Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 19:34

Magnus: +v davu zahlédne nezaměnitelnou postavu krále severu a srdce se jí roztluče. Prodírá si k němu cestu a když už je přímo u něj, přestože by mu nejradši skočila radostí do náruče, když ho tak dlouhou dobu neviděla, stojí před ním jako dáma a široce se na něj usmívá+ Moc ráda tě zase vidím, můj králi.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 19:35

Styx: +usměje se na ni+ Ano. +přikývne a chvilku ji napíná+ Chtěl bych líp poznat tebe, takže kdyby jsi byla tak hodná a seznámila nás, tak bych ti byl nanejvíš vděčný. +usměje se rošťácky+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 19:49

JASMINE: Ale to ti přece nemůžu říct, přišla bys o překvapení! +uculí se nevinně+ Ne ne, jen si hezky počkej. A ne že si to do té doby přečteš! +zahrozí jí v žertu+ Už to tak bude. +usměje se na ni+ A jak se tak rozhlížím, rozhodně tady nejsem jediný. +mávne rukou po sále+ Na celém světě existuje početná kouzelnická komunita. Žijeme v utajení před nekouzelníky, takže zatímco v některých oblastech jsme mnohem vyspělejší než oni, v technologiích nás předběhli. +vysvětluje jí to a trochu se uvolní, že třeba nezačala vyšilovat :D , načež poněkud ztuhne, když ho políbí, a honem sbírá svoji sebekontrolu+ To... je v pořádku. +odkašle si trochu a když vidí její provinilý výraz, musí se pro sebe uculit+ Za takové věci by ses neměla omlouvat. +usměje se a pohladí ji lehce prstem po tváři+ Dáme si ještě šampaňské? +navrhne a opět jí nabídne rámě+ Potřebuju panáka. +zamumlá si pro sebe+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 20:02

CHRISTIAN: +našpulí na oko naštvaně rty a zamračí se, ale nevydrží to dlouho, jelikož se za chvíli tiše zasměje+ Tak dobře... pokusím se to vydržet... pokud to nebude trvat příliš dlouho. +uculí se na něj vesele, i když svůj slib míní naprosto vážně. vážně pokývá hlavou a bezděky se rozhlédne po sálu+ Něco málo jsem o tom všem slyšela ze sestřina vyprávění, ale moc toho nebylo... vím jen, že vaše magie je od té naší odlišná... a to je asi tak všechno. +pokrčí zlehka rameny, ne že by nechtěla zjistit víc. rozhodně by byla nadšená kdyby dostala tu příležitost+ Opravdu? +opatrně na něj koukne zpoza řas jestli se skutečně nezlobí. zná pár lidí, kteří by na ní byli naštvaní za to, že se nedokázala ovládnout+ Jistě, proč ne... +pokývá souhlasně hlavou a zavěsí se do něj+ ...a pár jednohubek by neuškodilo. +zazubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 20:03

Byron: Ajo, nevšimla jsem si ho. Hmm, toho neznám... +kouká, kdo to tam stojí s Wenai+ No když se jí bude chtít, tak tam máš ještě jednoho. +okoukne krabičku a vezme si od něj jointa a poněkud se zakucká dýmem, když to tak nadhodí+ Myslíš? +prohlíží si ty dva trochu poplašeně+ No tahle aspoň vypadá, že má mozek. A doufám, že bydlet pak budou u ní. +uculí se trochu+ U nás doma by mohlo bejt trochu přeplněno. Musím o ní něco zjistit. +vyhrkne najednou, luskne na Jeefesea, uzme mu šampus a vyšle ho sondovat+ Jů hele na tomtoho, ten vypadá jak kdyby vyskočil z Tolkiena! +ukazuje prstem na Magnuse :D +
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 20:17

Jacob: +napjatě čeká, co z něj vypadne a když promluví, viditelně se jí uleví+ Vtipné... +rozesměje se+ Tak dobře, jdeme se tedy vzájemně seznamovat. Víš například o mně to, že jsem narozená ve znamení panny? V jakém znamení jsi ty? Jestli se k sobě hodíme... čistě teoreticky +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 20:18

Fakt?! +vezme krabičku a musí se dovnitř kouknout sám, aby se přesvědčil+ Dneska mám šťastnej den! +zasměje se a dá jí pusu+ No a v to jsem přesně doufal, že by pak mohli bydlet u ní. +uculí se s naprosto nevinným výrazem+ To je ten... počkej... ten! Frodo Pytlík! +vzpomene si najednou+ Nebo Pipin!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 20:24

+když se zasměje, tak mu to na tváři vykouzlí neskutečný úsměv+ Panny? Tak to jsi narozena v září, že? +usměje se+ Já jsem kozoroh. A vůbec netuším, jestli se to k sobě hodí nebo ne, ale vřele doufám, že ano. +zasměje se+ Musím si to nastudovat, jestli na to tolik dáš. +spiklenecky na ni mrkne+ A pak se kdyžtak přeměnit na jiné znamení, aby jsme k sobě padli.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 20:27

JASMINE: Budu se snažit, aby netrvalo. +slíbí vážně+ Není to dvakrát veselý příběh. No, jak bych to popsal... +zamyslí se nad tím+ My máme každý magické jádro, už od narození, ale musíme se ho naučit ovládat. K tomu taky slouží hůlky, s jejichž pomocí kouzlíme, ale dá se naučit kouzlit i bez nich, jen je to o něco těžší. Většina kouzelníků chodí od jedenácti let do speciálních škol, kde se učí zaklínadla a kletby, vařit lektvary, pracovat s magickými rostlinami a tvory, a tak dále. +vysvětluje+ Vaše magie funguje jinak? +zajímá se o to docela živě, vezme si od obsluhy šampaňské a podá jí skleničku+ Opravdu. +přisvědčí pobaveně a začne jí nandavat na malej talíř minaturní varinaty dortů a jiné druhy občerstvení+
Naposledy upravil Christian dne 10 úno 2013 20:34, celkově upraveno 1
Christian
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 úno 2013 20:34

Amyas: +nadechne se a chvilku se rozmýšlí+ Já už budu muset jít, vážně mě to mrzí, ale máme teď doma takový katastrofický stam. +zasměje se a odcupitá pryč+
Naposledy upravil Wenai Lafayette dne 10 úno 2013 20:40, celkově upraveno 1
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky