Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 14:53

Správně. +usměje se uznale+ Západní. +upřesní to+ Nevypadáš na egyptské předky. +pokývne hlavou+ Ti bývali opálení, černovlasí a tmavoocí. +uculí se, když vidí, jakou má radost+ Přizpůsobuješ se rychle. +vede ji s úsměvem parketem+ Je to alespoň trochu podobné tomu, co se tančí tam u vás? +zajímá se+ Jaké to tam vlastně je? Pokud mi to tedy můžeš říct. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 14:56

Jacob Downly píše:+usměje se na ni+ Já nechci, aby ses cítila v rozpacích, Styx. +položí svoji ruku na její+ Já jsem se spíš těšil na tebe, slíbila jsi mi tanec, pamatuješ?

Když ty tvé lichotky mě vždycky do těch rozpaků přivádějí... nemohu za to +vůbec ale neskrývá, že jí to dělá moc dobře+ Ano, slíbila, a taky svůj slib splním. První tanec věnuji svému příteli a pak už jsem jen tvoje. Na parketu, pochopitelně +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 15:02

Byron píše:
Jenom, když nemám šanci osahávat někomu zadek bez kalhotek. +zazubí se na ni a taky strčí číšníkovi do kapsy bankovku a chytne Vici, zatím slušně+ Tak co si zatančíme? odzemek? +zazubí se na ni+

Jo táák, no to potom jo. +zazubí se a chytne se ho+ No dupáka pochopitelně, co jinýho chceš na tohle tančit? +uculí se na něj, narovná mu uzel na kravatě a začne tam hopsat, až se jí natřásá sukně. Jeefes pochopil, že chytil dobrej džob a může toho z nich dost vytřískat, takže krouží v uctivý vzdálenosti kolem nich a sbírá případně, co z nich upadne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 15:13

+potěšeně se usměje, když se ukáže, že se trefila+ Podle těch obrázků v knize to vypadalo na hodně prosluněnou zemi. +zajímá se jaká taková země je+ To zní jako zajímavá kombinace. +nakloní lehce zamyšleně hlavu na stranu+ Děkuji... já... miluju tanec. Dokáže toho tolik vyjádřit bez jediného slova. +přizná se ke své další oblíbené činnosti+ No... řekla bych, že některým tancům ano, ale většinou více bezkontaktní. +pousměje se, když se od něj s lehkostí odtáhne a pustí ho, aby kolem něj mohla zakroužit v elegantní otočce, než se vrátí zpět do jeho náruče+ Což je podle mě škoda. +přizná, že takhle je to mnohem lepší. líbí se jí ta blízkost, to nemůže popřít+ Myslím, že bych něco mohla. +pokývá naoko důležitě hlavou, než se opět usměje+ U nás je to takové... zaostalejší řekla bych. Víš žádné takové věci jako telefony, televize a počítače. Ale na druhou stranu člověk může trávit denně hodiny v sedle a nechat se unášet krásou okolí.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 úno 2013 15:50

Amyas Crale píše:+vezme od číšníka dvě sklenky šampaňského a jednu jí podá+ Mám rád večírky, i když spíš ty, které jsou o mně +usměje se šibalsky+ Rád sportuji, miluji přírodu, koncerty, kočky a umění. A jsem velkým obdivovatelem krásy. Mimochodem, tyto šaty ti sluší ještě víc, než ty první +mrkne na ni s úsměvem+ Prozradíš mi taky něco o sobě?

Ne, ne, tak jsem to nemyslela. +opře se o zeď a zadívá se na něj+ Chci vědět něco o tobě, ne to, co říkáš každému. Můžeš mi lhát. Mám ráda lháře. +pousměje se+ Chytré lháře.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 15:53

Styx píše:Když ty tvé lichotky mě vždycky do těch rozpaků přivádějí... nemohu za to +vůbec ale neskrývá, že jí to dělá moc dobře+ Ano, slíbila, a taky svůj slib splním. První tanec věnuji svému příteli a pak už jsem jen tvoje. Na parketu, pochopitelně +zasměje se+

+zasměje se+ Dobrá, beru tě za slovo. +přikývne+ Ale doufám, že to moc dlouho trvat nebude. Nevím, jak dlouho vydržím čekat. +mrkne na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Remus Lupin » 10 úno 2013 15:54

Styx píše:+rozesměje se+ Tak jestli nechceš celou noc protančit, můžeme se zabavit i jinak +mrkne na něj+ Jo, souhlasím. Jsem zvědavá, jestli se vůbec udržím na normálních podpatcích, jak sundám tuhletu zbraň z nohou +zuje si s úlevou brusle a jdou se převléct do společenských šatů+ Konečně stojím na svých vlastních nohou a ne na nožích +culí se+

No uvidíme, uvidíme...*zasměje se a docela rád se zbaví bruslí* připadám si...nějaký menší.*projde se v botech už normálně* a lehčí...paráda.*když jsou už oblečení na plesání, tak ji nabídne rámě a vrátí se do sálu na parket* tak když je to ten ples...smím prosit?
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 10 úno 2013 15:54

*taky se už s Postrachem přezujou a korzujou teď kolem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 15:58

Jistě, jak jsem to jen mohl opomenout. +zazubí se a začne tancovat s ní, až mu poskakujou vlasy sem a tam, soustředí se na tanec a během toho se s Vici zatočí tak prudce, že málem slítne a porazí Jeefese+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 16:05

Tam na jihu, odkud pocházím, to takové je. +přikývne+ Slunce, města s promenádami, levandulové plantáže, moře a rybářské domky. Nikdo nikam nespěchá, lidé si tam umí život vychutnat. +vypráví nostalgicky+ To je pravda. +souhlasí+ Proto se mi líbí balet, jak tanečníci dokáží vyjádřit celý příběh a nikdo celou dobu neřekne ani slovo. +usměje se na ni+ Aha, no to možná vyhovuje tobě, když jsi v tanci tak dobrá, ale většina z nás vypadá při sólovém tanci poněkud směšně. +zasměje se a znovu si ji chytí do náruče+ Taky si myslím, že je to takhle lepší. +mrkne na ni+ Dnes už je to jinak, ale před pár stoletími byl takovýhle tanec jedinou příležitostí, jak se ženy a muži mohli navzájem dotýkat, tedy před svatbou pochopitelně. +uculí se a poslouchá její vyprávění+ To chápu. Společnost, ve které se obvykle pohybuji, také není tak technicky vyspělá, i když už se to pomalu mění. +zamyslí se, kolik toho asi Jasmine ví o kouzelnících a jejich společnosti+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky