Zahrádka

Obydlí yohannky

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Zahrádka

Příspěvekod yohannka » 17 bře 2013 15:37

+jenomže to mělo být na týden... s tím pak teda jakože souhlasila že týden zvládne. A ne že s ní bude hned bydlet dýl, s tím by vážně po měsíci známosti nesouhlasila, jemu by asi taky bylo blbý se hned k někomu nastěhovat...+
pokoj? mm.. a.. nějakej byteček.. domeček, bys nechtěl? To radši můžeš bydlet na mýtince než v hotelu.. vyjde ti to levnějš a služby tam jsou taky lepšíí +mrkne na něho+

to není o přetvářce.. spíš.. o tom, že.. se snažím nebýt hádavá, hnusná... a hádavá... Tak jo... tady to máš +zaplatí radši obě vaty a modrou mu podá+ půjdem se projít? +uzobává tu svou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 17 bře 2013 17:14

+láách! tak to sme asi nepobrali, že jako týýden yohannka vytrpí a dělá kolem toho takových sáhodlouhých debat, cha, no tak to kdyby věděl...o nastěhování nebyla řeč, ale o tom, že budou spolu když nebude pracovat, nebo jinde aji jo)

Ne, mně to tak vyhovuje. +urve si kus vaty a podívá se na ni+ Na mýtince bysme se taky mohli vidět až moc často a já tě vážně nehodlám trápit. Nechci byt, nebo domek, o kterej bych se musel starat a bydlet tam sám - to už mi ten hotel vyjde levněji.

Dík. +urvává si vatu a má pocit, že je najednou v nějakým hodně špatným snu, zastaví se a podívá se na ni+ Já...já tě nechápu. Nechápu tě, nevyznám se v tobě, a netuším co chceš.
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 17 bře 2013 17:45

+sáhodlouhých debat? ona kolem toho teda nic moc neříkala. tak nebyla řeč.. ale kde on asi bydlí když né u ní, hrajeme to celou dobu tak, že u ní a je mu tak asi dobře+

aha.. takže třeba rok chceš bydlet na hotelu? Já myslela že by to bylo pěkný kdybys tu něco měl.. mohli bysme se navštěvovat.. přespávat u sebe na víkendy a tak.

Co chci? +podívá se na něho+ vědět jak to bude třeba s náma dál? Kde hodláš bydlet a tak? Nebo jak sis to vlastně představoval? Dobře víš, že u mě bydlet nemůžeš, tak jestli je tvůj život o tom, bydlet v hotelu, tak jo...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 19 bře 2013 14:06

(ale on se o tom bavil...právě o tom, že bude převážně když budou spolu a on tady spát u ní - takže to že na něho teď vyjede s tímhle není fér. no je u ní, ale taky jezdí pryč - když hrajem dva chaty za týden, tak nemá moc čas odjet a zase dojet, ale jezdí pryč a celý dny i víkendy je v práci, takže furt nechápu tu yohannčinu averzi a pocit, že ho má furt za zadkem. ale tak není problém, jen se o tom právě bavil tenkrát a teď se dozvím, že šlo o jeden týden. vtipný.)

+chvílu ju sleduje+ Předně sem měl pocit, že tohle už sme vyřešili a druhak - já nejsem pořád na jednom místě. Možná sis toho nevšimla, ale když se mi podaří urvat volnej den - a jsem s tebou - tak za to dělám i další den noční, pár dní jsem v brně, pár dní v bratislavě, předevčírem sem byl v berlíně - na co mi tu bude byt? a navštěvovat se? asi si nejsem jistej co za vztah to teda máme - chodíme spolu, nebo se jen tak vídáme, je to vážný, nebo jen tak nezávazný randění? jestli máš problém s tím, že já chodím spát k tobě, tak si můžu pronajmout byt a ty můžeš chodit ke mně - což mi samo o sobě příde naprosto absurdní řešit - ale fakt nemám náladu pořizovat si vlastní nemovitost, abys tam mohla chodit na návštěvy. +podívá se jí do očí+ tohle není můj domov a já v rakousku nehodlám zůstat na věky věků, takže bydlení v hotelu mi klidně i na pět let vyhovuje. máš s tím problém?
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 19 bře 2013 17:49

(no to říkal přece on, ten týden, z toho vycházím..proto mu dávala ty klíče, že tam bude denně.. aspoň se tak tvářil)

+sleduje ho chvílu zamyšleně+ ne.. nemám s tím problém. promiň. mmm.. tak jaká je modrá vata?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 20 bře 2013 02:20

(jenže on nemluvil o týdnu! možná o tom, že tam bude ten týden tahem, ale jinak mluvil o tom, esi to yohannka vydrží s ním tam být jako furt - ne nepřerušovaně, ale právě jako furt. že tam bude chodit spat když nebude na služebce a podobně. tušit, že mluví o týdnu toonem, že se musí naučit s ním žít, tak se asi zasměje..)

Fajn. Nevím, přešla mě chuť. +podá jí vatu a zapálí si cigaretu+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 20 bře 2013 07:39

(tak to by mu hned řekla, že furt to fakt nevydrží. On tehdy na ni vybalil že má práci a týden tady s tebou budu bydlet...což když si yohannka svoje soukromí tak hlídá...)

no.. tak nic +uzobne si vaty a hodí je do koša+ dem asi domů, ne? +a dou.. teda ona de určitě+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 20 bře 2013 12:28

(no a právě o tom s ňou tak mile mluvil, nabízel alternativy a podobně a yohannka hrdinně prohlašovala, jak to zvládne, jak se musí naučit s někým žít - a teď z ní vypadne, že se vlastně přetvařovala a že šlo o blbejch sedum dní. to je trochu dechberoucí. aby si yohannka to soukromí nepřehlídala - krom toho, že ho může mít kolik chce je tohle pro partnery odkopávající)

+podá jí klíčky od auta, vytáhne i klíčky od domu, chvilku na ně kouká, ušklíbne se a podá jí je taky+ Běž sama. Já musím ještě něco zařídit.
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 20 bře 2013 20:33

ale já.. mám svoje +veme si jenom ty od auta+ určitě? tak... tak jo.. a dávej na sebe pozor jo? +pohladí ho po rameni a de do auta+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 21 bře 2013 13:44

Seš si jistá? +zatočí prstama na klíču, jestli si je fakt nechce rači vzít+ Jasně. +trochu se mračí a sleduje ju jak nastupuje do auta+
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček