Moderátor: Styx Lupin
Tony Dolohov píše:Becca: +blýskne po ní pohledem+ Ty a sama? Nechce se mi věřit... +pochopí tu narážku, ale aby jí nerozjitřil možné rány se v tom raději nepitvá. Nakoukne do její skleničky a zakroutí hlavou+ Vážně prázdná +uculí se a pak jí ji rychle doplní a sobě taky+ Tak schválně, kdo má větší výdrž +pozvedne k ní skleničku a vyprázdní ji+ Já a doprovod? +zavrtí hlavou+ Jsem pořád sám... nemám koho doprovázet +usměje se na ni, jako že mu to zas tak nevadí+
Styx píše:Manželé po dvaceti letech se ale nemilují tak, jako my dva +mrkne na něj vesele a pak se jakože vážně zamyslí+ Myslíš, že za dvacet let budeme ještě pořád spolu? +trošku si ho dobírá a culí se u toho+ Výjimku vlčího páru? Myslíš tím hierarchii vlčí smečky, kde alfa pár spolu zůstává celý život a nepáří se s jinými vlky? +říká to trošku zoologicky, ale podstata je stejná+ Já bych tě ani žádné jiné vlčici nedala, porvala bych se o tebe jako lvice +zasměje se a políbí ho láskyplně na rty+
Margarit Black píše:Man: *směje se, jak hned začla jíst taky* No, chlebíčky nemáme každý den, tak toho musíme využít *chechtá se* A řízky taky ne *kývne k Siriusovi, který se do nich pustil a přihodil si ještě nějaké to kuře* Poslední dobou do sebe hází tak akorát čínu od číňanů.. *nakloní se k ní, jako by jí říkala velké tajemství* Raději jsem mu zamlčela, že v tom jsou asi psi a kočky *snaží se tvářit smutně, ale moc jí to nejde, cukají jí koutky* Nevím, čeho by byl pak schopný *uchechtává se* Ale koukám, že ty si taky ráda dáš *uculuje se*
Styx píše:Jacob: +zvedne k němu oči a o něčem zaujatě přemýšlí, kouše se přitom do spodního rtu+ Některé bys mi splnit i mohl... jiné jsou zase příliš nesplnitelné +trochu se jí zadrhne dech, jak si ji k sobě přitáhne+ Možná ti je svěřím... +zatváří se andělsky nevinně+ ...ale až na té lodi, na kterou mě to chceš unést +uculí se+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník