Zahrádka

Obydlí yohannky

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Zahrádka

Příspěvekod yohannka » 08 dub 2014 07:24

+a Lemruša mu decánko leze do kabelí+
ahoj! +rozmžourává slunko+ tys cestou vykradl obchoďák! +usměje se a jde mu pomoct+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 10 dub 2014 14:23

Ahoj! +usměje se na ni+ Notak! +odežene hada a podá yohannce nějaký maso pro havěť+ Stavil sem se aji u řezníka...+sám pobere ten zbytek a dou dovnitř+ Tak jak to tady de?
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 10 dub 2014 19:43

+zatváří se trochu zděšeně+ neříkej to nahlas!! +to slovo řezník.. no jen to dořekne, tak je u něho mýval, liška, tygr s tygřetem, nějaký to kotě a všichni na něho upírají oči+ no.. jak vidíš, jde to tu dobře +uculuje se a rychle radši utíká s tím masem dovnitř+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 11 dub 2014 17:24

Ehm....+zůstane stát s lehce vyjeveným výrazem+ No..já...+snaží se zvířatům naznačit, že už by jako šel, ale oni ho upřeně sledujou a když udělá krok bokem, tak ho hned udělají taky+ Víte...má to ona! +ukáže usvědčujícně za yohannkou+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 11 dub 2014 23:19

+a zvířata hromadně nedůvěřivě ňufnou, pak ňufnou směr yohannka a ve vteřině se otočijou a pádijou za ní do kuchyně+
engelee, já tě zabiju! cos jim to napovídal! teď mě sežeroou +ozve se jenom z kuchyně, jak yohi brání maso, co právě dává do lednice+
buďte hodní jinak nic nebude, jasný? a neslintat! +zakoulí očima a krají každýmu z nich kousek dobroty+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 12 dub 2014 00:15

+Jenom se jí lehce zlomyslně směje+ Jooo jak si to vychováááš...+donese tam zbytek a odrbe pár zvěři co se mu otřou o nohu+ Dokud dou jenom po tom co dáváš do ledničky, tak to de, až pudou po tobě...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 12 dub 2014 10:25

tss.. ste už dneska papali. heey ty se mi směješ +otočí se po engelovi a cuknou jí koutky+ tak koukej!
Kočičky moje, hádejte co to je... Marečkův oběd +vytáhne z lednice kuře.. syrový+ tak a běžte si hrát ven! +dá kuře do tlamy charonovi a ten pádí ven a zbytek zveře vtipně za ním+ A seš bez oběda +pokývá na oko vážně hlavou.. ale kecá.. a jedinej mýval se jí přes nohu vyšplhá do náruče protože ví, že dostane nějaký lepší dobrůtky a mazlí se+ vidíš, tohle je hodný zvíře.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 13 dub 2014 16:53

Já? No..trochu! +ušklíbne se a naskládá na stůl ty sýry a pečivo+ Hééy, to není fér! +směje se, páč je mu to jasný+ Ale já tě pře-+zarazí se jak to slušně říct+-vezu! +vytasí se s obloženýma chlebíčkama a do jednoho se spokojeně zakousne+ No jo, ten je z nich nejchytřejší! +podrbe Mývalka a natočí si vodu z kohoutku a napije se+ Tak co je v plánu? Dem rovnou na to natírání?
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 14 dub 2014 07:28

chá... jééé chlebíčky! +rozsvítí se jí očička a hned si jeden lapne. mýval jí zatím vyleze na rameno, tak mu dá kousek sýru do tlapek+ mhmmm sou skvělý! jasně, deme, jenom si tady ještě.. +lapne si ještě jeden chlebík+ doufám, že nebude pršet...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 14 dub 2014 13:13

Ale! A můj oběds právě dala havěti! +pohladí ju po zádech+ Tak jo..+shodí tam bundu a oblíkne si nějakou košilu na práci+ Tak kdyžtak umíš zařídit štít, ne? +pobere tam barvy a dou k tomu altánu+ na jakou to bude? bílá?
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček