Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 20:38

Byron: Ty si nepamatuješ, co sis tam ubalil? +potřese nevěřícně hlavou a potáhne si od něj a zapije to šampusem+ To se teprv uvidí, jak moc šťastnej. +mrkne na něj lehce ovíněně, jak jí bublinky stoupají do hlavy, protože když tam není Jeefes, nikdo nehlídá, kolik toho vypije, a polechtá ho na stehně pod lemem kiltu+ Tohle je naprosto fascinující, to musíš nosit častějc. +zazubí se+ Jo až takhle ty pletichaříš... +poplácá ho uznale po rameni a zahihňá se+ Ale nene. +koukne na něj s despektem+ To byli ty malý přece. Koukám, že by sis měl zopakovat trilogii. +zamrká nevinně+ To je jasnej Legolas, syn Thranduilův, ty pako. +vysvětluje mu to zaujatě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 10 úno 2013 20:51

+podívá se na ni trochu zklamán a pohladí jí jemně palcem po tváři+ To mě moc mrzí, že už musíš jít. Ale nemohu tě zdržovat. Jsem rád, že jsem s tebou mohl strávit aspoň chvíli +políbí jí na rozloučenou, usměje se na ni a ještě chvíli se za ní dívá a když mu zmizí z očí, dojde si k baru pro pivo+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 20:53

CHRISTIAN: +zaujatě mu naslouchá a sem tam nepatrně přikývne na znamení že s jeho líčením drží tempo a nejspíš, že tomu i rozumí+ Tak to musíš mít obrovský talent, když umíš kouzlit bez té hůlky. +odvodí si podle ní logicky+ Děkuji. +pousměje se a vezme si od něj skleničku+ Hmn... +pokývá hlavou, když upíjí šampaňského a rozhlédne se kolem. zamračí se na jednoho z číšníků, který se kolem nich nějak extra motá a raději se přisune k Christianovi blíž, aby nemusela mluvit tak nahlas+ ...naše magie... prý jde o schopnost napojit se na magické jádro našeho světa... některé prameny uvádějí, že část jádra je i v nás, díky čemuž můžeme používat magii i v tomhle světě. Je to u nás dost vzácné a až na pár výjimek o tom nikdo neví, takže když jsme se snažili zjistit něco víc, většinou jsme se dostali do slepé uličky. +trošku se nad tím zamračí+ Jako by si sama vybírala komu se... propůjčí. V naší rodině se objevila až s matkou a pak přešla na nás se sestrou. Je to... nevím jak bych ti to vysvětlila... když zavřu oči a soustředím se je to jako... jako bych jí viděla, cítila... to místo z kterého čerpám svojí sílu. +rozhodí zlehka ruce až jí málem šampaňské vyšplíchne ze skleničky+ A je to těžké... ovládnout to. Nemáme hůlky jako vy, všechno je to o ovládnutí vlastní mysli a zkrocení Streams... proto je v tom moje sestra mnohem lepší, mě chybí soustředění a kázeň. +zlehka bezradně pokrčí rameny+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Magnus Arnar » 10 úno 2013 21:04

+ Hluboce se ukloní, i když by ji nejraději také sevřel v náručí. Na tváři se mu rozhostí krátký úsměv a při úkloně zavadí zrakem o kapitální hrudník paní Styx. ;) + Má paní! Nemohu slovy ani vyjádřit svou radost z toho, že vás zade vidím. Jsem přešťasten. Dny našeho odloučení, ač dlouhé, vaší kráse neuškodili, snad naopak, den ze dne krásnější jste. Paní, ač král, k vašim nohám poklekám, jako pokorný sluha váš...+ klesne na levé koleno a políbí Styx ruku, jež ona k němu natáhne.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 21:05

No, nepamatuju, ale pak mám zase o to víc větší radost, když to najdu. +zasměje se+ Vážně se ti to líbí? Je to jedna z mála skotskejch věcí, co mám rád. +zasměje se+ Hlavně se to dá nosit na koncerty. +koukne na Magnuse+ Nene, vůbec nevypadá jako elf. Spíš to bude Paragon syn Paracetamolův. +usoudí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 21:07

Jacob: Ano, v září +přikývne+ A ty jsi.... lednový? Tak to si budu muset přečíst horoskop, abych se o tobě něco dozvěděla +směje se, ne že by tomu tak věřila+ Jako že by sis změnil datum narození podle toho, které znamení by se hodilo k pannám? Ty jsi ale mluvka +směje se+ Myslím, že je čas na ten tanec, který jsem ti slíbila (nebudeme čekat, než druhá Styx dotančí s Remusem, jakože se stalo)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 21:10

Pátého ledna. +přikývne+ Vzpomínáš? Slavili jsme to u tebe na srubu. No a proč ne? +zasměje se+ Třeba by to fungovalo. +vezme ji tedy za ruku+ Tak to jsem vážně rád, že už nemusím dýl čekat a sevřít tě v náručí. +usměje se a gentlemansky ji vyvede na parket a začne s ní tančit+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 21:27

Všechna kouzla taky ne. Na bezhůlkovou magii má mnohem větší talent moje sestra. +poslouchá soustředěně její vyprávění a přijde mu to naprosto fascinující+ U nás se taky část odborníků věnuje tomu, odkud pochází naše magie, a co určuje, kdo ji bude mít. Jedna z oblíbených teorií je o čistotě genetického kódu, tedy o dědičnosti magických schopností. V naší společnosti způsobila.... značné neshody, protože na jejím základě se dá tvrdit že čarodějové z kouzelnických rodin mají větší nárok na magii než čarodějové narození nekouzelníkům. Věnuje se tomu celá větev kouzelnické filozofie a etiky. +mávne rukou, jakože to je moc složitý na rozebírání+ Zajímalo by mě, jestli už někoho napadlo, že by mohla pocházet ze světa kolem nás. +zauvažuje nad tím+ Takže můžeš pomoci magie dosáhnout čehokoliv chceš? To je zajímavé, já se musím nejdřív naučit konkrétní zaklínadlo. Tedy pokud kouzlím s hůlkou, bezhůlková magie kouzelné formule nemá. +je tím očividně pohlcený+
Christian
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 21:38

Magnus: +ukloní se jeho hluboké úkloně a snaží se dodržet jeho severský královský ceremoniál, ale už netrpělivě čeká, kdy bude konec :lol: , aby se s ním mohla uvítat po anglicku+ Díky za tak vřelé přivítání, můj pane +natáhne k němu ruku k polibku a pak konečně k němu přistoupí+ Dost už formalit +zvedne ho za ramena nahoru a když se Magnus postaví, už se neudrží a vrhne se mu do náruče+ Magnusi! Ani nevíš, jak jsem šťastna, že tě zase vidím! +obejme ho kolem krku a dlouze políbí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 21:39

No jasně, že se mi to líbí. Je to děsně sexy. +uculí se nevinně+ Co máš ještě rád? skotskou whisku? +odhadne ho pobaveně+ No to záleží na jakej typ koncertů chodíš. +koukne na něj tázavě a pak zalapá po dechu+ Ty znáš Pár pařmenů? +vykulí oči a samým nadšením ho políbí tak vehementně, až mu vyrazí brko z ruky. Vajglík tiše doletí do nějakýho obřího květináče, co stojí za křeslem, chvilku tam doutná, a zanedlouho ta vysoká rostlinka chytne jasným plamenem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky