Sídlo a okolí

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx Lupin

Re: Sídlo a okolí

Příspěvekod Jacob Downly » 24 říj 2013 20:34

+seskočil z motorky sunda si helmu a zářivě se na ni usměje+ Ridis skvěle. +uzná její styl+ Bylo to dobrý doufám jen že jsem neztratil nic že své muznosti. +roztahne ruce od těla aby si ho mohla prohlidnout+ Co říkáš jsem pořád chlap? +zeptá se ji pro jistotu a rozhlidne se kolem+ Projdeme se tu? +podívá se na ni s otázkou v očích+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 24 říj 2013 21:36

+sleze z motorky hned po něm a helmu položí na sedlo+ Na zpáteční cestě řídíš ty. Ukážeš mi, jak to umíš ty +začne si ho pozorně prohlížet od hlavy k patě a v duchu musí uznat, že je to fakt kus chlapa+ No +kriticky ho ze všech stran kontroluje+ ...myslím, že ti nechybí vůbec nic, co by pořádný chlap měl mít. Spíš máš ještě něco navíc +chvilku se tváří vážně, ale pak se rozesměje+ Ne, vážně, nic ti to neubralo na mužnosti, že jsi seděl vzadu za holkou +mrkne na něj vesele a pak se taky rozhlédne kolem+ Neznám tohle místo, ale zaujalo mně, že je odsud hezky vidět západ slunce +kývne k obzoru+ Jo... projdeme se +vykročí pomalu po cestičce+ Tys tady už někdy byl?
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 24 říj 2013 21:51

Jako třeba co? +rozesmeje se+ Doufám že ne parohy. +mrkbe na ni a souhpasne prikyvne+ Budu řídit. A muzu ti garantovat že takovou jízdu jsi ještě nezažila. +usměje se na ni a je v tom příslib dobre jízdy+ Já myslím že jsem tu byl. +zavrti hlavou+ Je to tu vážně krasne. Škoda že nemám foťák sebou.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 24 říj 2013 22:59

Parohy? +přejede mu prsty po temeni hlavy+ Žádné ti zatím neraší +uculí se vesele+ To navíc jsem myslela, že jsi narostl do větších rozměrů, než je průměrný chlap +prohlíží si ho zálibne+ Vážně? Tak to jsem na tu tvojí jízdu smrti opravdu zvědavá, co mi předvedeš +popíchne ho, ale je vidět, že se fakt těší+ Ty jsi už na Orlíku byl? To jsem nevěděla +řekne udiveně+ Tak to ti moc dlouho nevydrželo, to odhodlání vydržet aspoň den bez foťáku +rozesměje se+ Ale je to opravdu kouzelná scenérie. Byla by to nádherná fotka +kouká dolů k pláži a modravé dálavě moře se zapadajícím sluncem+ Příště si nezapomeň sebou foťák +naznaci, ze doufa, ze bude nejake priste+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 25 říj 2013 20:24

+pokrčil rameny a veselé se zasmeje+ Jenže foťák že mě ještě fotografa nedělá víš. +usměje se na ni+ To už mám prostě v sobě a musela bys mě zabít abys to že mě dostala. Ale prosím tě nedělej to. +usměje se ještě+ Jo. +prikyvne+ Přinesu si foťák. Víš co by bylo zajímavé? Každý den vyfotit ten západ slunce že stejného místa. A pak to promítnout. Protože každý ten západ je jiný. +zahledi se k západu+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 25 říj 2013 21:31

+rozesměje se+ Zabít? Ne, ušetřím tě... byla by tě škoda +mrkne na něj rozverně+ To je skvělý nápad, s tím západem slunce. Viděla jsem něco podobného, ale s úplňkem. Fotilo se celou noc a když se ty fotky promítly, bylo to jakoby ten měsíc plynule plul po obloze. Fascinující. Ale... +hodí po něm očkem+ ...to bys tady musel být každý večer v tuto dobu, abys to nafotil, že? +tak trochu doufá, že to myslí opravdu vážně+ Kdy chceš začít?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 26 říj 2013 14:57

Jo, to znám. +přikývne+ Ale tohle je trochu dlouhodobější projekt. Ono se to slunce na obloze taky během roku posunuje, ale není to tak patrné... +koukne po ní s úsměvem+ No jo, to musel. +přikývne+ Ale zatím je to jen takový nápad. Ještě si tím nejsem jistý, možná by to bylo moc... kýčovité.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 26 říj 2013 17:30

Ty jsi odborník na to, co je kýč a co je umění +pokrčí s úsměvem rameny+ Ale tady je spousta krásných míst k focení +točí se dokola a rozhlíží se+ Až si málem připadám, že vůbec nejsem v Anglii +zasměje se a pak se otočí k němu+ Co fotíš úplně nejradši?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 26 říj 2013 17:58

Jo, to jo. Je to tady krásné. +pokývá hlavou a pousměje se+ Nejradši fotím lidi. Teda lidi, když neví, že je fotím. Chovají se pak přirozeně. Jakmile uvidí fotoaparát, tak se začnou chovat nepřirozeně, začnou si zakrývat obličej, nebo se tvářit tak, jak si myslí, že budou vypadat nejlíp. +zavrtí hlavou+ To nemá cenu. Je to umělé, nepřirozené a naaranžované. Pravé lidské emoce a city nemůžeš zahrát.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 26 říj 2013 18:24

Moc tomu sice nerozumím, ale taky se mi moc nelíbí fotky, kde si fotograf nechá nastoupit skupinku lidí a když všichni zapózují, jak nejlíp to umí a hromadně řeknou sýýr, on je odblýskne. Je to strojené a ty jejich úsměvy falešné jak karty. Mnohem zajímavější by bylo vyfotit například ženu, jak se s bolestí ve tváři narovnává po těžké dřině nad rýžovým políčkem, nebo třeba... líbající se dvojici, která nic netuší +zasměje se+ Z takových obrázků sálají silné emoce... Vidíš? Nakonec mě naučíš rozumět fotografiím +rozesměje se a pak ho chytne za ruku+ Pojď, podíváme se, co je tam dole +rozeběhne se s ním po cestičce+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo