Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Beatrix » 31 bře 2015 16:48

Já mám motýly ráda...sem ve školce měla razítko motýlka...+oznámí mu a když odmítne její kreditku, tak si zdrceně povzdychne+ V tom případě...+a podá mu rovnou naditou peněženku, ať si tam vybere, ale pak po ní lapne+ ještě moment...+vydělá dvě bankovky, jednu dá styx, druhou si nechá - peněženku zase odevzdá - a udělá si z bankovky ruličku+ Díky...to jsem ráda...nerada bych Markusovi vysvětlovala, proč mi musí předělávat nos..+zakoulí očima+ To by bylo zase kecůůů! +kreditkou si udělá lajnu a rovnou si hezky šňupne+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 dub 2015 11:40

Páni, ty nosíš u sebe tolik prachů! +vykulí oči na tu její narvanou šrajtofli+ Máš ji alespoň zabezpečenou proti chmatákům? +půjčí si od ní bankovku, sroluje si ji a nejdřív očíhne, jak to dělá odbornice na drogy Bea:) a pak ji následuje+ A kruci... to je síla! +prskne, jak si vzala trochu víc+ To je snad prach z nějakého padlého anděla! +protočí se jí panenky dovnitř hlavy+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 dub 2015 12:25

No jo..někde je lepší platit v hotovosti. +ušklíbne se+ Víš co myslím... +mávne rukou+ Jestli těch pár eur někoho spasí...a jestli budou tak dobří, že mě oberou aniž bych si toho všimla...
+jak si šňupne, tak zamrká, zhluboka se nadechne a přikývne+ To je rozhodně lepší liga...+rozhlídne se a začne se culit+ Taková pěkná hospoda! Sem musím chodit častěji! Víš, že sem tu jednou obsluhovala? Ale nikdo to neví!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 06 dub 2015 02:17

Bys mohla začít s tím kšeftovat v té tvé drogerii... tedy pokud by tady pán anděl byl ochoten ti to dodávat +uculí se na ni a pak se taky rozhlédne+ No, pěkná. Tady člověk rozhodně zapadne +přikyvuje+ Cože, ty tady? +koukne po té čtvrté cenové+ Jako na brigádě, nebo natajnačku omrknout konkurenci?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 06 dub 2015 13:15

Obávám se, že na to tady mají asi patent (nevím jak jinak říct, že to prodávají jenom tu..), nebo ne? +koukne po barmanovi+ Mhm, celej den! +culí se nadšeně+ Natajnačku na loscary! Trochu sem to tady poklidila a jak to prokouklo! Ale nééé, že by si toho někdo všiml! +podívá se významně směr barman+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 dub 2015 21:23

No páni, a jak se ti tady obsluhovalo? Mýtinka to evidentně není +rozhlédne se po zakouřené putyce, plné pachu z kyslého piva, špinavých a poškrábaných stolů, počmáraných zdí a prapodivných hostů (nechci urazit, ale to jsem vyčetla v úvodu;))+ A co, poznal tě někdo? +vyzvídá a šňupe dál+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 dub 2015 13:29

Úžasně! Všichni byli hrozně milí, příjemní, vstřícní....+maluje jí to s hippisáckým výrazem+ Nééé! Ani vlastní chlap mě nepoznal! Byl tu s Ericem a vůbec si mě nevšimli! Ale čemu se divím, ten by si mě nevšiml ani kdybych měla na čele vytetovaný svý méno!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 dub 2015 00:53

Tak paráda, že sis to tady užila. Můžeš sem zase někdy skočit +zamrká na ni+ A za co jsi byla převlečená, že tě nepoznal? +diví se+ Tomu nevěřím, Kristián tě má určitě moc rád. Někteří chlapi to neumí dát najevo +pohladí ji povzbudivě po rameni+ No, já mám dneska dost. Je čas jít taky domů +vytáhne peníze, aby zaplatila+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 dub 2015 13:44

To je nápad! Mohla bych si tu zařídit letní brigádu! +nadšeně a barmanovi se asi podlomijou hrůzou kolena :D + Hezky bych jim tu uklidila, udělala výýýzdobu! Za nic, jen tak...jako obsluha...oni mi totiž koukali jen na prsa, víš! +ukáže si na hrudník+ To je všechno, co umijou. A ještě měli blbý poznámky.
Rááád...to už asi nééé! +zakroutí hlavou a napije se+ Nenene-+odmávne ji s penězama+ Dnes to tady je na mě! +kývne na barmana, aby si to vyúčtoval -má počítám ještě tu její šrajtofli+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 dub 2015 20:12

Koukali ti na prsa? No ale podle nich by tě právě Kristián měl hned poznat! Taková se jen tak běžně nevidí +zasměje se vesele+ No tak dobře, ale příště to bude na mně! +schová tedy peníze+ A doufám, že už jsi v pohodě. A taky už jdi radši domů, než tě někdo okrade +obejme ji ještě a pak se vytratí ven+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern