Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2013 01:49

Sakra. Budu se muset zeptat tvojí sestry. +rozzáří se nadšením z jejího momentálního nápadu, kdo ví jestli by to skutečně udělala nebo si ho jen dobírá+ Myslíš, že bychom neskončili dobře, kdyby tvé sebeovládání... selhalo? +zvedne mírně obočí, poslední slovo protáhne tak tiše a jemně, jako by myslela na zcela specifický způsob selhání a koutky úst jí opět zacukají s úsměvu, což dokresluje trošku její nevinnost+ (sakra a my mysleli jak to není skvělá záminka jak ho dostat přes práh :D ale pravda, škoda takový nos lámat :D ) Mě se moc líbí. +usměje se na něj a opět si přivoní ke kvítkům, pak k němu zvedne oči od té květinky a zahledí se na něj+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 úno 2013 17:18

No to nevím, koho by zajímala pravda. +zasměje se.+ Dnes se to zdá brzo, ale nezapomeň, že to byla třicátá léta devatenáctýho století. Patnáctileté dívky, už byly považovány za dospělé a připravené pro sňatek. A ve vyšších vrstvách byly sjednaná manželství stále ještě převažující nad sňatky z lásky. +pokrčí rameny.+ A o mém těle už si mohl udělat docela jasný obrázek. +zajiskří jí v očích a zadívá se na něj významně.+ Ono je to fuk, už tak mám pocit, že nejspíš musí taky někde neustále nasávat a na svou práci kašle. +ušklíbne se a napije se.+ To zatím nevím. +pokrčí neurčitě rameny.+ Nejspíš asi jo, stejně tam teď v podstatě bydlím. Altamirano Hall je pro mě prostě nějak moc veliký. +jakoby pro dva bylo akorát:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 17 úno 2013 18:23

Becca: Nikdy jsi toho nezalitovala? Žes utekla z domu a stala ses upírkou? Ostatně, kdybys to neudělala, těžko bychom teď spolu mluvili... což by byla velká škoda +mrkne na ni vesele+ Tak něco z tebe už jsem poznal... ale vždycky je co objevovat nového +cukne významně jedním obočím (spíš mě zajímalo, jestli dodnes vypadá jako patnáctka - jelikož upíři nestárnou;))+ Není tam na severu v tuto roční dobu trochu zima? Nebo spíš relaxuješ v sauně? Je to zdravé a prodlužuje to život:D +rozesměje se a dopije další skleničku a pak oběma zase dolije+ Nemáš někdy chuť si někam vyrazit? Na lov, do hospody, nebo se někam pobavit, například postřílet pár mudlů +ušklíbne se pobaveně+ Teď, když jsi sama, bych tě mohl doprovázet bez obav, aniž by utrpěla tvoje pověst. Čistě ze starého přátelství +nabídne se nonšalantně+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Christian » 17 úno 2013 18:32

Sakra. +řekne taky, protože je mu jasný, jak tohle dopadne, zavrtí hlavou a rozesměje se+ Pěkně podlý plán. +obviní ji se smíchem+ Myslím, že to záleží na úhlu pohledu. Můžeš taky říct, že bychom skončili velmi, velmi dobře. +řekne tiše, pozoruje ji přes vršek skleničky a v duchu si řekne tak a dost, nebo to fakt neskončí dobře :D + To mě těší. +usměje se spokojeně, a radši sklopí oči ke květině, aby se vyhnul jejímu pohledu, protože ho poněkud vyvádí z míry+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2013 18:59

+rozzáří se jak sluníčko+ Děkuji. +pokývne hlavou, jako by na to byla pyšná, ale vzápětí se vesele rozesměje+ Myslím, že tenhle úhle pohledu se mi zamlouvá mnohem víc. +zabrouká s nevinností sobě vlastní. upírá na něj svá očka a musí si uznat, že takový pohled se jí zamlouvá, ale ve chvíli kdy se v myšlenkách přesune kousek dál a fantazie jí do hlavy strká nevhodné myšlenky, prudce zamrká, uhne pohledem a zčervená+ Já... +hlesne a opět k němu zvedne pohled+ ...myslím, že bych už měla jít. +vyhrkne, aby z ní náhodou nevypadlo něco velice nevhodného a vzápětí už bosá stojí na nohou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 úno 2013 19:39

Tony: Opravdu z hloubi duše jsem nelitovala nikdy. Samozřejmě jsem si prošla obdobím sebelítosti, která se z větší části týkala drobností, o které jsem přišla. Sluneční svit, jídlo...+usměje se+ To první tedy jen do doby, než Lestat ochutnal krev matky našeho druhu, Akashy. Ona a její druh Enkil se mohli bezestrachu pohybovat i za jasného dne. A díky krvi, o kterou se s Lestatem podělila přešla tahle schopnosti i na něj a upíry, které on stvořil. Takže i na mě. +usměje se.+ I když není zdaleka tak silná, jako u ní. Dokážu být přes den vzhůru, neztrácím sílu, ale na přímé letní slunce nemůžu. Ale co by za to většina upírů dala. +zazubí se.+ No zima tam rozhodně je. +kývne a uculí se.+ Ale o to větší kouzlo má praskající ohněň v krbu a pichlavé, chladné paprsky slunce, odrážející se od bělostných závějí všude kolem. +usměje se.+ No vyrazit do hospody mě napadlo mnohokrát. Mudly nestřílím...už. +ušklíbne se taky.+ Máš snad něco v plánu? +zadívá se na něj se zájmem, dopije a znovu si dolije.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Christian » 17 úno 2013 20:01

Budu pravděpodobně muset sestru něčím podplatit. +zasměje se+ No, tak to jsme dva. +přikývne a pobaveně se uculí, když ona zčervená, jak si pravděpodobně představila pár situací, které se tu jemu honí hlavou už nějakou dobu a musí se pro sebe usmát, jak je s těmi červenými tvářemi roztomilá+ Zdá se mi, že i hostitelka už odchází. +pokýve, jako že je nejvyšší čas+ Tohle je pravděpodobně tvoje. +přivolá zpod pohovky její střevíčky a s úsměvem jí je podá+
Christian
Mág

Příspěvekod Margarit Black » 17 úno 2013 20:06

Man: Tak, tak jsem to s tím jídlem nemyslela.. *chechtá se* Je mi jasné, že kuchař by nadšený moc nebyl..byl by asi nebezpečný s kudlou v ruce *culí se* Tak já si třeba nedokážu představit, kdybysme seděli u jednoho stolu, my tam dlabali a vy byste na nás koukali, přičemž byste prohlásili, že už jste jedli, bo by přece bylo neslušné před hosty bumbat krev *mrkne na ni* Tohle už je prostě klasika.. *koukne za Siriusem a povzdechne si* Jo, ten má práce jak na kostele..furt něco s tou podělanou mafií..Irové, Rusi..já ani už nevím, co všechno.. *mávne rukou* a raději se nevyptávám, bo to by nedopadlo dobře *zavrtí hlavou*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2013 20:10

To ne, to by ti stejně bylo k ničemu. Když chci umím být velice přesvědčivá. +zatváří se jako mistr světa, než se vesele opět rozesměje+ To je dobře. +hlesne se sklopeným zrakem ke květině s kterou si lehce pohrává mezi prsty+ Opravdu. +souhlasí s ním, když pohledem vyhledá jejich hostitelku+ Poděkuji jí zítra, stejně se u ní chci zastavit. +rozhodne se jí nerušit, sama se cítí příliš unavená, i když se jí stále nechce odcházet+ Ano, pravděpodobně to máš pravdu. +zasměje se tiše a vezme si od něj boty+ Přidržím se tě ano? Ta podlaha je trošku studená. +zatváří se trošku rozpačitě, ale položí mu zlehka dlaň na rameno a jme se obouvat. je to mnohem lepší varianta, než si sednout a obouvat se v sedě, což jí ani na chvilku jaksi nenapadlo. trošku v botách přešlápne a zvedne k němu opatrně pohled+ Uvidíme se brzy? +zajímá se tiše, jak tak němu zvedá ten svůj zelený pohled+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 úno 2013 20:58

Nějak mi nedělá potíže tomu uvěřit. +přikývne pobaveně+ Vyřídíš jí prosím i mé díky? Vypadá zaměstnaně, nechci ji teď obtěžovat. +požádá ji s úsměvem+ Říkal jsem si, že by mi asi neseděly. +zasměje se a samozřejmě ji obejme paží kolem pasu, aby ji přidržel, a velice se soustředí, aby se jeho prsty na jejím boku nezačaly o své vlastní vůli pohybovat+ Upřímně doufám, že ano. +přikývne a usměje se, vezme ji za ruku a políbí ji na hřbet dlaně, chviličku drží její dlaň ve své a pousměje se, jak je proti těm jeho drobná, než ji poněkud neochotně pustí+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky