Sex Shop - obchod

Vstup pouze od 18-ti let

Moderátor: Styx Lupin

Re: Sex Shop - obchod

Příspěvekod Beatrix » 23 dub 2014 01:02

Mmmm...+zírá co jí to tam všechno vystavuje+...tak asi...ten stimulační...+zardí se trošku+ a pak ten modrej na vodní bázi. +ukazuje prstem co chce+ A určitě ten bullet! +trochu nejistě kouká na kofeinovej, ale značka ji přesvědčí+ Tak to presso taky...a ten silikon, ale nějaký menší balení! Ať se mi toho doma neválí tuna...
Svítící?! +cukají jí koutky, ale ustojí to+ Ty chci! Velkou krabičku! Pak...s vroubky...a ty large...+oddychne si, jak dobře vybrala+

Já vůbec nevím, ono na barvě až tak moc nezáleží...no ty sou krásný! To bude zase nákup...tak..tuhle...tuto..a..tuhle...
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak! A....+nalepí se tam na sklo skříňky+ dejte mi ten růžový....
Obrázek

a toto...
Obrázek
no a když už tu su....
Obrázek

a feromony...nějaké silné...mám důležité jednání a vážně potřebuji zapůsobit.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Robertek » 26 dub 2014 16:06

+obskakuje ji jako královnu a skládá jí tam všechno vybrané zboží do košíku+ Rád bych vám nabídl ještě tento luxusní vibrátor na dálkové ovládání se dvěma vyměnitelnými nástavci +předvede jí, jak to funguje+
Obrázek

A tady mám poslední novinku, revoluční hračku pro ještě intenzivnější potěšení. Pulsátor přináší zcela nový druh stimulace. Místo vibrací pulsuje dopředu a dozadu a velmi věrně napodobuje pohyb a přirážení partnerů při milování. Potěší především všechny náročné uživatelky.
Obrázek

Měl bych tady pro vás ještě tento luxusní olejíček pro masáž intimních míst. Složení s nádechem tajemství, které prolíná vůně ylang-ylang, růže a jasmín. Unikátní vůně, která rozpoutá probuzení vašich i partnerových smyslů.
Obrázek

Parfémy s feromony bohužel u nás nevedeme, ty seženete v salonu krásy, ale máme feromony bez vůně, které můžete kombinovat s vašim oblíbeným parfémem. Jsou to prvotřídní, čisté, silně koncentrované esence. Budete charismatickou, přitažlivou a sexy pro každého muže. Pozor, neaplikovat více než 1-2 kapky +upozorní ji, aby to nepřehnala a nepronásledoval ji pak dav chlapů:D+
ObrázekObrázek

Ještě bych si dovolil přibalit vám tuto sexy noční košilku jako pozornost našeho podniku za vaši objednávku a pro zpestření milostné hry slíbatelný pudr, stačí poprášit se perleťovým práškem v místě, kde chcete, aby vás partner zbožňoval +vloží jí dárky do tašky+
Obrázek
Obrázek

Budete mít ještě nějaké přání, slečno? +zeptá se uctivě a vloží jí k vybranému zboží ještě decentní slevovou kartu pro věrného zákazníka+

.
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 27 dub 2014 15:26

Vyměnitelnými? +sleduje jak jí to předvádí+ Tak to chci! Ale v té růžové..+ukáže jak tam mají vystavenou hezkou zářivou+
+uculí se+ Myslíte, že jsem náročná uživatelka? +ozkouší si na výstavním kousku co to dělá a přikývne, aby jí to taky přihodil k nákupu+ Asi budu muset starší kousky vyhodit, jinak jim budu muset pořídit vlastní skříň...+konstatuje když tak vidí nákup+
+očenichá olej+ Ježiš to krásně voní! +samozřejmě ho hned bere a zatváří se zklamaně, když jí řekne, že parfémy s feromony nemají, ale vzápětí se spokojeně usměje nad jeho nabídkou+ Nebojte, +zasměje se+ viděla jsem Parfém....+příběh vraha...+ Nechci skončit ohlodaná...Dejte mi oboje, příště vám poreferuju, které jsou lepší.
Jé! Děkuju! to se vážně dá jíst? Aby se mi přitom dotyčný nezadusil..+uculí se nevinně, že mrtvola v posteli nix-moc a zavrtí hlavou+ To už je všechno, děkuji.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Robertek » 27 dub 2014 22:37

+přinese jí růžový, protože je mají v různých barvách a nechá ji, ať ještě v klidu vybírá a se spokojeným úsměvem ji pozoruje, jak je nadšená ze všech těch různých věciček, takových příjemných a štědrých zákaznic si on váží+ Nemějte strach, nic se nestane, je to opravdu bezpečné +ujistí ji s úsměvem na ten pudr a pak jí to všechno naskládá do tašky i s dárky, namarkuje a odečte slevu z VIP kartičky+ Budete platit hotově nebo kartou, madam?
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 30 dub 2014 16:00

Kartou. +podá mu ji a nechá ho, aby jí částku strhl a položí na pultík 20€ bankovku a usměje se na něho+ Za vaši ochotu...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Robertek » 01 kvě 2014 10:42

+vezme si kartu a odečte jí za nákup, pak jí ji vrátí. Když dostane tak štědré spropitné, ukloní k ní uctivě hlavu+ Velice děkuji, slečno. Moc rád vás příště zase obsloužím +usměje se na ni široce a vezme si bankovku+
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 03 kvě 2014 12:48

+vezme si kartu, sková peněženku a mávne rukou, že se jí nemusí klanět+ Já děkuju, že se staráte o moje blaho. +mrkně na něho+ Na shledanou! +usměje se a klape s taškou v ruce na další nákup+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Robertek » 04 kvě 2014 01:07

Blaho zákazníků mi vždycky leží na srdci, obzvlášť to vaše, slečno +jakože je Bea prominentní zákaznice+ Na shledanou a ať vám zboží slouží k vaší plné spokojenosti +podrží jí dveře a když Bea odejde, vrátí se k prohlížení časáku, pro dnešek už má vyděláno+
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Victoria » 09 pro 2014 17:01

+staví se i tady, chvilku chodí okolo a jen kulí oči, a pak si pár věcí koupí, aby měli s Byronem pěkný vánoce :D +
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 28 pro 2014 02:12

+Nějak má všeho doma zásoby, tak se staví aspoň pro baterky, dezinfekce a čistící ubrousky a popřát hezký vánoce a novej rok :D a už zase maže dál.+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na SexShop