od Jasmine Clarvik » 22 úno 2013 21:58
Man: Jasmine, těší mě. +usměje se na ní a pokývá hlavou na pozdrav+
Wenai: +pokývá s úsměvem na pozdrav+ To by přeci neudělali, by jim umrzla celá klientela. +zazubí se na ní, když se rozhlédne kolem a vidí jak jsou všechny oblečené+
Viki: Já pletu Christianovi hlavu? +tváří se trochu překvapeně, jak jí význam slov dochází pomaleji, ale vzápětí se trošku začervená a raději ukousne upírkovi hlavu+ Tak to se mi ulevilo. +usměje se opravdu ulehčeně, že někde není jediný nováček+
Becca: +pokývá nadšeně hlavou, zvědavá co dobrého dostane k pití+ Páni. Děkuju. +rozzáří se jak sluníčko, když vidí jahody a hned trošku upije, aby mohla ohodnotit takový výběr+ Hmn... je úžasný. +pokyvuje hlavou, potom co se zamračí když zkoumá chuť a vzápětí se zase usměje, jak si to pitíčko pochvaluje+ Jasmine. +představí se i ona+ Děkuji, určitě se na vás obrátím. +přikývne, ale není si jistá jestli je vhodné se hned ptát jak je možný, že upíři provozují bar, takže se zadumaně pustí do upíjení a přemýšlí na co vhodnějšího by se mohla zeptat+ Styx mluvila o představení... o jaké představení půjde? +zajímá se zvědavě a trošičku podezřívavě a obezřetně+
Styx: Nef už je prostě někdy taková. +pokrčí neurčitě rameny a pokývá hlavou. ona sestře rozumí, ale raději si udělá vlastní obrázek+