Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 22:26

CHRISTIAN: Jo, taky... vždycky je příšerný problém když má někdo v plánu spojit čistokrevný rod s tím nečistokrevným, sice tak úplně netuším podle čeho se mezi sebou třídí, ale spíš než o krvi to bude o penězích. +lehce trhne rameny a natáhne se po jednom mini dortíčku s čokoládou+ Pokud se ale vyskytují nečistokrevní čarodějové s větší mocí než mají ti čistokrevní, tak se přeci vyvrací teorie rozdělení moci podle čistokrevnosti. +zamyšleně nad tím nakrčí nosík, než si ukousne dortíku, až jí čokoláda ulpí na vrchním rtu aniž by si to uvědomila+ To je ale zajímavý posun od krve k šatům. +pousměje se vesele+ Teoreticky by to tak mohlo fungovat... tedy jo, funguje to tak, že všechno zvládáme myslí, ale problém je v tom nedostatku soustředění a síly... klidně bych ten stůl mohla nechat omylem shořet nebo vyletět do vzduchu, v tom lepším případě. V tom horším bych mohla podpálit pole za sídlem. Na něco takového by bylo potřeba obrovské množství magie a ještě větší sílu jí správně nasměrovat... tohle bych nikdy nezvládla, sestra možná, ale já ne... +potřese nad tím hlavou, ale vzápětí se vesele usměje, sice neví jak to pořádně vysvětlit, ale taková debata jí baví+ Jo to je nebezpečný... +zamumlá souhlasně a smutně, vždycky jí dělalo starosti že může někomu svojí neschopností ublížit+ Ne, žádné učitele nemáme... tedy mojí matky se ujal otec, ještě v době kdy se skoro neznali, ale ten nebyl tak dočista úplně... +zarazí se a zkousne si ret, o tomhle by rozhodně neměla mluvit, kdo by se chtěl bavit s někým kdo má v rodokmenu upířího taťku+ ...no prostě naše rodinná historie není úplně běžná... ale knihy máme... tedy ty co sme dokázali najít, ale na začátku nejsou moc platné. +lehce pokrčí rameny+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 22:31

+koukne po očku na Jeefese a pak jí pošeptá zpátky+ Buď je úchylnej, nebo doufá ještě v nějaký peníze. Nevím, co je lepší... +uculí se, podá mu ještě bankovku+ Zavoláme vás, až bude potřeba. +odmávne ho do pryč a pokouší se Vici dostat rukou pod sukni+ Máš pravdu, je to děsná sukně. +souhlasí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 22:34

Styx: To proto,že v podstatě jsme pro sebe stvoření i když to třeba neví hvězdy, nebo kdokoliv jiný. +usměje se a svírá ji v náručí, jako nejcenější poklad a křehkou květinu+ Dokážeš mi číst myšlenky, Není to tak těžké, když pořád myslím na tebe, to uznávám. +přikývne+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 22:50

Magnus Arnar píše:+Odhodí formality, i když ve společnosti je to pro něj zvláštní, ale teplo a vůně milované osoby ho zcela opojí. Pevně obejme STyx, jeho velké ruce putují po jejích zádech až k zadečku, omámeně jí líbá a nehodlá ji pustit.+ Valkýro moje nádherná. Jak jsem jen mohl tě opustit? +šeptá jí a prohlubuje polibek, jak se jí nemůže nasytit.+

+při tom vítání si najednou uvědomí, že to Magnusovo objetí už se tak trochu vymyká přátelskému objímání a i když jí to vůbec není nepříjemné :twisted: , přesto se trochu vymaní z jeho náruče a koukne se nenápadně, jestli je někdo neviděl+ Ehm... Magnusi... nesmíme to přehánět +uculí se, ale uvědomuje si, co pro něj ona asi ještě pořád znamená, když se nechal tak unést i přes svůj majestát, a moc si toho váží+ Jsem hrozně ráda, že jsi přišel. Často na tebe vzpomínám. Jak jsi se měl celou tu dobu? Vyprávěj...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 22:52

No jistě, peníze se do toho připletou vždycky. +přikývne s úšklebkem+ Když jsi bohatá ale nečistokrevná, koukají na tebe svrchu, ale baví se s tebou, ovšem když jsi čistokrevná a chudá, ta jsi póvl společnosti. +odfrkne si+ No, to je ten logický závěr. Pokud jsi ovšem stoprocentně přesvědčená o své vlastní výjimečnosti, co uděláš? Zbavíš se nepříjemného důkazu. +máchne zápěstím v imitaci smrtící kletby+ Dokážeš to vyvolat na požádání? +zajímá se+ Protože už jsem potkal i lidi, co dokázali kouzlit jen ve velkém emocionálním vypětí, a sami od sebe nedokázali svoji magii vyvolat. +vysvětluje, proč se ptá, vezme si ubrousek a opatrně jí otře čokoládu ze rtu+ Myslím nebezpečné pro tebe. Můžeš při tom ublížit sama sobě? +zeptá se trochu znepokojeně+ Tak to je dobře, že už jsi začátky zvládla, byl bych nerad, aby se ti něco stalo. +usměje se a na rodinu se jí už nevyptává, když vidí, že o tom nechce mluvit+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 22:57

Je to dobrý, jde mu jen o peníze. +uculí se spokojeně, když Jeefes odplachtí+ Nebo nás bude šmírovat zpoza rohu. Nevezmem si ho domů? Je takovej tichej a spolehlivej, ten můj skřítek je úplně na baterky. Aspoň by se měl kdo starat o Ricarda. +zazubí se a políbí ho+ Hele bacha lásko, jsme ve společnosti... +uculí se na něj, když jí tak šátrá pod sukní+ Aby nás nesbalili za veřejný pohoršování. +uchichtne se a líbne ho na krk+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 23:09

CHRISTIAN: Jo, to vše k důležitosti čistoty krve. +ušklíbne se a zavrtí nad tím hlavou+ To je asi pravda. Lepší se zbavit důkazů, než se srovnávat s tím, že člověk není zase tak moc výjimečný jak ho od narození učili. +pokývá souhlasně hlavou. překvapeně zamrká, když jí otře ubrouskem ret, než jí dojde že jí zbavil čokolády, která jí na něm musela ulpět+ Děkuji. +hlesne a nepatrně se nesměle pousměje+ Ano, myslím, že svojí magii dokážu vyvolat na požádání. Ale pokud by šlo o něco velkého a nebyla bych si stoprocentně jistá, že tu moc udržím na uzdě, tak bych to neudělala. Ale třeba něco malého... +rozhlédne se kolem+ ..jako třeba nechat rozkvést to poupě... +usměje se, když jí padne zrak na růže ve váze v jejich blízkosti+ ...tak to není problém. Ale je pravda, že když se dostanu do opravdu velkého emocionálního vypětí, tak se stává, že magii vyvolám aniž bych si to uvědomila nebo přála. +pokrčí zlehka rameny a odloží prázdný talířek+ Aha... ano, můžu ublížit i sama sobě. Už se to několikrát stalo. +pokývá lehce hlavou, když si bezděky promne bok+ Snažím se využívat magii jen když je to nezbytně nutná a když vím, že to zvládnu. +usměje se, než se rozzáří jak sluníčko, rozhodně nemůže popřít, že jí potěšila jeho starost+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Magnus Arnar » 10 úno 2013 23:26

Styx: + Jen velmi nerad ji pustí ze svého náručí. Rozhlédne se po nějakém číšníkovi a když dotyčný prochází okolo, z podnosu vezme dvě číše vína a jednu podá Styx. Pozvedne číši na její počest a napije se.+ Vrátil jsem se domů. Dostihly mne zlé zprávy, že v mé zemi nastaly nepokoje a někteří chtěli získat mou moc i korunu po dobu mé nepřítomnosti. Takovou drzost jsem musel ztrestat, ale jen jsem nastolil pořádek, toužil jsem se vrátit. Zanechal jsem tu příliš cenného... :Love A co tobě osud přinesl za tu dobu, co jsem nepobýval v těchto bohy obdařených zdech?
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 23:29

Jo? +zazubí se na ni+ Chceš, aby nás šmíroval doma za rohem v intimních chvilkách. Že ses mi nikdy nesvěřila, že máš takoé touhy. +zasměje se a povalí ji na sedačku a začne muchlovat+ Tak ať se kouknou, jak se to dělá, stejně to jsou kamenný tváře bez kouska vášně v těle.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Remus Lupin » 10 úno 2013 23:40

Styx píše:Remus: Menší? Pořád jsi o hlavu větší než já +směje se+ Mám pocit, že mám nohy o pět kilo lehčí. A dokonce ani ty jehlové podpatky mi tentokrát nevadí v porovnání s tím, co jsem před chvílí zula +ochotně přijme jeho pozvání k tanci, zavěsí se do něj a nechá se odvést na parket+ První tanec večera věnuji svému miláčkovi +pošeptá mu do ucha a přitiskne se k němu+

Tak toho si musím vážit...*oplatí ji šepotem a pevně ji k sobě přivine a tančí, celou dobu vlastně nic neřekne, jen si vychutnává její blízkost, vůni, teplo...* na ty ostatní budu asi maličko žárlit, ale co nadělám...*poznamená, když dotančí, políbí ji dlaň ruky, aniž by z ní spustil oči a vede ji zase z parketu*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky