Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 21:45

Jacob: +pleskne se po čele+ No jo vlastně... tvé narozeniny... oslava... dárek... +culí se potměšile+ Tak pokud si vybereš znamení, které se ke mně hodí, to bychom mohli být ideální pár +zažertuje a chytne se ho a nechá se odvést na parket+ Že ty chceš se mnou tančit hlavně proto, abys mě mohl beztrestně objímat? +pošeptá mu do ucha a přitiskne se v tanci k němu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 21:50

Ne, skotskou irskou. +zasměje se, jako cvok, jak on už to umí+ Já chodím na dechovku, na jaký ty? +zahýbe na ni obočím+ Pár pařmenů je snad základní výbava, ne? +zasměje se a přitáhne si ji k polibku, mezi kterými zamumlá+ Pálej se jim tu asi nějaký stejky. +a líbá ji dál+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 21:51

CHRISTIAN: +čím dál tím víc zaujatě mu naslouchá a tak nějak hltá každé jeho slovo+ Jakmile se jedná o čistokrevnost, vždycky to vyvolá neshody a nejen co se týče magie, řekla bych. I když v podstatě netuším, proč jsou někteří lidé čistotou krve tak posedlí. +pokývá hlavou a upije ze sklenky než se jí povede jí nedopatřením vylít+ Ne... ne... to bych neřekla, že můžu dosáhnout čehokoliv. +zavrtí hlavou rychle přemýšlejíc nad tím jak to vysvětlit+ Nepotřebuji zaklínadlo, to ano... ale mám své limity co zvládnu. Je těžké všechnu tu sílu ustát a nasměrovat jí správným směrem. Musím si být jistá, že jí zvládnu, protože když ne a vymkne se mi z rukou... +pokrčí bezradně rameny+ Jednou jsem jí musela použít v obraně, ještě v době kdy jsem jí nezvládala ovládnout... vymkla se mi z rukou a já... no... řekněme, že jsem s ní podpálila jeden dům... no spíš tak nějak vyletěl do vzduchu. +naznačí rukama malý výbuch+ Naštěstí v něm nikdo nebyl. A sestra? Když se jí učila zvládnout... no... hodiny lítala vzduchem po pokoji... málem si zlámala všechny kosti v těle. +smutně nad tím potřese hlavou+ Chci říct... o čím větší výdaj energie se snažím, tím víc si musím být jistá že ho zvládnu... že všechnu tu sílu zkrotím a udržím na uzdě, aby se skrze mě nekontrolovatelně tak nějak nešířila dál, což není vždycky jednoduché... pokud to nezvládnu... nemá to hezké následky. +bezděky zašermuje rukama, jak se to snaží vysvětlit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 21:52

+pousměje se+ To už jsem tak čitelný? +zvedne obočí v předstraném ublížení, ale usmívá se u toho a tančí s ní, elegantně a lehce, krouží po parketu, jako by se vznášeli+ S tebou v náruči je to vždycky příjemnější než bez tebe. +usměje se na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 21:59

Jedině na country recitály. +zazubí se+ No tak samozřejmě, že je. +uculí se na něj a hezky ho líbá a prstama se mu probírá ve vlasech+ Mhhhm, steaky. +zamumlá spokojeně, jak jí do mozku pronikne jenom část informace, sjede mu rty na krk a pak jí hlas racionálního podvědomí řekne, že ta mihotavá oranžová záře za Byronem tam předtím nebyla, tak se neochotně odlepí a zaostří+ Byrone? Hoří. +sdělí mu nevzrušeně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 22:08

Jednou spolu na nějakej recitál zajdem. +slíbí jí a muchluje ji na klíně+ Jeefesi. +zamumlá+ Dones buřty, hoří. +mávne směrem k němu bankovkou a dál ji líbá, Jeefes ale donese spíš hasící přístroj a postříká s ním tu hořící kytku a pak se zas s kamenou tváří postaví k nim+ Buřty došly, pane. +oznámí jim+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 22:08

Také u vás doma řešíte kastování kvůli krvi? V Británii se kvůli tomu dokonce vedla válka. +přikývne+ Je to určitá forma strachu, aspoň si to myslím. Celá staletí byli přesvědčovaní, že to, že pochází z významné kouzelnické rodiny něco znamená, a najednou přijdou kouzelníci z mudlovských rodin a leckdy mají mocnější magii než oni. Musí to být... šokující. +pokrčí rameny+ Naštěstí ve Francii se tohle nikdy moc neřešilo. Tam záleží spíš na tom, od koho máš šaty, než jak čistou máš krev. +usměje se křivě+ To chápu, ale chci říct, že třeba já když budu chtít... proměnit stůl na prase a řeknu zaklínadlo špatně, můžu ho třeba nechat lítat, přestože si v mysli představuju prase. Zatímco ty, když budeš mít dost síly, dokážeš výsledek ovládat myslí. +je do toho úplně zapálenej :D + To zní pěkně nebezpečně. +zvedne nad tím obočí+ Máte na to nějaké učitele? Nebo alespoň knihy? +zajímá se+
Christian
Mág

Příspěvekod Magnus Arnar » 10 úno 2013 22:10

Styx píše:Magnus: +ukloní se jeho hluboké úkloně a snaží se dodržet jeho severský královský ceremoniál, ale už netrpělivě čeká, kdy bude konec :lol: , aby se s ním mohla uvítat po anglicku+ Díky za tak vřelé přivítání, můj pane +natáhne k němu ruku k polibku a pak konečně k němu přistoupí+ Dost už formalit +zvedne ho za ramena nahoru a když se Magnus postaví, už se neudrží a vrhne se mu do náruče+ Magnusi! Ani nevíš, jak jsem šťastna, že tě zase vidím! +obejme ho kolem krku a dlouze políbí+

+Odhodí formality, i když ve společnosti je to pro něj zvláštní, ale teplo a vůně milované osoby ho zcela opojí. Pevně obejme STyx, jeho velké ruce putují po jejích zádech až k zadečku, omámeně jí líbá a nehodlá ji pustit.+ Valkýro moje nádherná. Jak jsem jen mohl tě opustit? +šeptá jí a prohlubuje polibek, jak se jí nemůže nasytit.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 22:12

Jacob: Čitelný ne, ale... cítím to +šeptne a dívá se mu při tanci do očí+ Všiml sis, jak už nám to spolu skvěle jde? Ta protančená noc v baru byla k něčemu dobrá... jsme dokonale sehraní +vznáší se po parketu jako ve snách a užívá si jeho mužnou náruč+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 22:17

Myslím, že bych šla radši k zubaři. +zasměje se a chce se na něm uvelebit líp, jenže má všude sukni+ Doprčic, to jsou ale debilní šaty. +zakleje a nějak to kolem sebe naskládá+ Jeefesi, ty seš pěknej suchar. +sdělí číšníkovi a aspoň mu vyčaruje do klopy takovou tu kytku co stříká vodu+ Hele, +zašeptá Byronovi+ on na nás kouká, jak se muchlujem, není nějakej divnej? +hodí strašně nenápadně očkem po Jeefesovi+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky