Zahrádka

Obydlí yohannky

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Zahrádka

Příspěvekod yohannka » 14 bře 2013 20:51

no však to si pamatovat nemusíš +usměje se+ m-m to stačí +pohladí ho po vláskách a přitulí se k němu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 15 bře 2013 17:26

Ale já chci...+ohlazuje jí prdelku+ Abych ti příště mohl donést skvelou kombinaci tak jak to máš ráda. +olíbne jí nosánek+ A vatu budeš chtít růžovou, nebo modrou? Chutnají vůbec obě stejně?
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 15 bře 2013 19:08

ty seš na mě až moc hodnej...+nakrčí čelíčko a přemýšlí kdo byl ještě hodnější.. no když se k výsledku nedohrabe tak radši zatřepe hlavičkou+ já myslím že určitě! i když... žlutá chutnala dycky citroonověji.. nebo se mi to zdálo když jsem byla malá? +zamyslí se+ ale chci modrou! fialovou mi asi neudělají, co...+pohladí ho po rameni+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 16 bře 2013 01:27

to de? nebo...bys chtěla, abych byl zlejší? +koukne na ni+ žlutá? ona existuje i žlutá? já vždycky viděl jen růžovou a modrou! teda za mých mladých let jen růžovou, modrá přišla až po šmoulové zmrzlině! tak fialovou..leda by sis donesla vlastní barvivo asi! +dá jí pusinku na bradu a vine si ju na k sobě+ a pudeme aji na střelnicu? něco ti tam vystřelím...co bys chtěla? růžu, nebo medvěda?
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 16 bře 2013 11:27

no to de +přikývne+ seš nejhodnější chlap co jsem měla. Všechno mi splníš, nikdy se jen tak nenaštveš třeba protože prší..nebo protože máš jinej názor... ale.. to ne +zavrtí hlavičkou+ nechcu abys byl zlej a mlátil mě, to si nemysli +pohladí ho po tváři+. Tys neviděl žlutou? Ta u nás byla furt! růžová a žlutá. Nááhodou kdyby se zasnažili a dali růžovou a modrou dohromady.. hned bude fialová! +šklebí se+
růžu néé, ty nejsou pěkný umělý. Chcu tygra!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 16 bře 2013 14:13

hlavně to nikde neříkej, nebo si budou myslet, že su pod pantoflem! protože prší? tak kvůli tomu bych se naštval jen kdyby mi napršelo do bot! +okusuje jí ouško+ jestli ono to nebude tím, že i ty seš hodná a tak se nemusím naštvávat? +olíbává jí čelist+ Teda, tak to sem o něco přišel! žlutá cukrová vata! to je můžeš zkusit ukecat..jak to vůbec dělají? obarvujou cukr, nebo tam kydnou barvivo?
to nevím, jestli tady seženeme tygra, není to zrovna Prátr...a náhodou růže sou hezký! pouťový...každá holka co si donesla růžu vystřelenou od chlapa na ni byla vždycky pyšná!
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 16 bře 2013 17:17

+uculí se, že je+ kdy vlastně jedeš zase do brna? nebojak to máš s tou prací tady vůbec? +jestli bude bydlet v rakousku či jak - původně to bylo na týden+ nojo.. já jsem poslední dobou taky až moc hodná. Jsem se to holt musela naučit +pousměje se+ takže už nebouchnu, ale radši zatnu zuby a usmívám se dokud to nepřejde +pokrčí ramínkama+ mmm já myslim že je to barevnej cukr.. poď.. +zvednou se a dou na vatu+
fakt? +usměje se+ tak to chci růžu
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 17 bře 2013 02:26

nonono! +okousne jí krček+ No...+zamračí se trochu, ale snaží te tvářit neutrálně+ furt ještě..vyjednáváme. +trochu nuceně se pousměje+ Ale v pondělí musím každopádně na pár dní domů.
Nestěžuju si! +pohladí ju op vlasech+ To ale není moc dobrý...+sleduje ju+ To prý nedělá dobře orgánům...a osobně bych před přetvařováním rači uvítal svěžejší debatu...+zvedne se a oblíkne si bundu co byla na lavce, odpadky hodí do koša+ No vidíš! Hodná holka! +pohladí ju po zadečku a už tam tlapu nechá+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 17 bře 2013 11:12

víš.. jestli bys tu pro beu pracoval, jakože.. asi budeš.. tak.. bysme ti měli sehnat bydlení? +koukne na něho+ Nebo chceš bydlet na mýtince? Navíc Kamilkovi to asi taky nedělá moc dobře, když tě většinu času nevidí, měl by být někde tady. Ale.. někdy bych. za tebou třeba do brna ráda zajela, na rande.. tam to bylo fajn.

svěžejší debatu, to jo +ušklíbne se+ pak bys mě zabil, nebo zbil, řekl bys mi ať se jdu léčit a odešel bys. To znááme. +mávne rukou+ asi mě to už.. vycvičilo za ty roky +obejme ho a dojdou ke stánku+ dobrý den..tak já si dám.. růžovou.. a ty.. modrou? +koukne na něho+ velkou
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 17 bře 2013 13:54

+Tak trochu na ni zírá, protože ještě nedávno se mu dušovala, jak si zvykne, že u ní bydlí a nebude jít o vadit a teď ho v podstatě vyhazuje z domu+ No...já...mh...+rozhlídne se trochu okolo, jako by chtěl najít nějakej záchytnej bod, trochu se odtáhne a zatváří se jako vždykcy+ Mívám tu pokoj v jednom hotelu. Je to tam fajn.

Tak..že bych toužil po vycvičené přetvařující se přítelkyni...+v pár větách mu stihla sdělit, že když je s ním, tak se přetvařuje, a že s ním vážně nehodlá sdílet bydlení - a to ani i když je většinou v pdachu - tak nějak neví co si z toho přebrat+ Jo..přesně tak..modrou..+zaplatí, vezme vatu a trochu konsternovaně de od stánku+
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček