od Rebecca Altamirano » 14 úno 2013 23:38
Tony: No díky, dělám co můžu, abych si tu image hodné holky pěstovala. Nakonec mám počestný zaměstnání, že? +zasměje se.+ Tak výchovně...hmm popravdě to na mě nikdy moc nezabíralo. Většinou jsem vydržela sekat latinu tak deset minut. Maximálně hodinu. +uculí se.+ Jak? No...to byl takový krásný den v Istanbulu, když v honosném domě, kousek od paláce sultána, oznámil otec, své patnáctileté dceři, že se bude vdávat. +začne vyprávět zeširoka, jakoby vyprávěla pohádku tisíce a jedné noci:D+ Dívka však měla potíže s přijímám rozkazů od svého otce a tak se sebrala a v noci utekla z domu. Potloukala se po zapadlých čtvrtích Istanbulu v dost neklidné době, protože Osmanská říše, kdysi tak mocná, se pomalu rozpadala. Psal se rok 1830. +zadívá se na něj s úsměvem a v očích jakoby se jí třpytily hvězdy horkých tureckých nocí. Napije se zlatavého moku a pokračuje.+ Skrývala se a přespávala, kde se dalo, jen aby ji najatí špiclové jejího otce nenašli a nedovlekli zpátky. Život psance jí už pomalu přestával připadat tak vzrušující a přemýšlela, co bude dělat, protože návrat domů nepřicházel v úvahu. A v tu chvíli se objevil on. Lestat. +vyprázdní skleničku a znovu si nalije.+ Vyprávěl jí o vzrušujícím a nebezpečném světě, o království temnoty. Nebylo těžké zlákat dívku, toužící po svobodě a nezávislosti, aby se tomuto království oddala. Nejspíš i proto, že se mezitím stihla do Lestata zamilovat. +ušklíbne se hořce+ A tak mě koncem roku 1830 zasvětil krví a já se stala součástí toho temného království. +dokončí své vyprávění a znovu na něj s úsměvem pohlédne.+ Vlastně to není nijak neobvyklé ani ojedinělé. +pokrčí rameny.+ Každá zamilovaná holka je v patnácti ochotná udělat pro toho vyvoleného cokoliv. A nejen v patnácti.. +povzdechne si a znovu se napije.+ To máš pravdu, ani já nepočítala s tím, že se po Lestatovi zase zamiluju. A navíc mnohem, mnohem víc. A do člověka. +zavrtí hlavou.+ Ale něco ti řeknu, ať si ten zmetek s šípem číhá kde chce...tentokrát budu já střílet první. +přivře násilnicky oči.+ A mám o dost silnější argumenty. Devítimilimetrový. +zasměje se+ Jo tak za sto-dvěstě, by to šlo. +uculí se pobaveně.+ Akci? Popravdě po těch mých posledních povyraženích si docela klid užívám. Ale samozřejmě je otázka, jak dlouho mi to vydrží. Dávám tomu tak dva týdny. Maximálně měsíc. +zasměje se a pokrčí rameny.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it