Sídlo a okolí

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx Lupin

Re: Sídlo a okolí

Příspěvekod Jacob Downly » 14 říj 2013 22:10

No. Taky mě to překvapilo. +připustí a usměje se a prikyvne+ Dobře. +souhlasí a odveze stroj do stáje kde ho zajistí aby se mu nic nestalo+ Tak hotovo. +usměje se na Styx+ Jak se vůbec máš? Tady na tom svým krásným sídle. +zeptá se ji a rozhlidne se po zahradě a nakonec zase koukne na Styx+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 říj 2013 22:54

+sleduje ho, jak tlačí motorku pod střechu+ Obdivuji te, že jsi to pro moji sestru udělal +usměje se na něj a pak ji něco napadne+ Možná by ti ráda osobne poděkovala. Nechceš za ní zajít na kafe? +nabídne mu+ Diky, mám se dobře +snaží se ignorovat ten jeho neodolatelný úsměv (heh, zrovna dneska jsem byla na Chrisovi v kině, tak ho mám ještě v čerstvé paměti:D)+ Já tady už vlastně nebydlím. Ale občas sem zajdu... zkontrolovat Vanessu a tak +vysvětlí mu, co tam dnes pohledává+ A jak se máš ty?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 15 říj 2013 13:58

Vážně? +koukne na ni udiveně+ A kde teď teda bydlíš? Jestli to není tajemství? +zeptá se jí se zájmem+ Jo, půjdu ji pozdravit, v tý nemocnici nevypadala nejlíp, doufám, že už se uzdravila. +pousměje se+ Já se mám pořád stejně dobře.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 15 říj 2013 16:28

(dál Vanessin pokoj)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 23 říj 2013 14:08

+rozšíří magickou zónu kolem hradu, takže Vanessa se teď bude moct bezpečně pohybovat na mnohem větším území než doteď. Její vězení teď čítá kruhový prostor o poloměru deseti kilometrů od zdroje, který je umístěn ve věži hradu. Po překročení této bezpečnostní zóny se Vanessin magický obojek začne kolem jejího krku pomalu stahovat, až ji nakonec uškrtí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 23 říj 2013 20:11

Jacob Downly píše:Páni. +hvízdne, jak se Vanessa vrátí z ložnoce+ Fakt ti to sluší. +usměje se na ni a dovede ji do stájí, kde je Vanessina motorka+ Chceš řídit? +koukne na ni tázavě+ I když to teda bude divný jet na motorce za holkou. +usměje se+

+když Jacob pískne obdivem, cítí, jak se jí rozhoří tvář, což si teď přeje opravdu nejmíň... červenající se drsňačku:)+ Dík za kompliment +usměje se a pak vyrazí za ním ven. Když dojdou do stájí, přistoupí ke své motorce, celou ji obejde a prohlédne si ji, jestli ji někdo nepoškodil, zatímco stála tak dlouho venku před hotelem, ale neshledá na ní ani škrábnutí, nakonec zkontroluje nádrž+ Tys tankoval? Je skoro plná +láskyplně přejede dlaní po černém laku a ve tváři se jí zračí velká radost+ Už se mi po tobě stýskalo, holka... projedeme se +povídá si s ní chvilku a pak vyvede motorku před stáj a sedne si do sedla+ Tak pokud se nebojíš, nasedni +uculí se na Jacoba+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 24 říj 2013 01:08

+se zalibnym výrazem a taky s pochopením sleduje jak tu motorku obchází a kontroluje a jak je z ni nadšená a musí se prostě usmívat. Ne že byse ji vysmíval ale její nadšení úplně chápe+ Ty ji fakt milujes co? +usměje se a nasadí si helmu+ Dobře jedem. +prikyvne+ Ale nezmrzac nás prosím. +dodá ještě než sklopi sklo u helmy a nasedne za ni a chytne se ji za pas+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 24 říj 2013 10:12

+nasadi si na hlavu helmu a nastartuje motorku+ Presne tak. Je to moje jedina laska. Vsechno, co mam +snazi se prekricet bublajici motor+ Jo, budu se snazit nas nezabit +jeji vesely smich se ztrati za helmou, kdyz sklopi pruhledne hledi. Pocka, az si Jacob za ni sedne a kdyz citi jeho paze kolem sveho pasu, ohledne se pres rameno, vesele na nej mrkne a zvedne palec, ze je pripravena a pak se zase otoci, vyburcuje motor na plne obratky a pak se odpichne z mista a za revu stroje vyrazi vpred a jen doufa, ze se ji Jacob drzi poradne a nekde ho neztrati:). Nemachruje pred nim, jen si tu jizdu dokonale uziva, dlouhe vlasy ji zpod helmy divoce vlaji kolem hlavy. Profrci nadvorim a branou se dostane za hradby a pak se vyda serpentinami, kde trochu zpomali, az dolu k mori+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 24 říj 2013 13:29

+jen se usmívá a užívá si tu jízdu tak jako ona. Když teda vyjímečně neřídí, tak toho využije a na chvíli zavře oči a má pocit, že po té silnici přímo letí. Okolí moc nevnímá, to mu v té rychlosti a s ženským tělem před sebou moc dobře nejde+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 24 říj 2013 14:40

+odbočí ke kamenité cestě, vedoucí dolů k pláži, na kraji zastaví, vypne motor a sundá helmu. Ohlédne se dozadu na Jacoba a usměje se na něj+ Tak jaké to bylo jet na motorce za holkou? +zatřepe hlavou a rozhodí vodopád vlasů po zádech a ramenou+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo