od Engel » 19 bře 2013 14:06
(ale on se o tom bavil...právě o tom, že bude převážně když budou spolu a on tady spát u ní - takže to že na něho teď vyjede s tímhle není fér. no je u ní, ale taky jezdí pryč - když hrajem dva chaty za týden, tak nemá moc čas odjet a zase dojet, ale jezdí pryč a celý dny i víkendy je v práci, takže furt nechápu tu yohannčinu averzi a pocit, že ho má furt za zadkem. ale tak není problém, jen se o tom právě bavil tenkrát a teď se dozvím, že šlo o jeden týden. vtipný.)
+chvílu ju sleduje+ Předně sem měl pocit, že tohle už sme vyřešili a druhak - já nejsem pořád na jednom místě. Možná sis toho nevšimla, ale když se mi podaří urvat volnej den - a jsem s tebou - tak za to dělám i další den noční, pár dní jsem v brně, pár dní v bratislavě, předevčírem sem byl v berlíně - na co mi tu bude byt? a navštěvovat se? asi si nejsem jistej co za vztah to teda máme - chodíme spolu, nebo se jen tak vídáme, je to vážný, nebo jen tak nezávazný randění? jestli máš problém s tím, že já chodím spát k tobě, tak si můžu pronajmout byt a ty můžeš chodit ke mně - což mi samo o sobě příde naprosto absurdní řešit - ale fakt nemám náladu pořizovat si vlastní nemovitost, abys tam mohla chodit na návštěvy. +podívá se jí do očí+ tohle není můj domov a já v rakousku nehodlám zůstat na věky věků, takže bydlení v hotelu mi klidně i na pět let vyhovuje. máš s tím problém?
Gott weiss ich will kein Engel sein...