Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 23:19

To je ono, ten servis tomu chyběl. A taky by se mohli sehnat takový ty stříbrný svícny co vypadají luxusně... +pokyvuje vesele hlavou+ Páni, teď opravdu doufám, že prohraješ. +zasměje se+ Hele, obě jsme něčí mladší sestry ne? Ty by měli držet spolu. +zazubí se na něj s jiskřičkami v očích+ Ne, určitě nevadilo. Ty boty jsou vražedný. Jestli mi do rána neupadnou nohy, tak to bude zázrak. +zazubí se vesele a už se rozhlíží kam by se mohli usadit+ No jo, ale co je pak ta povaha? Přijde mi jako by to byl soubor právě těch konkrétních vlastností. +nadhodí zamyšleně, div si přitom nemne bradu+ Ne, ne, neomlouvej se. Nemůžeš za to, sama jsem s tím začala. +pousměje se, na něj se nezlobí spíš tak všeobecně na celou tu situaci se smluvenými sňatky a výchovou některých dívek. překvapeně naslouchá jeho vyprávění+ Až nad tím člověku zůstává rozum stát, že se děje něco takového. +zamračí se a pak smutně zavrtí hlavou+ Nevím, tohle bych asi neustála. Víš, žít v takovém manželství... někdy jsem opravdu ráda, že jsem se vyhnula všem těm rádoby smluveným manželstvím. +bezděky se obejme a protře si paže jako by jí začínala být zima+ Jo, toho jsem si byla moc vědoma a proto mi to všechno procházelo. +zazubí se na něj, nevinnost sama+ Jednu dobu jsem se taky ráda prala... chodila jsem za strážemi aby mě učili zacházet se zbraněmi. Byli to takový mí strejdové, i když matka pak vždycky šílela. Od všeho toho učení v boji tu byla sestra a ze mě chtěla mít rozkošnou dámu, o což se nějakou dobu po její smrti snažila i sestra. +ušklíbne se, než nad tím zavrtí hlavou+ Kdo by dokázal že? Děti umí být někdy velice přesvědčiví.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 úno 2013 23:39

Tony Dolohov píše:Becca: +blýskne po ní pohledem+ Ty a sama? Nechce se mi věřit... +pochopí tu narážku, ale aby jí nerozjitřil možné rány se v tom raději nepitvá. Nakoukne do její skleničky a zakroutí hlavou+ Vážně prázdná +uculí se a pak jí ji rychle doplní a sobě taky+ Tak schválně, kdo má větší výdrž +pozvedne k ní skleničku a vyprázdní ji+ Já a doprovod? +zavrtí hlavou+ Jsem pořád sám... nemám koho doprovázet +usměje se na ni, jako že mu to zas tak nevadí+

Chceš přechlastat upírku? +přivře oči a sebejistě se usměje.+ Nevím, nevím...jaký máš šance...Smrtijede. +vypije půl skleničky naráz a olízne si kouřem vonící tekutinu ze rtů.+ A jak se vyrovnáš s prohrou, hmm? +v očích jí provokativně zajiskří.+ Hmm, takže jsme tady takové dvě osamělé, černé ovce, co? +zatočí obsahem sklenky, přivoní a přitom ho pozoruje přes její okraj, pak znovu upije a labužnicky vychutnává ostrou chuť, pálící na jazyku a v hrdle.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Christian » 13 úno 2013 00:23

Myslím, že jsem nějaké podobné zdědil. +zasměje se+ Ale sváteční servis můžeme vytáhnout i když prohraješ ty. +pokrčí rameny s úsměvem, vezme jim ještě dvě skleničky šampusu nabídne jí rámě a odvede ji k pohovce, počká než se posadí a pak si sedne taky+ Asi máš pravdu. +přikývne+ Myslel jsem to tak, že si například žena cíleně nevybírá samé parchanty, ale hledá tu konkrétní touhu po dobrodružství. +rozvede to trošku a podá jí skleničku+ Ono to tak samozřejmě není všude. +uvědomí si, že to možná vyznělo trochu moc drsně+ Moje kancelář má smlouvu s francouzskou sociální službou, takže se k takovým případům často dostávám a člověk se snadno nechá strhnout tím negativním, co vidí. +zmírňuje to trochu+ Ovšem ta část s pravidly a kontrolou, ta funguje univerzálně. V kouzelnických rodinách není obvyklé mít hodně dětí, takže rodiče často mají jen jednu příležitost, jak si vychovat toho ideálního dědice, co na tom, pokud má jiný názor. +vysvětluje poněkud ironicky+ Mít za sebou staletí tradic, kterým musíš dostát... může být svazující. +přikývne rozpačitě+ Zvlášť pokud jsi jediný syn v rodině. +ušklíbne se trochu+ Ona i smluvená manželství mohou dopadnout dobře, znám několik takových případů párů, které jsou spolu už šedesát let a jsou opravdu šťastní. Nicméně mnohem víc je takových, jako bylo například to mé. Až na to, že málokdy přistoupí k rozvodu. +upije ze svojí skleničky+ Je ti chladno? +stará se a užuž by si svlíkal sako+ Až taková divoška jsi byla? +zasměje se+ No jestli na mě Van přiběhne s tím, že se chce učit bojovat s dýkami, asi mě trefí šlak. +rozesměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 úno 2013 00:43

Tak to bude zajímavá večeře. +zasměje se vesele a jen pokyvuje hlavou, že by sváteční servis mohli vytáhnout tak jako tak. zavěsí se do jeho rámě a nechá se odvést k pohovce, kde se usadí do nejvíce způsobně dovede+ Aha, tak to asi potom jo. I když to asi není pravidlem, někomu může nějakou dobu trvat, než zjistí, co vlastně chce. +usměje se, když si od něj bere s drobným pokývnutím skleničku a lehce upije+ Sociální službou? To znamená, že pomáháte ženám a dětem, kterým je v rodině ubližováno? +zajímá se, jestli to spojení s tou službou pochopila správně. překvapeně zamrká, když ho tak poslouchá a pomalu jí dochází, že sám to musel mít složité, což jí vede k myšlence, že se nejspíš svým závěrem ohledně lepšího postavení mužů ve výchově unáhlila+ Oh... omlouvám se... vůbec mi to nedošlo... sám si to neměl jednoduché, že? +opravdu se tváří zkroušeně nad svým nedostatkem empatie a bystrého uvažování+ Tak jistě, nepopírám že někdy to může dopadnout dobře... ale mě vždycky ta představa děsila. To, že bych musela žít s někým naprosto cizím a ty první dny... +zavrtí nad tím hlavou, přeci teď nebude myslet na možné první dny smluveného sňatku, to se přinejmenším nehodí+ Jenom trochu. +zavrtí nad tím hlavou, stále tak nějak ponořená do všech těch myšlenek+ No jistě a pořád jsem. Jen s tím rozdílem, že jsem o něco víc zodpovědnější. +pokrčí s úsměvem rameny+ Jestli přijde, tak jí klidně pošli za mnou. Dám pozor, aby jí zůstalo všech deset prstů. +zasměje se+ Díky svojí dobrodružné pubertě umím s dýkami bojovat, navíc co mám opravdu ráda je šerm.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Remus Lupin » 13 úno 2013 14:51

Styx píše:Manželé po dvaceti letech se ale nemilují tak, jako my dva +mrkne na něj vesele a pak se jakože vážně zamyslí+ Myslíš, že za dvacet let budeme ještě pořád spolu? +trošku si ho dobírá a culí se u toho+ Výjimku vlčího páru? Myslíš tím hierarchii vlčí smečky, kde alfa pár spolu zůstává celý život a nepáří se s jinými vlky? +říká to trošku zoologicky, ale podstata je stejná+ Já bych tě ani žádné jiné vlčici nedala, porvala bych se o tebe jako lvice +zasměje se a políbí ho láskyplně na rty+

Pravda*přikývne a líbne ji za ucho* hmm...*zamyslí se* že by? Nechme se překvapit*mrkne na ni*nejen oni..většina vlků to tak má...ve volné přírodě...ti, co jsou zavření v zoo, ochočení nebo něco podobného, ti to ztrácí, jsou z nich sukničkáři...nebo spíš..kožešinkáři?*zamyslí se nad tím*ale ano, přesně to mám na mysli. Vlk si vybírá druhého partnera jen, když mu ten druhý zemře...*opětuje jí polibek, prohloubí ho a houpe ji v náručí v rytmu hudby*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 13 úno 2013 14:54

a
Margarit Black píše:Man: *směje se, jak hned začla jíst taky* No, chlebíčky nemáme každý den, tak toho musíme využít *chechtá se* A řízky taky ne *kývne k Siriusovi, který se do nich pustil a přihodil si ještě nějaké to kuře* Poslední dobou do sebe hází tak akorát čínu od číňanů.. *nakloní se k ní, jako by jí říkala velké tajemství* Raději jsem mu zamlčela, že v tom jsou asi psi a kočky *snaží se tvářit smutně, ale moc jí to nejde, cukají jí koutky* Nevím, čeho by byl pak schopný *uchechtává se* Ale koukám, že ty si taky ráda dáš *uculuje se*

Meg: No to ne...čínu? to se musí přejíst, ne? Nudle, nudle...krysa, nudle...*směje se* hm...no..tak nad psem by asi nejásal, co?*slupne jednohubku* no jasně..dožírám se dopředu...a navíc, když to tady tak pěkně všechno voní a vypadá...přece to nenechám zkazit, ne? A na bruslích vyhládne, to se trocha jídla ztratí.*mávne rukou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Christian » 13 úno 2013 15:42

Většinou máme spíše poměrně přesnou představu o tom, co nechceme. +přikývne pobaveně+ No, ne zcela. Někdy jde skutečně o případy fyzického týrání, ale bereme všechno, co nám dají. Spory o majetek, o opatrovnictví dětí, rozvody, dědická řízení. vysvětluje, aby si nepředstavovala, že je nějaký bojovník za práva žen :D + Případy od sociální služby jsou pro bono, zadarmo, takže se většinou týkají kouzelníků bez prostředků, což jsou skutečně často ženy, které si před svatbou nevymínily držení vlastního majetku a jejich původní rodina je odmítá podpořit. Ale samozřejmě to není to jediné, co děláme, to bychom brzo přišli na buben. +usměje se+ Opravdu významné kouzelnické rodiny se na nás obrací bez prostředníka, protože pracujeme rychle a diskrétně, zkrátka se na nic nevyptávám. +napije se+ Nemusíš se omlouvat, proto to neříkám, nepředstavuj si, že mě nějak týrali. +vrtí hlavou se smíchem+ Fyzické ani magické tresty se u nás doma nikdy nenosily. Měl jsem báječné dětství. +usměje se nostalgicky+ U nás to není tak, že by sis vzala vysloveně cizího člověka. Před svatbou je období dvoření, snoubenci se scházejí, i když nikdy o samotě. Nekupuješ zajíce v pytli. +ušklíbne se+ Ovšem na některé aspekty budoucího soužití tě to rozhodně připravit nemůže. +dodá poněkud sarkasticky+ Jsem rád, že tohle nemusíš odstupovat. +usměje se na ni vřele a alespoň na ni neverbálně umístí ohřívací kouzlo+ S dýkami? +podiví se a v duchu musí připustit, že ji pravděpodobně taky trochu podcenil+ Tak to bych od tebe skutečně nečekal. +zasměje se a pokouší se si to představit. +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 úno 2013 16:19

+pootočí se k němu víc čelem, loktem se opře o vršek gauče a podepře si ze strany hlavu, takže jí tak trošku naklání na stranu a zaujatě ho poslouchá, téměř doslova přímo visí pohledem na jeho rtech a hltá každé slovo+ Jo to chápu, ze vzduchu se žít nedá. +zazubí se na něj vesele a pokývá hlavou+ A baví tě to? Být právníkem? +zajímá se, ví že se jím podle všeho musel stát, ale jestli ho to baví je věci jiná+ To je dobře. +zazáří skutečně spokojeným úsměvem nad tím, že měl hezké dětství+ Co si jako dítě rád dělal? +zajímá se blíže, když už o tom mluví+ A co když si nesednou? +zamračí se trošku, než se zarazí ve chvíli kdy se jí o kůži otře něco teplého a jako by jí to příjemně obalilo. trošku se nad tím zamračí a snaží se identifikovat co se stalo, ale když to vypadá že jí je jen tepleji přestane nad tím uvažovat, opět se uvolní a usměje se, nejspíš se jí jen něco zdálo+ Umím spoustu věcí, co by nikdo do mě neřekl. +zazubí se na něj vesele+ Převedla bych ti to, ale obávám se, že tu nemají ty potřebné dýky. +snaží se tvářit naprosto vážně, ale koutky rtů jí cukají v širokém úsměvu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 13 úno 2013 16:43

Styx píše:Jacob: +zvedne k němu oči a o něčem zaujatě přemýšlí, kouše se přitom do spodního rtu+ Některé bys mi splnit i mohl... jiné jsou zase příliš nesplnitelné +trochu se jí zadrhne dech, jak si ji k sobě přitáhne+ Možná ti je svěřím... +zatváří se andělsky nevinně+ ...ale až na té lodi, na kterou mě to chceš unést +uculí se+

+usměje se, když to slíbí a ještě víc po jejích slovech o únosu, bere to jako svolení, že ji unést může, odloží svou sklenku šampaňského a jí ji taky vezme z rukou a postaví bokem, chytne ji tedy do náruče+ Na kterou tě unesu právě teď. +řekne jí s rošťáckým úsměvem+ Nebudeš mít nejmenší šanci utéct. +odnese ji do pronajatého auta, kterým tam přijel+

(ten ples asi není přímo na Orlíku, tak trochu improvizuju)
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Christian » 13 úno 2013 18:58

+a to on když má obecenstvo, tak rozkládá a rozkládá :D + Vlastně baví. +přikývne+ Nejdřív mi to přišlo hrozně nudný, ale pak mě chytily dějiny magického práva, a dneska už dělám rád i advokátní praxi. +usměje se a zavzpomíná na dětství+ Poletovali jsme se sestrami po zahradě a na pláži, lezli na střechu sídla nebo si hráli na půdě, vymýšleli vtípky na domácí skřítky, pořád něco. Chvilku jsme neposeděli. +mrkne na ni se smíchem+ Taková varianta neexistuje. Pokud už je to domluvené, tak je hotovo. +zavrtí hlavou+ A když se nesnesou... no tak spolu nemusí žít v jednom domě. Stačí, když se spolu objevují na oficiálních akcích a samozřejmě zajistí potomka. +ušklíbne se+ Jako co ještě například? Krotit žraloky? +zvedne pobaveně obočí+ Někdy mi to předvedeš, až na to bude... vhodnější prostředí. Protože na to jsem vážně moc zvědavej. +zasměje se+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky