Afterparty 2012

Vše o velké prestižní soutěži

Re: Afterparty 2012

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 pro 2012 13:57

Tony: +mávne nad tím rukou+ Tohos stejně neznal. +a napije se šampaňskýho+ No jak jinak. +zasměje se+ Co posloucháš, Tebe bych tipla na vážnou muziku... Nejspíš Bach.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 27 pro 2012 14:53

*rozhlíží se kolem sebe a na chvíli pozoruje pečené kuře, které vypadá lákavě..ale je myšlenkama úplně někde jinde..nakonec ji z nich vytrhne Sirius* Už ses převlékla, jak vidím *zářivě se na ni usměje a políbí ji na tvář..Meg zvedne hlavu a úsměv mu oplatí* Jsem si říkala, kde ses vypařil *pohladí ho po tváři..chytne jí její ruku a políbí do ní* Jenom jsem si odskočil *nepouští ji..Meg jenom přikývne* Dáš si něco k jídlu? *navrhne..Sirius jen zavrtí hlavou* Ne..právě jsem si říkal, že bysme si mohli zatančit, co říkáš? *navrhne a vstane* Když už máš šaty, ve kterých si tě k sobě můžu přivinout *obdaří ji opět zářivým úsměvem, když vidí, že se jí moc nechce..nakonec Meg zjihne, vstane a nechá se odvést na parket..Sirius si ji k sobě přitočí a pomalu se pohupují v rytmu hudby..Meg se do něj "zabalí" a nechá se vést*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 pro 2012 15:02

(no to teda, a ještě by mu je všechny ovázali červenou mašličkou :D)

No jo, já vím. Ty nic... Uculí se. No v to doufám, že neplánuje! Div se nepokřižuje:D Upřímně, kdybych se s nikým z nich už nikdy nepotkala, budu vážně naprosto šťastná. Ušklíbne se při vzpomínce na to, jak jí dala Druhá rasa zabrat. Vážně, nic horšího, než jsou oni, jsem celý téměř dvě století nepotkala. Zavrtí nevěřícně hlavou. Fakt by mě zajímalo, co jsou vlastně zač. Zamračí se. Jo tak především... Zasměje se ťukne si s ním. Tak díky. Usměje se.
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 27 pro 2012 15:24

Wenai: Tak tu sudičkovskou divočinu rád přenechám mladším +zasměje se pobaveně+ Překvapuje mně, jak mě dokážeš odhadnout. Přesně tak, i když nejspíš na to nevypadám, poslouchám vážnou hudbu. Nedokážu si představit - tedy s výjimkou sexu - lepší odpočinek a relaxaci, než u Bachovy geniální hudby. Když zavřu oči a zaposlouchám se do jeho varhaního koncertu, jsem zcela mimo vůči okolí +zažertuje se smíchem+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Postrach » 27 pro 2012 16:33

Beccy: *musí se usmívat, jak se div nekřižuje:D* nápodobně...i když..do skleničky nejsou nejhorší...*pronese a do hlasu se mu vkrade na okamžik něco víc, jako by ho něco napadlo...nakonec nepatrně zavrtí hlavou* Jo, s tím se dá v podstatě souhlasit. Většina našinců si je jistá svým postavením na vrcholu potravního žebříčku...a pak přijdou tihle a směle je odtamtud skopnou dolů...a co jsou zač...*nepatrně pokrčí rameny* možná lepší nevědět...*poznamená* vždy k službám...*přimhouří oči pobaveně a odpije ze sklenky* kde máš svého drakobijce?*rozhlédne se po davu*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 27 pro 2012 16:38

Styx: *heheh* No jo...v takovéhle konkurenci? Je to tady samý návrat...a mezi starousedlíky se zase najdou i ti, co jsou spolu dýl než my dva...*pokrčí lehce rameny* ale asi není žádný pár tak dostatečně...aktivní...*uculí se a koukne kam ukáže*ha, spoluromantik!*mávne na Man taky, už ne řízkem, ten snědl* gratulujem...*přikyvuje, a pak se musí rozesmát nad tou ponorkou*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 27 pro 2012 16:45

Styx: to je ten bystrozorský radar...*uculí se* díky...vám taky...*usměje se na oba mile* vlastně jsem si tam vedle vás dvou připadala až nepatřičně...*poznamená* hm....no jasně...na co Nautila máme...sice jsme museli vysadit dva členy posádky, aby nešel ke dnu jak kámen, s tím nákladem...*ušklíbne se* ne vážně, budu muset někde udělat si doma asi svatyni loscarů...*vrtí hlavou, že co s tím bude dělat* Ale vy dva už taky máte docela stádečko, ne....*koukne z jednoho na druhého pobaveně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 pro 2012 17:34

Tony: Právě že vypadáš. +ukáže na něj+ Na tobě člověk spoustu věcí hned pozná. Jaký jsi a taky, že něco skrýváš, a není těžké uhádnout co. Itázkou je, jestli se snažíš vyvolat takový dojem, nebo to děláš nevědomky... Promiň. +uculí se na něj+ Moc čtu Sherlocka Holmese.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 pro 2012 18:27

Remus: O to víc si té výhry vážím v takové konkurenci. Ale výhra není zase tak důležitá. Mnohem důležitější je, jak to cítíme my dva +políbí ho na špičku nosu+ Kde je ten řízek? +hledá jej, ale culí se u toho+

Man: Taky děkujeme. Výhru jste si opravdu zasloužili, vždyť jste se zase vrátili k sobě a to je romantické +mrkne na ni a pak se rozesměje na toho Nautila+ Tak hlavně jestli to nebyl kormidelník +culí se+ Já už jsem si právě taky říkala, že si udělám vitrínku pro ty ceny, abych se jimi mohla kochat +smích+ A vy si pro ně vyhraďte rovnou jednu celou místnost.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 27 pro 2012 19:31

Wenai: No vidíš, a já si doteď myslel, že vypadám na to, že žádnou hudbu neposlouchám +ušklíbne se vesele+ Skrývám dost věcí, s tím jsem se nikdy netajil. Ale zajímalo by mně, na které mé tajemství jsi svou dedukcí přišla ty +pohlédne na ni zvědavě+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na LOScars