Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Barman » 25 led 2014 17:02

Plošně se to vždycky vyplatí. Naštveš dost lidí v krátkým čase a pak můžeš jí dělat něco jinýho. +usměje se na ni, i když trochu cynicky+ No, ještě Finská je dobrá, ale ta je na tenhle podnik dost nóbl. +pokrčí rameny+ Já se mám docela ucházejícně. +odtuší+ Kšefty jsou. Na Vánoční vizitě jsem taky prošel. I když to bylo jenom tak tak. +pousměje se+ Jsem si zase naordinoval takový to svý abstinenční období. Je to docela maso. +pokývá vážně hlavou+ Párkrát jsem už málem podleh, je to neskutečnej souboj vůle proti závislosti, ale jsem na sebe pyšnej. Cejtím se líp, dobře se mi dejchá, přemejšlí, tělo se pomalu dává dohromady a jako bych byl jinej, lepší anděl... chápeš? +koukne na ni+ Už po třech hodinách?! Mazec.
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 25 led 2014 17:59

mmm to není špatnej nápad +zamyslí se nad tím+ ale já je dycky varuju předem, že jsem hrozná osoba a budou na mě akorát nadávat.. ale nevěřijou mi.. a pak +rozhodí rukama že si málem vylije panáka+ ups.. to by byla škoda +vypije ho radši+ jo finská je dobrá, ale.. prostě ruská je ruská. +ucul+ Vánoční vizita? co to je? a.. slavils vůbec vánoce? a.. od čeho abstinuješ? drogy? alkohol? nějakej povánoční detox?
nooo jestli chceš aby se ti dejchalo ještě líp, možná by stálo za to otevřít okna +zašklebí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 25 led 2014 18:52

No to je vizita. +ukáže nahoru+ Zezhora. +osvětlí jí to+ Jasně. +přikývne+ My to máme všichni povinný slavit vánoce. Jinak máme tresty od velkýho šéfa. Tak otevřít okna bych jistě mohl... ale po důkladné prohlídce jsem zjistil, že tu žádný nejsou. Jedno je zazděný támhle. +ukáže na nějakej závěs+ Já +zazubí se na ni+ To střídám. Každý tři hodiny abstinuju z něčeho jinýho. +usměje se, jak pěkně to vymyslel+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 25 led 2014 20:06

já znám akorát tu doktorskou vizitu, tak hlavně žes prošel, na to se musíme napít! nebo aspoň já +uchechne se a učiní tak+ ty tu nemáš okna jooo? +rozhlídne se, že málem slítne z barovky+ tak to je supr, aspoň nemusíš platit sklářům, když ti to tu někdo vymlátí. aaa zrovna teď abstinuješ zčeho?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 25 led 2014 20:31

No, není to tak nepodobný. +pousměje se+ Já se na to taky napiju. +přikývne vytáhne si skleničku a naleje si něco, co vypadá jako vyjetej olej+ No tak teď mi zrovna skončila tříhodinovka abstinence alkoholu a nastupuje tráva. +zazubí se na ni a lupne to do sebe+ A náhodou, když spím, tak zvládnu abstinovat ze všeho současně. +svěří se jí+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 26 led 2014 00:11

žiš.. co to piješ?! +zírá+ to chci taky!
nojo ale není to pak nebezpečný, takhle abstinovat od všeho? +zamyslí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 26 led 2014 14:37

To je ořechovka. +vytýhne další čistou skleničku a naleje jí taky+ Dělá se to z ořechů. +zazubí se na ni, ťukne si s ní a zas to do sebe obrátí+ No jasně, že je to nebezpečný, ale já jsem dost drsnej týpek, takže to zvládám. +pokývá hlavou+ Tak co? Už se začínáš cítit uklizená?
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 26 led 2014 15:29

jů, to musím ochutnat.. nebudu z toho mít takový hnědý zuby? +veme si skleničku a ochutná+ mmmm dobrý, ořechový, silný! +spokojeně a dopije to+ co kdybych to smíchala s tou vodkou...
no to teda seš, bych se s takovou bála usnout.. že se vyabstinuju až... až až!
mmm jo, já si myslím, že takhle úklidová cesta je více než zdařilá +uculuje se+ jenom nevím jak dojdu dom!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 26 led 2014 18:58

Nééé. +zavrtí hlavou+ Určitě ne na pořád. +odtuší+ No zkusit to můžeš. Vzadu mám gauč, tak tě tam schovám, než se ti vrátí vědomí, potom, co to zkusíš. +zazubí se na ni+
To myslím nehrozí, když nespíš dva dny. +zasměje se+ Ale co doma, doma to znáš. +mávne rukou+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 26 led 2014 20:48

schováš.. do gauča +cuknou jí koutky a pak se začne děsně smát, jak si představí, že ju tam zastele pod madračky+ jen abych se pak někdy vyhrabala ven! prokousala molitanem +směje se že málem slítne z barovky.. no prostě jí to přijde vtipný noo+ mmm no to je fakt, to znám... hele a kde ty vůbec bydlíš? tady nebo.. tam? +ukáže prstem nahoru+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern