Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 16:16

Byron píše:Jistě, jak jsem to jen mohl opomenout. +zazubí se a začne tancovat s ní, až mu poskakujou vlasy sem a tam, soustředí se na tanec a během toho se s Vici zatočí tak prudce, že málem slítne a porazí Jeefese+

+poctivě dupe, bosý chodidla jí pleskají o parkety, vytáčí tam kreace, až to vypadá, že má záchvat padoucnice, a otáčí se tak rychle, že se jí sukně točí v jednom velkým kolem+ Bachuáááá! +vyjekne, když si všimne, že se blížej k číšníkovi, jak jim to ujede tak v jednu chvíli letí skoro rovnoběžně s podlahou, a vyberou to fakt jen zázrakem. Ovšem Jeefes je profesionál, takže včas uskočí a natočí se nenápadně kapsou k nim+ Téda. Ty jsi oslnivej tanečník. +uchichtne se a strčí Jeefesovi pá drobnejch, co má schovaný někde ve výstřihu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 16:24

+zaujatě ho poslouchá a tak trošku zasněně se přitom usmívá, jak si to snaží představit+ To zní úžasně... máš v plánu se tam vrátit? +zajímá se docela zvědavě+ Balet? +nakrčí trošku nosánek, jak se snaží zjistit, jestli ví co je to za tanec+ S tím jsem se ještě nesetkala. +přizná se po chvíli+ Ještě, že má sestra velkou knihovnu... budu muset toho tolik zjistit. +cítí se poněkud zmatená všemi těmi novými věcmi a připadá si hloupá, když stále naráží na věci, které nezná. vesele se na něj usmívá a přisune se k němu kousek blíž, nemůže si pomoc, ta blízkost se jí zamlouvá+ Myslím, že jsme možná v takové době určitým způsobem uvízli... tedy co se týče tance, tak určitě... +pokývá zamyšleně hlavou+ Jsem příšerně zvědavý člověk.... v jaké společnosti se to pohybuješ? Tedy pokud to není náhodou z mojí strany zakázaná otázka... +usměje se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 16:52

Jacob: Nechci odbýt svůj tanec s přítelem. Takže až dotančíme, vrátím se +nakloní se k němu blíž+ Muž by měl umět čekat na ženu tak dlouho, jak je potřeba +usměje se na něj a pak odkráčí za Remusem+

Remus: Menší? Pořád jsi o hlavu větší než já +směje se+ Mám pocit, že mám nohy o pět kilo lehčí. A dokonce ani ty jehlové podpatky mi tentokrát nevadí v porovnání s tím, co jsem před chvílí zula +ochotně přijme jeho pozvání k tanci, zavěsí se do něj a nechá se odvést na parket+ První tanec večera věnuji svému miláčkovi +pošeptá mu do ucha a přitiskne se k němu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 17:00

Je to úžasné. +usměje se a přikývne+ Jednou určitě. Přinejmenším, až otec zemře a budu muset převzít určité záležitosti. Ale cítím se tam doma. +přizná se+ Vážně ne? Dobře, až to půjde, vezmu tě na balet. +navrhne+ Je to... určitý druh divadelního představení. +přemýšlí, jak to nejlíp vysvětlit+ Jenže místo přeříkávání replik hraje hudba a všechny role jsou tančené. Takže všechno, co by herci normálně vyjádřili hlasem a mimikou, musí říct pohybem. Myslím, že by se ti to hodně líbilo. +mrkne na ni+ Vlastně máš svým způsobem štěstí. Musí být úžasné ocitnout se v novém světě a moct toho tolik objevovat. +protočí si ji pod rukou+ Zakázaná... +zasměje se+ To záleží na tom, jestli věříš na nadpřirozeno a kouzla. +uculí se a naťukne to, a říká si, že může vždycky tvrdit, že žertoval+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 17:15

+vážně pokývá hlavou+ Je fajn, když má člověk místo kde se cítí doma a může se tam vždycky vrátit. +zlehka se na něj pousměje, v očích trošku smutku, když myslí na vlastní domov a možný návrat+ Opravdu? To by bylo úžasné. +rozzáří se nadšením, jak naslouchá jeho vysvětlení baletu, neumí si to dost dobře představit, takže vidina toho, že by to viděla na vlastní oči jí přímo nadchne+ To ano, ale... +tiše si pozvdechnen+ ...někdy si připadám tak hloupá, když každou chvíli narážím na něco co neznám a s čím se setkávám poprvé. +přizná se s lehkou otočkou, do které jí navedl. trošku se zarazí nad jeho slovy, nakloní hlavu na stranu a rychle zapřemýšlí jestli se doznat. nakonec dojde k závěru, že alespoň něco by prozradit mohla+ Dalo by se říct, že v magii víc jak věřím. +hlesne a opatrně se na něj podívá z poza řas, stále je možnost že by si mohla jeho slova přebrat špatně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Amyas Crale » 10 úno 2013 17:45

Wenai: +zapálí si cigaretu a nabídne i jí+ Vidím, že tě neuspokojím tuctovou odpovědí +usměje se na ni+ Ale to se mi právě líbí. Mám rád, když se něco vymyká běžnému průměru. Výstřednost. Ve všem. V chování, v nápadech, v oblékání. Nemám rád šedou nudu. Na první pohled mě zaujme excentrický člověk, který vyčnívá z řady. Možná to bude tím, že já sám jsem ve skrytu duše stejný. Řekl bych, že někdy až podivín +pousměje se a nechá ji, aby si to přebrala+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 17:46

Styx píše:Jacob: Nechci odbýt svůj tanec s přítelem. Takže až dotančíme, vrátím se +nakloní se k němu blíž+ Muž by měl umět čekat na ženu tak dlouho, jak je potřeba +usměje se na něj a pak odkráčí za Remusem+

Radši bych tě unesl, než na tebe čekal, ale jak si přeješ, Styx. +ukloní se jí a v očích má ohníčky šibalství a rtech rošťácký úsměv+ Budu na tebe čekat.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 17:56

Myslím, že mně teď nějakou dobu navracení nehrozí. +povzdychne si trochu+ No jistě, počkej, až to uvidíš na vlastní oči. +usměje se a už přemýšlí, který klasický kus by byl nejlepší na první seznámení s baletem+ Možná na Labutí jezero. To ohromí každého. +rozhodne se nakonec+ Mně to naopak přijde skvělé. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Věci, které mně připadají všední a obyčejné, jsou pro tebe úžasné a nové, a to mně nutí dívat se na ně jinýma očima. +usměje se vřele+ To rozhodně není hloupost. +když se změní hudba, změní trochu kroky, a v jednu chvíli ji prudce zakloní, ale pevně ji drží kolem pasu, aby mu nevypadla+ A co kdybych ti řekl...+přimhouří oči a malinko do toho šťourne+ že znám pár lidí, kteří ji dokáží používat? +hlídá si pořád trochu zadní dveře+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 18:09

CHRISTIAN: Jednou se tam určitě vrátíš. +usměje se povzbudivě a jemně mu dlaní přejede po paži+ Tak to se nemůžu dočkat. +září upřímným nadšením a zvědavostí+ Labutí jezero? To je zajímavý název. +vypadá zamyšleně, jak mimoděk přemýšlí, o čem by to představení mohlo asi být+ Opravdu? +hlesne lehce v rozpacích+ Možná máš pravdu. Tolik nových věcí... pořád nemůžu uvěřit, že existuje něco díky čemu můžeš mluvit s člověkem, který je daleko od tebe. +zdá se, že přeci jen v určitých ohledech je z některých nových věcí nadšená+ Áááá... +vyjekne tiše se smíchem, když jí zničeho nic zakloní a pevně se ho chytí kolem krku+ Tak bych ti možná řekla, že nejsi jediný. +připustí tiše a neochotně+
Naposledy upravil Jasmine Clarvik dne 10 úno 2013 18:19, celkově upraveno 1
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 18:12

Jacob: +ještě než odejde+ A kam bys mě unesl? +zasměje se, přijde jí to od něj hrozně milé+ Každý by si hned všiml, kdyby se hostitelka najednou ztratila +usměje se+ A jak se ti vlastně líbí ples? Říkal jsi, že máš rád večírky a velkou společnost lidí.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky