Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2014 23:21

Tak tak, ještě by tady z tý samoty začal trpět samomluvou. +zazubí se+ tak já to radši nebudu pokoušet, na setkání s divou zvěří nejsem úplně vybavená. +uculí se na ni+ Tak to je super, že to dokázal Remus celý úplně utajit. +usměje se+ No, my se chystáme na návštěvu k Byronovým rodičům. Takže z toho mám docela vítr. +uculí se+ Ale když to přežil on se mnou, musím to s ním zvládnout taky. +pokrčí rameny+ ALe teďka hlavně na tvoje zdraví. +mrkne na ni a připije si s ní+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 zář 2014 23:28

Bea_Styx: To by sis to měla položit! +culí se+ To sou jenom takový...drobnosti..něco sníš, něco po zvadnutí vyhodíš... Sama néé, ale asistovala sem! +uculí se na ni+ To abys neměla strach, že tu někdo bude sušit hu-...hlady... +uculí se+ Nemáš zač!

+a jak Bea, tak Marek Styx připíjijou+...na zdraví!

+a Bea se tam ještě ochomejtá a pomáhá u grilu, aby si tu "práci" rozdělili tam+

Bea_Manori: +vděčně se usměje a přikývne+ Došla. A udělala velkou radost a ještě větší službu. Děkuju. +koukne i na Postracha (jinak já pak chci poděkovat hromadně, aby to nevypadalo, že su nevděčnááá a ani sem nechtěla děkovat!)+ Vážně. +kouká na ně tak jakože jí díky tomu spadl velkej kámen ze srdce+ Byla to pomoc v pravou chvíli. Teda...+nejistě se usměje+ doufám, že sem vám úplně nevybílila účet...klidně vám to pak vrátím, ale zrovna teď...+povzdychne si+ Je to blbý...

Marek-yohannka: Je to dobrý, co? +spokojeně se cpe a rozhlíží se tam+ Tady je to skoro jako u tebe - les, samota, nikde nikdo...+přihodí jim nějaký maso+ Mh říkal sem ti, že příští týden musím zase pryč? Ale na víkend bych měl být zpátky...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 13 zář 2014 01:25

Meg: Od Amona? Ten by tě měl slyšet +šeptá se smíchem+ Prima. Byla bych ráda, kdyby se Remus víc stýkal se starými kamarády. Jsme skoro pořád spolu, tak aby nechytil ponorkovou nemoc +ušklíbne se zvesela+ Taky se už dlouho chystám vyrazit na Příčnou. Potřebuji už zase trochu obměnit šatník a udělat si něčím hezkým radost. Tak se někdy domluvíme, aspoň mi poradíš +mrkne na ni+ Moudřejší, no to nevím...ale zodpovědnější určitě +uculí se+ Takže ty nemáš rozum? +směje se, jak vtipně to zní+

Viki: Neměj strach, tady se můžeš setkat tak akorát s Romulusem, to je naše border kolie a s dračí slečnou Niou. Stejně by mně zajímalo, kde oba lítají. Určitě zase někde vymýšlejí nějakou neplechu +rozhlíží se po nich+ No jo, to on byl vždycky takový tajnůstkář +culí se tak nějak zamilovaně+ K Byronovým rodičům? No, seznámení s tchýní a tchánem prý nebývá nic moc, co jsem slyšela, ale ty to určitě zvládneš. A i kdyby to nedopadlo dobře, žiješ přece s Byronem, ne s nimi +usměje se na ni povzbudivě+

Bea: Ty máš stejně vždycky takové originální nápady na dárky +přikyvuje s úsměvem+ Tak ten se vám ale opravdu povedl. Pomalu bychom jej měli rozkrájet a ochutnat. Budeš mi asistovat, abych to nezkazila? +vezme si do ruky velký dortový nůž+ Tak asi začneme tím horním patrem +obchází kolem dortu+ Až mi je líto ho zničit, jak je krásný.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 13 zář 2014 10:37

Styx píše:Postrach: Ale to byl opravdu chytry napad. Tradicni, pritom prakticky darek +usmeje se spokojene+ Nuda? Kdepak, zbrani neni nikdy dost, nemam pravdu? +mrkne na nej sibalsky+ Vlastne ti jeste dluzim to pozvani na drink, jak jsme si domluvili pri nasem poslednim vycviku, vzpominas? +jak ji dal na vyber, aby se rozhodla, jak to budou delat+

No...to máš.*přizná nakonec se smíchem* Opravdu, asi nějaká degenerace nebo co. Jeden by si myslel, že toho bude mít v práci dost...asi si budu muset najít koníčka. Akorát nevím tedy co.*pokrčí lehce rameny*Já vím... trpělivost mi nedělá problém, takže stále čekám. *mrkne na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 13 zář 2014 10:39

Styx píše:Man: Dej pozor, at tam nezahucis. Kde te pak budeme hledat +smeje se, jak tam lovi v te Remusove cerne dire+ A koukam, ze Remus myslel uplne na vsechny +krouti hlavou, kdyz tam Man objevi i upiri stravu+

Tak když zahučím, tak bude vymalováno... ale asi bych se tam neměla úplně zle...a Remus by měl takového..zubatého džina v kapsi. *uculí se*

Beatrix píše:+vděčně se usměje a přikývne+ Došla. A udělala velkou radost a ještě větší službu. Děkuju. +koukne i na Postracha (jinak já pak chci poděkovat hromadně, aby to nevypadalo, že su nevděčnááá a ani sem nechtěla děkovat!)+ Vážně. +kouká na ně tak jakože jí díky tomu spadl velkej kámen ze srdce+ Byla to pomoc v pravou chvíli. Teda...+nejistě se usměje+ doufám, že sem vám úplně nevybílila účet...klidně vám to pak vrátím, ale zrovna teď...+povzdychne si+ Je to blbý...

Tak to je fajn...Jen kontrola, jestli se k tomu Postrach dostal...(ježiš v poho, jen konverzační dotaz:D) No jo, to umí, vybrat si správnej moment. Ale tak hlavně, že to pomohlo...Neboj, myslím, že to se ti nepovedlo. Ale účetnictví u nás i v práci vede Postrach, takže...*pokrčí rameny, že do toho radši nestrká nos* Hm...ale tak snad...se to zlepší, ne? Kdyby něco...do ponorky furt ještě neteče. *zasměje se* teda doufám...Postrachů? Teče ti do Nautila?*obrátí se na něj, ten ji jen přes okraj sklenice sjede pohledem, že to by tak hrálo* no, asi ne..*vyculí se a strčí si radši nos do vlastní sklinky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » 13 zář 2014 10:45

Styx píše:Remus: No to mas vlastne pravdu. Nebylo receno, kolik lidi bude ten dum kontrolovat +usklibne se a pak se k nemu prituli+ Ja to vim, ze bys nezapomnel. Udelal jsi mi obrovskou radost. Dekuji +obejme ho kolem krku a dlouze polibi+ Tak uz se nemuzu dockat, co to bude za darecek +uculi se na nej nedockave+ Ale ted se musime jit venovat nasim hostum. Ty bez grilovat, to umis skvele a ja budu bavit a opijet nase pratele +usmeje se, naposled si od nej ukradne polibek a jdou se venovat kazdy tomu svemu+

Já hlavně doufám, že...no, to uvidíš. *usměje se tajemně a vrátí se zpátky ke grilu*

Sirius: nazdar...no to nevím...mrkvičku by sis nedal? *popíchne ho, ale naloží mu nakonec protekční flák masa* tak...tady...*přihodí trochu uhlí - jako na gril, ne Siriusovi do talíře a Nia poslušně přiťape a blafne ohýnek. Pak se velevýýýznamně podívá na Siriuse. A na jeho talíř a přimhouří trávově zelené oči, je mu někde nad půl lýtek, ale stejně má přehled*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 13 zář 2014 12:49

Postrach: Koníčka? Popravdě... neumím si tě představit s ničím jiným než se zbraněmi +uculí se+ Jsou přece tak fascinující, obzvlášť ty chladné. Miluji ten zvuk, když se tasí z pochvy +usměje se+ Omlouvám se. Ale měla jsem nějaké vleklé rodinné problémy...se sestrou +trochu zrudne, jak se zastydí, že nechává Postracha tak dlouho čekat – skoro rok:D, ten má fakt svatou trpělivost:D+ Ale teď už je vše v pořádku, zdá se. Určitě se ti brzy ozvu a napravím to. Sliby se mají plnit +mrkne na něj a radši se postará, aby měl co pít+

Man: Jak tak koukám, hlady bys tam neumřela. Má tam snad bezednou zásobárnu všeho. Akorát nevím, co by na to řekl Postrach. Aby to nebral jako únos své manželky +směje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 zář 2014 17:02

Styx píše:Becca: Naštěstí nudu opravdu neznám. Asi stejně jako ty +mrkne na ni šibalsky a opět si lokne+ Tak to ti držím palce, ať ti to tentokrát vyjde. A co máš vlastně teď rozjetého? Jak tě znám, určitě nezahálíš.

Jo, na tom něco bude. +zasměje se+ No, do něčeho jsem zase zvládla namočit, to máš pravdu. +zašklebí se+ A taky si sháním byt v Londýně. +vzpomene si, že s tím by taky mohla pohnout:D+ Usoudila jsem, že mám všechno mimo civilizaci, tak jsem rozhodla to napravit. +uculí se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 zář 2014 19:47

Bea: +odtáhne ji od grilu+ ale no tak, ostatní se taky zvládnou obsloužit +mrkne na ni a dolije jí pití+ tak co, nějaká taková samota u lesa by se ti nelíbila?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod yohannka » 13 zář 2014 19:50

marek: je to výborný +pochutnává si+ to jo, takový místa jsou fajn.. můžeš kdykoliv utýct z víru velkoměsta. M-m neříkal +zavrtí hlavou, ale je už zvyklá že bývá pryč+ tak jo, pak se ozvi, jak přijedeš... abych byla doma.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Remus House