, jsem na to už úplně zapomněla;)+ Ne nechybí. Na klavír nehraju a prsteny nenosím +uculí se+ Pořád lepší, když chybí jeden prst, než celá ruka +položí tedy dlaň zpátky na stůl, když jí nevadí ten pohled+ Spíš mě to přinutilo. Je to při mé práci mnohem praktičtější. Třeba vám to někdy ukážu. Jenom teoreticky, pochopitelně +dodá rychle a musí se usmát, jak to vyznělo+
K nevydržení? Tak to bych opravdu moc rád viděl +nalije jí další sklenku sektu+
Ne, nemějte strach, přímo tady ne. Takže jste je určitě neznala +ujistí ji a vloží si její prsty do ruky, ze které teprve nedávno smyl krev poslední oběti+ Nejspíš teď začnu jezdit do Evropy častěji. A ne kvůli kšeftům +políbí jí ty prsty a kouká jí přitom upřeně do očí+ U Amona? +pozvedne překvapeně obočí, než mu to dojde+ Ach tak... ne, žádná smrtijedka mně tam nesváděla, i když si myslím, že té by určitě nevadilo, čím jsem, vzhledem k tomu, že jsme takříkajíc...kolegové. Ale přiznávám +trochu se ošije+ Amon mi poslal malý dárek pro potěšení, abych se nenudil. Akorát musím žasnout, jak o tom víte zrovna vy +zamračí se+ Amon se zmínil?
Lidé se v drtivé většině případů zamilovávají do těch nejnepravděpodobnějších lidí. Ne, že bych s tím měl nějaké zkušenosti +pousměje se+ Ale pokud jste spolu už...kolik let vůbec? tak to bude nejspíš osud, co vás dal dohromady. Sice se mi to vůbec nelíbí, ale co nadělám +pokrčí rezignovaně rameny+
Já že vás opíjím? To bych si nikdy nedovolil +zhrozí se naoko, ale koutky rtů mu cukají+ Ale líbí se mi, že alkohol odboural vaše počáteční zábrany otevřít se mi. Mnohé jsem se o vás už dozvěděl.
Ne, nuda s vámi rozhodně není, to můžu i přísahat +rozesměje se, jak se vedle ní opravdu dobře baví+
+chvilku se zalíbením pozoruje ty její rozpaky+ Hlavními dveřmi? Ale to by pak nebyl únos. A kromě toho, viděli by nás všichni a existovaly by záznamy na všech kamerách. Nemohu dávat v sázku vaši počestnost, že trávíte noc s cizím mužem. Není to takhle lepší, když nemá nikdo ani tušení, že jste pryč? +mrkne na ni rošťácky+ Tak hypnoticky...víte, že jsem úplně to samé chtěl zrovna říct já o vás? +jak mu přejede prstem po rtech, pootevře je a jemně jí ten prstík kousne+
Tak to budu muset na té šanci, kterou jste mi dala, pořádně zapracovat +zamrká na ni významně, když zachytí ten její lehce perverzní pohled+ Máte ráda teorie? Co by, kdyby...+pousměje se+ Tak tedy...co kdybych vás teď pozval nahoru do svého pokoje? Co byste řekla na takovou teorii? +hypnotizuje ji pohledem+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod yohannka » 01 bře 2014 11:51

+jak jde kolem, tak veme obálku, napíše tam: pro Kristiána... a naháže tam ty svoje dva polohaný plakátky... a nechá ji otevřenou a šoupne ji pode dveřma+ pampadam...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 02 bře 2014 18:52

yohannka píše:+jak jde kolem, tak veme obálku, napíše tam: pro Kristiána... a naháže tam ty svoje dva polohaný plakátky... a nechá ji otevřenou a šoupne ji pode dveřma+ pampadam...

+Samozřejmě nenápadně nakoukne, co to je v obálce a málem jí vpadnou voči+ No to určitě! +chce to hodit do koša, pak přivře oči, zamyslí se nad tím a pokýve hlavou, že Kristiána podrobí výslechu, položí to na stůl a čeká na něho až dojde dom....+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 02 bře 2014 19:36

+Ušklíbne se+ Jistě, kdybyste mi to řekl, musel byste mě tu oddělat...+kosntatuje+ Pohodlí? Pod tím si asi představujeme každý něco jiného...+odtuší+ Mh..to je sice pravda...ale díky materiálním statkům se dá udělat i spousta dobrých věcí. Bez nich ani moc ne. +cuknou jí koutky, páč ju napadne, jestlipak mají splachovací záchod, ale přikývne+ Když to říkáte, budu vám věřit.
A jak to poznáte, kterým směrem to zrovna je? +zvědavě+ Vy si taky nosíte pořád kobereček s sebou?
No zpočátku..možná trochu...rozpačitý, ale mylím, že už jste se do toho dostal. +mrkne po něm očkem+
+mávne rukou+ Od vás mě potěší třeba i pohlednice. Dopisy mám vůbec moc ráda! Narozeniny? +ušklíbne se+ Čtrnáctého prosince, to je zase na rok vorbei. A vy? Že jsem tak smělá?

Jakto? Jste mistr ve svém oboru, to vám přijde málo výjimečné? Umíte sledovat, naslouchat i poslouchat... spoustě lidí tyto vlastnosti nic neříkají. Jste loajální, ale máte i svou hlavu...zrovna vy si na výjimečnost stěžovat nemůžete.
+musí se tomu usmát+ Proč jsem s ním byla? +nakloní hlavu na bok+ Protože jsem ho milovala. A on mi někdy i dával najevo, že mě má třeba aspoň rád. Byla jsem skromnější, než dnes... Ale to né! +zavrtí hlavou+ Navíc tohle není přece soutěž o největšího zloducha! +zasměje se mile+ No...+začervená se a sklopí nachvilku oči a taky se napije, pak se na něho podívá+ Já doufám, že ano. Dělá to věci jednoduššími. Navíc myslím, že nikdo z těch, kdo jsou na mě hodní to nedostanou nějakým způsobem zpátky.
Děkuju...+dokašle se a kapesníček tak nějak sbalí automaticky a upraví si rtěnku+ Cuknou jí koutky! Ale to bych se to pak nedozvěděla, když si to necháte pro sebe! +zavrtí hlavou, že žádný takový+ (kam by ju pak takhle neplánovaně zakopal, co?!)
To jo, pro vás to má asi větší hodnotu "bez", než "s". +přikývne+ Ono taky na chlapovi to vypadá poměrně líp, než na ženské...+koukne se na svoje ruky+ Teoreticky! +oddychne si trochu+ Tak to bych viděla ráda!
Nene, neviděl! +měje se, ale nalít si nechá a upije+ Praskla by vám ze mě hlava!
+pohladí ho v dlani a usměje se+ V Evropě se vám bude líbit. Tady si každej dělá co chce...
Mhmm...+přikývne, že u Amona+ Dárek pro potěšení...+zopakuje a našpulí přitom lehce nasupeně pusu+ No jo, nuda prý zabíjí! +zafuní+ Ten? +zavrtí hlavou+ Ač Amon ví o kde-čem, přes drby na hradě jsou jiní lidé - a naštěstí jsem s nimi pořád ještě v kontaktu, takže někdy vím o hradě i víc, než Amon... A? Jaký to bylo? Nebo to byla taky jedna z těch, co se bála?

Asi je to pravda, +přitaká+ ale svým způsobem..to tak asi má být. Mmm...no..byli sme spolu půl roku, když na rok zmizel a od té doby jsou to tak dva roky...+netušíím+ +usměje se na něho hezky+ Osud mi ale nezakazuje mít přátele...
Jistě! Vy si tady v klidu abstinujete, zatímco jááá...+už je připitá+ Mnohé? +zavrtí hlavou+ O mně je všechno už dávno známý!

Mou počestnost! +směje se tomu+ Vy jste vážně gentleman! Je, i když oni to ví...volala jsem jim z auta...nerada bych, aby kvůli mně zburcovali Kristiána...to by pak asi už nebyla taková sranda, kdyby nás tu sejmula SWATka.
Auč! Vy koušete! +uculuje se+ Co si pod tím zapracováním představujete? +pořád si ho tak prohlíží a pohladí ho po tváři zase, jak zkoumá tvar jeho obličeje+
Néé! To není fér! +směje se a vyexuje skleničku+ Asi bych řekla, že....na prvním rande se to nesmí! +vítězně+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek