od Zbrojíř » 19 dub 2014 10:37
*vezme si od ní vizitku* Dobře...ozvu se. Tak představu....fajn..*zvedne ruce v obraně, jak tak na něj kouká, pak šáhne pod pult...a vytáhne krabici a v ní...vzorky* Mám za to, že už jste nějaké ty typy vest viděla i vyzkoušela...ale..tady to je standard...zastaví to většinu normální munice, ale jinak...*pokrčí rameny* pro větší bezpečnost a proti ráži na slony je tady tohle....ovšem z toho ušít něco jiného než opancéřovaný stan...*odloží to* pak je něco jako vylepšený atandard - mix těch dvou...na ten přešly všechny složky. Z toho už není problém šít i něco jiného než vestu, používá se to pro skryté nošení...ten materiál je o dost tenší... no ale mě napadlo spíš něco takového...*zahrabe v krabici hlouběji a odloží všechny speciály, co jsou upravené na úzký profil* s tím přišel náš instruktor..nechce tedy moc říct, odkud to má a kdo drží patent a já se popravdě neptal. *nedodá, že radši, aby se mu Postrach neprošel po hřbetě* a s tím se už dá dělat hodně...tenké, ohebné...lehké...snadné k namaskování za obyčejný kabát, v kterém funguje jako vložka... k tomuhle se nikde jinde nedostanete. To jen takový malý exkurz. Neříkám, že ty ostatní jsou špatné, každá odvede svou práci, ale pro účel, který požadujete, je ta poslední nejvhodnější. A pokud není cena problém...Pak bych neváhal.
Seženeme vše...
~Love everybody, but don't sell your sword.~ P. Coelho