Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 01:04

Tak jo, vyčaruju si zlatý bikiny. +souhlasí+ Tančit? Ty máš sebevražedný myšlenky? +zasměje se+ Viděl jsi mě někdy tančit? Být tebou, radši bych to nepokoušela. Ale jak chceš. +uculí se a dá mu pusu+ Ještě tu pobudem, necháme tě trochu vycukat a zaobírat se tou myšlenku. +zazubí se poněkud sadisticky+ No vidíš, kde je Jeefes, když ho člověk potřebuje? +rozhlídne se a luskne prstama, a Jeefes už startuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 11 úno 2013 01:15

Ono je to obecně ve vlkodlačí a upíří přirozenosti, nemít se rádi. To jen tady je to výjimka. +souhlasí+ Takhle to s naší magií nefunguje, u nás... se každý narodí s určitou úrovní magických schopností, kterou může studiem nepatrně zvyšovat, ale v podstatě to, jak mocným kouzelníkem budu, je dáno už při narození. Teoreticky mám schopnosti k provedení náročného kouzla už v deseti letech, jen nevím, jak to kouzlo provést. Takže se po zbytek života učíme s nimi zacházet a vyvolávat je. Takže když máš dostatečnou moc na to, abys kouzlo jednou provedla, už ho pak nemusíš udržovat. Funguje, dokud ho neukončíš, a energii ani magii z tebe neodčerpává. +pokouší se to nějak vysvětlit+ Ale vezmi někoho s sebou, hm? Mladá krásná dáma o samotě i dneska vyvolává nežádoucí pozornost. A třeba Marseille je pořád přístavní město. +varuje ji v dobrém+ Tak to je... nešťastné. +pokouší se netvářit moc potěšeně, ale moc mu to nejde+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 01:15

Ááááá! Ty seš na mě ale zlá. +zašklebí se na ni+ Jeefesi řekni jí, ať na mě není zlá. +vezme si od něj talířek jednohubek a vyplázne na Vici jazyk+ Tak jo, ale tady budeš muset taky tančit, protože to je ples a to se přece na plesech dělá. Tančí se a pije víno a pak shodíš nějakou palmu, nebo zatáhneš někoho na záchod. +uculí se na ni+ Můžeš si vybrat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 úno 2013 01:26

+nakloní hlavu na stranu a zaujatě ho poslouchá, líbí se jí, když něco vysvětluje nebo vypráví. lehce se při tom usmívá a vypadá trošku unešeně+ Páni, tak to je neskutečné... provádět kouzla bez vyčerpání, díky vrozenému nadání a potřebné technice. To je až neuvěřitelné. +vypadne z ní nakonec velice inteligentně, když se jí povede všechny ty informace jakž takž přebrat+ Dobře... pokusím se někoho sebou sehnat. +pokývá hlavou, i když jak se zná zapomene na nějaké shánění parťáka na výlet, zejména když tu skoro nikoho nezná, a zkusí to sama, někdy je prostě nezmar. navíc jí varování v podobě přístavního města nic neřekne+ Počkat... ty si myslíš, že jsem krásná? +zajímá se na oko vážně, ale v očích jí vesele jiskří, když se zhoupne na špičkách a zlehka si skousne spodní ret+ No jistě... velice nešťastné... +souhlasí s ním na oko vážně, než se vesele rozesměje+ Jasně to ti tak budu věřit... ty si z toho normálně nadšený. +obviní ho se smíchem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 02:32

Nebuďte zlá, slečno. +řekne jí Jeefes nezaujate+
No cože! Já jsem na tebe úplně nejhodnější, a ještě ti plním tvoje erotický fantazie! +zalapá dotčeně po dechu+ Jeefesi, s tebou jsem skončila. +zamračí se na číšníka a nacpe si pusu jednohubkama+ No jo ale tady se tančí trošku jinak. A můžu se u toho k tobě tulit. +uculí se+ Palmu už jsem spálila, počítá se to? +koukne na ten obviňujícně ohořelej pahýl za křeslem+ No joo, no jo, tak už jen chvilku a pak půjdem. +vyměkne, když na ni tak dělá štěněčí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 11 úno 2013 02:38

+spokojeně se usměje, když vidí, že to pochopila+ Promiň, že tě tady nudím teorií magie, mě osobně tyhle věcí fascinují a vítám každou příležitost prozkoumat nový druh nebo přístup k magii. +zasměje se+ Ale vážně, neměla bys chodit sama. +koukne na ni trochu znepokojeně, protože je mu jasný, že se na to vykašle+ Nepochybuju, že by ses o sebe nakonec postarala, ale slečny, co se na ulici rozhánějí zbraněmi nebo kouzly pozornosti neujdou. Mohla by ses dostat do pořádných problémů. +varuje ji vážně+ No pochopitelně. +pronese bez mrknutí oka, ale pěkně mu přitom cukají koutky+ Dokonce výjimečně. +usměje se na ni+ Možná trošičku. +ukáže dvěma prsty jak maličko a směje se s ní+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 úno 2013 09:24

CHRISTIAN: Ne, ne... +zavrtí s úsměvem hlavou+ ...vůbec mě nenudíš. Jsem ráda, že si takhle povídáme... baví mě to a navíc... líbí se mi tě poslouchat. +usměje se na něj nesměle a trošku stydlivě+ Tak dobře... +povzdechne si nakonec, když nad jeho varováním více přemýšlí+ ...máš pravdu. +uzná nakonec+ Najdu někoho kdo by šel se mnou. Pokud bys mě nechtěl doprovázet ty... samozřejmě až to bude možné. +navrhne s uličnickými jiskřičkami v očích, ale myslí vážně, že nepůjde sama. uznává, že má pravdu+ Oh... +hlesne velice inteligentně a hezky zrůžový ve tvářích+ ...to jsem ráda, že ti tak připadám. +přizná se naprosto nevině+ No jistě, že jen trošičku. +kroutí nad tím se smíchem hlavou+ I když... +na oko zvážní+ ...já o něco víc. +pokývá nad tím vážně hlavou, předvede mu na dvou prstech jak víc a vzápětí se opět rozesměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 11:58

+usměje se na ni+ Víš, že jsi úplně strašně rozkošná, když máš tak naducaný tváře? Však já jsem taky připraven splnit tvoje erotický fantazie. +vypne hruď+ Jaký budeš chtít. No, nevim, jestli se počítá spálená palma, budem se muset kouknout do seznamu povolených společenských kalamit, aby sme se ujistili. +usměje se a vezme ji do náruče a odvede si ji na parket, kde se postaví, jako kdyby měl v zádech pravítko a začnou spolu tančit, kupodivu mu to i jde+ Napadla mě taková věc...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 11 úno 2013 12:38

To jsem rád. +usměje se+ No vidíš, aspoň něco máme společné, mě taky baví se poslouchat. +zasměje se+ Myslíš... myslíš, že bych se mohl na nějaké ty vaše knihy o magii někdy podívat? +navrhne poněkud nesměle+ Jenom zběžně, zajímá mě, jak jsou psané a tak. +koukne na ni prosebně+ Jestli vydržíš do té doby čekat, tak moc rád. +souhlasí s úsměvem+ A co bys ráda viděla? Přírodu, města, lidi, umění? +zkoumá, na co se má zaměřit+ Ale jistěže mi tak připadáš, a myslím, že nejen mně. +mrkne na toho číšníka, co se kolem nich furt motá a civí na ni jak na svatej obrázek+ No dobře, možná trošičku víc. +zasměje se taky+ Až se vrátí, budeš muset zpátky? +zeptá se vážněji+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 12:44

+s plnou pusou se na něj zaksichtí, jakože takhle si to teda nevyžehlí, ale když dožvejká, tak mu dá pusu+ No tak to si budu pamatovat a připomenu ti to. +mrkne na něj+ Víš co, takovej seznam bysme si měli udělat. A pak ho celej udělat, pěkně odshora dolů. +uculí se, chytne se ho a vyloví po paměti nějaký ty taneční kroky+ Hustý! +vypadne z ní po chvilce+ Hele my umíme tancovat i společensky, ne jenom normálního dupáka! +zazubí se potěšeně+ A vypadáme u toho docela i esteticky. +kouká na ně přes rameno do zrcadla na stěně+ Ajaj. +uchichtne se, když jí sdělí, že ho něco napadlo+ No dobře, a hlídám já nebo ty?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky