Afterparty 2012

Vše o velké prestižní soutěži

Re: Afterparty 2012

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 pro 2012 02:25

Dojde taky na afterparty, už převlečená do druhých šatiček. Uzme si někde skleničku, courá kolem a pozoruje ostatní, když se jí drahá polovička zase někam vypařila.

(Wenai, pche, tak slepice jo? Ti dík :D :D :D :lol: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 pro 2012 11:22

Tony: Jo jenou, jeden mě požádal, nabídl odpovídající prsten a argumenty. Tak jsem řekla, že jo a on za dva dny zmizel. +pokrčí rameny a uculí se+ Tolik k chlapům. +mávne nad tím rukou+ Jeho chyba. Ty ho neznáš? +na toho Tremletta+ To je basák od Sudiček. Děsnej sekáč.

(Becca: Ne, že mě nepozveš, já tam budu trousit rozumy :D a pak tě unesu! :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 27 pro 2012 12:32

Styx píše:Remus: O Vánocích se má člověk pořádně najíst. Zeleninku nech pro králíčky:) +směje se s plnou pusou+ Co říkáš na tu cenu, že jsme zase párem roku? Mně to hrozně moc potěšilo, že jsme vzorem romantiky +políbí ho na mastnou pusu+ Byla jsem z toho tak dojatá, že jsem úplně zapomněla pogratulovat i Manori a Postrachovi k výhře. Musíme to pak napravit +kouká kolem, jestli je někde nezahlédne+

Radši do zásoby na zimu, co?*směje se a pořádá řízek* No...mám z ní samozřejmě velkou radost..i když jsem až tak nečekal, že to zas budeme my...letošek je tady na losu vůbec ve znamení návratů a znovupárování...*máve řízkem kolem dokola* ale asi jsme holt největší zaláskování blázni...*usměje se a líbne ji* hm...někde tady budou...*taky se rozhlídne*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 27 pro 2012 12:35

*propracuje se stolem až ke Styx a Remusovi* Tak co...drbete, drbete?*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 27 pro 2012 12:36

Beccy: snad nevyčkáváš na další hrdinství?*všimne si jí, jak tam tak podobně stojí se sklenkou červené v ruce a kouká kolem*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 pro 2012 12:46

Postrach: Koukne na něj, že ho vůbec ho neslyšela přijít, ji už ani nerozhodí:P No vůbec nestraš, doufám, že si všechny potvory a špatňáci daj aspoň chvíli dovolenou. Taky si už nějakou zasloužíme. Uculí se a koukne na svou červenou. Ale připít si můžem. Tak na nás, na hrdiny. Zajiskří jí v očích a pozvedne skleničku.

(Wenai, no to bych si nedovolila, nepozvat tě :D Ale co myslíš, mám pozvat i Phillipu? :D :D :== :lol: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 27 pro 2012 13:10

Wenai: Mizera. Tohle žádný pořádný chlap nedělá, aby oblbnul ženskou a pak se zdejchnul. Kdo to vlastně byl? (Marigold?) Sudičky... ty tak trochu znám +přece jen+ Ale jejich členy ne. Jo kdyby to tak byla dívčí kapela... +uculí se+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Postrach » 27 pro 2012 13:19

(lach, nj, už si zvykla chudák, co? A to ani dneska nevenčí Stína... i když, přijít s tím na předávání, tak si odnese všechny sošky a nikdo ani nepípne :lol: :death: )

Já a strašit? Ale prosím tě...*cukne koutkem* Jak bych mohl...ale doufám, že bude klid.*přikývne* Zatím to vypadá, že po našem poslední výletě neplánuje protistrana nějaký protiútok...asi získali trochu zdravého respektu a odstupu...*usměje se a přiťukne si s ní* Na hrdinky především...*poznamená gentlemansky*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » 27 pro 2012 13:25

+jídla už má dost, tak ochutnává různý alky co tam jsou a následně se jde uvelebit na polštářek a sleduje ten šrumec kolem+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 pro 2012 13:49

Remus: Nečekal? +pozvedne obočí, že nevěřil tomu, že by mohli být opět vzorovým párem a honem přemýšlí, jestli za ten rok něco neprovedla:D+ Ale ano, romantických a zamilovaných párů, kteří si to taky zasloužili, je tady opravdu dost, a to je přímo úžasné +rozplývá se nadšeně+ Hele, tam je Manori +mávne na ni+

Man: Jak jsi to uhodla? +culí se+ Zrovna se bavíme o párech na LoSu, jak tady všude kvete láska a zamilovanost. Vlastně... chceme tobě i Postrachovi pogratulovat k výhře +pozvedne k ní skleničku+ A taky ke všem ostatním. Jak sis odnesla... odnesli oba.. +kývne k Postrachovi kdesi v davu+ ...domů všechny ty ceny? V ponorce? +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LOScars