Postrach píše:Rebecca Altamirano píše:Tak do skleničky..to jsem neměla čas vyzkoušet. Vyculí se. Jo, tak to jsi vystihl. I když já se celý život snažím, tomuhle zlozvyku vyhýbat. Dost často ti našinci pak končí v rakvích. Definitivně. Ušklíbne se a radši se napije. Hmm, máš pravdu. Ani to vlastně vědět něchci, to byla spíš řečnická otázka. Zasměje se. Po jeho otázce se zarazí a rozhlédne se. Tak to by mě taky zajímalo.... Povzdechne si. Vypadá to, že se budu muset vožrat sama. A spát půjdu taky sama. Pokrčí rameny a zasměje se. Je ale vidět, že jí to žere.
*usměje se* no..tobě by asi chutnali jako..normálně..i když...*zamyslí se, že to vlastně nemůže vědět* jde o to, že je možné, že právě oni jsou mým hlavním zamýšleným jídelníčkem...*dodá nakonec* což by samozřejmě byl zase průšvih...lépe zůstat u amonova speciálu*zatočí sklenkou* Tak s tím prvním ti klidně mohu asistovat..s tím druhým...*nepatrně pokrčí rameny* jsem gentleman...ale!*podívá se na ni významně, co ted přijde* když bude nejhůř, přes rameno si tě přehodím a do nějaké postele donesu...*cuknou mu koutky*
(hergot, jsem se zas zasekla, pardon
)
Jo tak...
Přikývne zamyšleně, že chápe. Ale nejsou teda zrovna snadný zdroj večeře.
Ušklíbne se pobaveně. Tak to souhlasím, Amonův speciálek nemá chybu.
Zasměje se. No myslím, že to je téměř víc, než po tobě můžu chtít.
Zakroutí s úsměvem hlavou a mrkne na něj. Nejspíš ale udělám nejlíp, když dopiju a půjdu někam složit svoje starý kosti.
Uculí se. Po těch posledních neklidných týdnech mi to jenom prospěje.
Dopije a postaví prázdnou sklenku na bar. Tak díky za příjemnou společnost a dobrou noc.
Vstane, s úsměvem se rozloučí a venku se přemístí domů.