od Jasmine Clarvik » 24 dub 2013 23:47
Určitě jednou děti budete mít. +otevře očka a usměje se na ní, ona by v tom možná takový problém neviděla, kdyby věděla, že je Remus vlkodlak+ Ah... +hlesne jen a zvážní, zřejmě nad tím přemýšlí, uvažuje nad tím a přehrává si v hlavě jednu vzpomínku za druhou, než potřese hlavou a rozhodne se, že takové uvažování nechá na později až bude sama+ ...popravdě nevím. Myslím, že to chce ještě nějaký čas. Přeci jen, moc dlouho spolu nejsme. Navíc jsem pořád zmatená a přijde mi to všechno neuvěřitelný. +pousměje se a nastaví jí tvář, aby jí mohla nanést makeup+ Na tom něco bude. Asi by vypadalo blbě kdybych měla obličej jak černoch. +zazubí se na ní vesele, než při její otázce naprosto zvážní+ Ano. +přikývne nakonec a chvíli to vypadá že to dál nebude rozvádět, ale nakonec dojde k závěru, že s čím lidma, kterým důvěřuje i když někdy neví proč, se o to podělí, tím míň jí to bude tížit+ Jednu dobu jsem měla takové divoké období kdy jsem utíkala z domu a trávila dny tak trošku na útěku. Schovávala jsem se v lesech, procestovala okolí... jednou jsem se přidala ke skupině kupců, jindy jsem byla celou dobu sama... v tý době jsem potkala Senderse. Byl milý, okouzlující a choval se ke mě hezky. Myslím, že jsem ho začala mít ráda, ale pak jsme se rozešli. Musela jsem se vrátit domů, takže jsme šli každý svojí cestou. +dá se do vyprávění velmi zkrácené verze, která však obsahuje všechno podstatné+ Aspoň jsem si to myslela do doby než se objevil u nás doma. Začal být příliš... strašně se změnil, když jsem ho odmítala... když jsem chtěla aby odjedl. No... dopadlo to tak, že jsem skončila svázaná v kobkách pod jedním starým kostelem. +ukončí své vyprávění vynechávajíc pár důležitých bodů, jako že se jednalo o upíra a že jí chtěl proměnit, navíc že on je ten důvod proč Neferet odjela+