Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Christian » 16 úno 2013 22:04

Samy od sebe, že? +zasměje se pobaveně a pak poněkud oněmí, jak mu to tam tak v klidu vyjmenovává+ Tedy. Omlouvám se, že jsem o tobě pochyboval. +sklapne mu trošku :D + Proč tě unesli? +zajímá se+ Protože to jsou poměrně zahanbující historky. +směje se, jakože to nevyprávěl zcela záměrně+ Jednou jsem prohrál sázku s Vic a musel jsem proletět tanečním sálem našeho sídla dvakrát tam a zpátky na koštěti. Během banketu. Nahý. +prohlásí s vážnou tváří, jen okolo úst mu zaškube sval+ Nevím, jestli to bylo nejvíc šokující, ale moje paměť to hodnotí docela vysoko. +zasměje se+ Jako gentleman mající na paměti tvou dobrou pověst a společenskou vhodnost bych tě rozhodně měl odvézt domů. +pozvedne obočí pobaveně, jakože to nemá v úmyslu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 úno 2013 22:30

No jistě, jak jinak. +našpulí rtíky, než se tiše zasměje+ Náš svět umí být někdy nebezpečný. +lehce pokrčí rameny, těžko poznat jestli je naprosto v klidu nebo jestli se v ní hromadí úzkost nad vzpomínkami+ Ne, to se neomlouvej. Spousta lidí mě podceňuje a někdy někdy je o ti dobře. A já nejsem nějakej velkej rváč. +dodá rychle, aby si nemyslel, že chodí po hospodách a mlátí chlapy korbelem do hlavy :D . zarazí se nad jeho dotazem a zbledne, vzápětí nabere červenější barvu do tváří a opět zbledne, jak jí v hlavě naskakují nevítané vzpomínky+ To je na dlouhé vyprávění. +uhne očima a zavrtí hlavou, aby přesunula pozornost zpět na něco mnohem příjemnějšího. zvedne mírně obočí, když řekne že lítal na koštěti po sále, když zmíní banket tak jí zacukají rty, ale když dodá že byl nahý a ona si to celý představí, tak to nevydrží a vesele se rozesměje+ Co by mohlo být více šokující? +vrtí nad tím se smíchem hlavou, jelikož nic víc šokujícího si ani neumí představit+ Pane Christiane, měla bych vás upozornit, že po prvním setkání si rozhodně muže domů neberu. +zatváří se naprosto, ale naprosto vážně, než se na něj vesele uculí a pak se tiše rozesměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 úno 2013 23:00

To zní jako pořádný eufemismus. +pousměje se trochu+ Ne... nicméně rozhodně nejsi dáma v nesnázích. Budu si to pamatovat. +pokývne hlavou v mírné úkloně vyjadřující určitý respekt, ne jenom klasickou povinnou úctu danou zvykem a výchovou, kterou má gentleman cítit k dámě+ Je dobré být občas trochu podceněný, troufám si říct, že je to jedna z největších výhod. +přikývne souhlasně+ Jistě. +pochopí rychle a nešťourá se v tom+ Asi máš pravdu, nic divnějšího už asi nevylovím. +zasměje se taky+ Omlouvám se, pokud snad mé záměry vyzněly impertinentně, slečno Jasmine, +naladí se pobaveně na stejnou vlnu+ dovolte mi přeformulovat je, tedy doprovodit vás domů +dá na to slovo důraz+ a rozloučit se s vámi na prahu vašich dveří, což jediné mi kdy vůbec přišlo na mysl. +kecá :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 úno 2013 23:17

+sleduje ho s takovým zvláštním svitem v očích, musí si přiznat, že se jí něco takového líbí a dotýká se jí to takovým tím správným způsobem. ale sama není o své soběstačnosti tak úplně přesvědčená, to zřejmě nebude nikdy a rozhodně nechce riskovat, že by v budoucnu třeba někdy zklamala jeho očekávání+ Neměl by sis ale myslet, že se zvládnu poprat úplně se vším. Kdyby tomu tak ostatně bylo, tak bych tu dnes neseděla. +poznamená tiše, ale pak se usměje. je za to ráda, když sestra odjížděla vyčítala si, že nejela taky a nechala se rychle přesvědčit aby zůstala, teď toho nelituje ani trochu+ A kvůli čemu jste se tenkrát vsadili? +zajímá se co způsobilo, že byl nucen se tak předvádět. zvedne mírně obočí a ze všech sil se snaží, aby jí rty necukaly v úsměvu, marně+ Ach, ani vás pořádně neznám, jak si mohu být jistá, že nezneužijete mého dobrého srdce, když vám dovolím mě doprovodit? +zajímá se takovým tím snobským a rádoby dámským způsobem konverzace, ale v očích jí uličnicky svítí+Nabízíte často neznámým dámám rozloučení na prahu jejich domu?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 17 úno 2013 00:03

Remus: No... při troše dobré vůle by se to už dalo nazvat protančenou nocí +uculí se na něj lišácky a jde si s ním konečně sednout+ Ale nemysli si, že noc tím končí +políbí ho vesele, natěšena na to, co všechno je ještě do rána čeká:)+ Rozloučím se s hosty a pak půjdeme domů +poděkuje všem, co přišli na její ples a rozloučí se s nimi+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Christian » 17 úno 2013 00:08

Nikdo se sám nezvládne poprat úplně se vším. Vůbec nikdo, bez ohledu na to, jak moc bychom to chtěli. +pokrčí rameny+ Ovšem každému trvá jinak dlouho, než na to přijde. Nemyslím, že by byla slabost to přiznat. +usměje se trochu smutně+ Tak to ti naprosto jistě neřeknu. Přece jsem tu sázku prohrál. +uculí se+ Zraňuje mne, že o mně smýšlíte tak nízce, drahá slečno. +přepne taky do austenovskýho módu+ Ujišťuji vás, že si rozmyslím, zda vkročím do domu, kde pobíhá neuvázaný tygr. +zasměje se, pak ji chviličku pozoruje a pak zavrtí hlavou+ Jistěže nenabízím, jsem koneckonců ženatý muž. +pousměje se s podtónem hořkosti+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2013 00:22

+upře na něj svá zelená očka a jen trošku posmutněle pokyvuje hlavou, než vykouzlí drobný úsměv+ Sakra a já doufala, že mi to na sebe prozradíš. +zasměje se vesele s hraným zklamáním z upřené zábavy+ No... možná že to nakonec nejste vy kým si nejsem jistá. +protáhne a začne si na oko nezúčastněně prohlížet nehty, jako by rozhodně nemyslela na svoje někdy křehké sebeovládání, ale ústa jí už velice znatelně cukají v úsměvu, než po jeho poznámce o tygrovi vyprskne smíchy, až si musí dát hřbet ruky před ústa aby to nevypadalo příliš neslušně+ Ovšem slyšela jsem něco o tom, že by se to brzy mělo změnit... a pak drahý Christiane, bych mohla uvažovat o tom, zda-li vám dovolím mne doprovodit k mým dveřím. +usměje se na něj trošku povzbudivě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 úno 2013 00:55

Ani náhodou, nějakou hrdost si taky musím ponechat. +zasměje se+ Takže já mám mít sebeovládání za oba, že? +ujišťuje se se smíchem, a vrtí hlavou, jakože to teda vidí bledě+ Nesmějte se, drahá slečno, já své zdraví beru velmi vážně. +sám se taky pěkně chechtá+ Zas takový hrdina, abych se pustil do cizího tygra, opravdu nejsem. +uculí se+ To jste slyšela správně. +usměje se a pozvedne obočí, a sám si pro sebe říká, jestli to myslela tak, jak to vyznělo :D + Budu se na to těšit. +pokouší se, aby to neznělo moc dvojsmyslně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2013 01:05

Áááá sakra. Ale stejně to z tebe jednou dostanu. +směje se vesele a upije ze sklenky, aby se trošku uklidnila+ No samozřejmě. Kdo také jiný? +zatváří se jako nevinnost sama s veselýma jiskřičkama v očích a cukajícími rty v úsměvu+ Já a smát se něčemu takovému? +zeptá se dotčeně, než se opět rozesměje+ Nikdy. +kroutí vehementně hlavou až jí vlasy poletují kolem obličeje. a samozřejmě že tím myslela pouze doprovod domů a následné zabouchnutí dveří před jeho obličejem... aby ho pak mohla vzít dovnitř a ošetřit mu zlomený nos :D + Já také. +hlesne a upře na něj trošku nesmělý pohled, než se jemně pousměje a bezděky si přičichne k jasmínu, který stále svírá jemně prsty+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 úno 2013 01:34

Jedině přes moji mrtvolu. +zavrtí pobaveně hlavou+ Tak to asi neskončíme moc dobře. +zasměje se lehce, ale přitom ji poněkud upřeně pozoruje+ Já totiž pokušení neodolávám příliš snadno. +napije se šampaňského+ Samozřejmě. +přikývne vážně, ovšem oči mu jiskří smíchem+ (no žádný takový, na lámání je to moc pěknej nos, nedám. :D ) Příště přinesu opravdové. +slíbí+ Vážně voní o moc lépe, a jak na to tak koukám, i ten tvar květů je takový... kulatější, než by měl být. +prohlíží si snítku nespokojeně+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky