Kosmetický salón

Moderátor: Styx Lupin

Re: Kosmetický salón

Příspěvekod Styx Lupin » 22 dub 2013 20:47

Tak nemůže být pořád hodná a poslušná, to by byl docela nezvyklé, děti zlobí normálně +zasměje se a pak ji poslouchá, jak probírá ty své pocity a musí se u toho uculovat+ No, holka zlatá, myslím, že jsi v tom až po krk. Jestli jsi ještě nikdy nebyla zamilovaná a proto jsi teď z toho zmatená, můžu ti s jistotou říct, že teď zamilovaná jsi až po uši. Gratuluji! +zasměje se vesele a pak jí zkontroluje póry+ Tvoje pleť je pěkně čistá a hydratovaná, tuto ne moc příjemnou fázi můžeme klidně vynechat, to čištění pórů +sáhne po toneru a jemně jí ho nanese na tvář+ Seznamku nemá, ale dodnes jí říkám, že je naše dohazovačka. Ale jsem jí za to moc vděčná. I když si myslím, že bychom se s Remusem stejně dřív nebo později někde potkali. Jsme si totiž souzeni +usměje se+ Tak jsem ráda, že se u toho cítíš příjemně, o tom to je. A nemysli si, že i když jsi mladá, nepotřebuješ ošetřit pleť. To není záležitost jen zralé pleti +poučí ji+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 dub 2013 23:52

To je asi pravda, i když sem tam mě zamrzí, když se zachová jinak než jsem předpokládala. Ale tak to asi má být. +pokývá souhlasně hlavou+ Myslíš? No... páni... +vydechne naprosto překvapeně+ A není to divný. Vždyť ho skoro vůbec neznám... tedy neznám ho příliš dlouho. +je trošku na pochybách jestli je něco takového vůbec normální, zamilovat se tak rychle a ještě ke všemu netušit, že se jedná o lásku+ Čištění pórů? Jak se to dělá? +zajímá se zvědavě+ Tak to by si jí měla rozhodně zařídit... s takovou úspěšností. +usměje se na ní vesele+ Jak člověk pozná, že si je s někým souzen? +ptá se zaujatě, aby zjistila jak Styx přišla na něco takového+ A to i když se nelíčím? Nestačí omýt vodou a mýdlem? +pootevře očko a koukne jejím směrem, absolutně netuší co by všechno pro čištění své pleti měla provádět, tedy vyjma pravidelného docházení do salonu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 23 dub 2013 19:55

Jo, u dětí člověk nikdy neví. Tedy, říká se to, sama s tím zkušenosti žádné nemám +usměje se+ Proč by to bylo divné? Někdy se dva vůbec nemusí znát dlouho, než se do sebe zamilují. Někdy se stane, že to přijde hned při prvním setkání. Ty jsi nikdy neslyšela o lásce na první pohled? +zeptá se jí zvědavě a přitom vysvětlí, co bude dělat dál+ Teď ti na tu dokonale vyčištěnou pleť nanesu podkladový krém. Kolikrát jsi už vůbec byla zamilovaná? +jemně jí vmasírovává krém+ No, jak se to pozná... to člověk cítí, že je to ten pravý. Ten jediný, který na celém světě existuje. Když jsem se seznámila s Remusem, byla jsem z něj hrozně nervózní, což se mi u mužů běžně nestává. Pak jsme se pořád míjeli a zase potkávali, bylo nám to prostě souzeno být spolu. A po odloučení jsme stejně nedokázali být bez sebe a zase se dali dohromady. A taky to se mnou občas nemá lehké a pokaždé mi odpustí. Pro tohle všechno vím, že on je ten pravý muž pro mne +i když jí Jasmine nevidí do tváře, v hlase může jasně slyšet nezaměnitelný tón oddanosti a lásky+ Mýdlo bych na pleť moc nedoporučovala. Vysušuje ji. Pokud nepoužiješ líčidlo ani žádný krém, stačí jenom voda. Ale měla bys používat alespoň hydratační krém, který pleť osvěží, a v létě taky ochranný proti slunečním paprskům. Obzvlášť zrzky jsou na to velice citlivé.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 dub 2013 22:33

A vy děti neplánujete? +zajímá se neuvěřitelně zvědavě+ Nevím, přijde mi to takové... náhlé, ale přesto svým způsobem neuvěřitelně silné. +zatváří se poněkud rozpačitě, ale vzápětí se usměje+ Ale jo slyšela, jsem jsem tomu nikdy moc nevěřila. +lehce pokrčí rameny+ Co dělá ten podkladový krém? +zajímá se zaujatě+ Jednou jsem byla možná trošku poblázněná, ale nedopadlo to dobře... vystřízlivěla jsem ve chvíli kdy jsem si uvědomila, že je v podstatě blázen, který touží jen po tom jak mě vlastnit a ovládat. +pokrčí zlehka rameny, nechce se jí rozvádět jak to nakonec skutečně skončilo, tedy že skončila svázaná a unesená. poslouchá jí jak vypráví o Remusovi a jasně v jejím hlase slyší všechnu tu lásku, kterou k němu cítí+ To ti opravdu přeji. Mít někoho takového... je to obrovský dar. +usměje se na ní jemně a je znát, že něco takového by si také přála a z části doufá, že snad tu svojí spřízněnou duši našla, i když to ukáže až čas+ Ah... hydratační krém proti slunci? +nakrčí trošku zamyšleně čelo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2013 13:32

Děti? +ještěže má Jasmine zavřené oči, jinak by viděla, jak Styx zbledla+ Ne, neplánujeme. Zatím. Vlastně... jsme o tom ještě nikdy nemluvili. Podkladový krém dodává pleti přirozený, zdravě vypadající barevný tón a hydratuje a zvláčňuje pleť +zamluví to šikovně+ Na něj se pak nanáší denní nebo noční krém +plácne ji jemně na pleť ten denní a roztírá jej+ Láska bývá vždycky neuvěřitelně silná, obzvlášť v začátcích. On tě taky miluje? +zeptá se zvědavě+ Aha, takže zklamání v lásce... proto se ti tohle, co teď prožíváš, zdá takové neuvěřitelné +nevyzvídá víc, cítí, že o tom nechce moc mluvit+ Ano, Remus je to největší štěstí, které mě v životě potkalo. Taky bych ti přála, abys s Christianem zažila něco podobného a aby vám to vydrželo alespoň tak dlouho, jako zatím nám +pak se musí rozesmát+ Ne ne, hydratační krém je na hydrataci pleti, krém proti slunci zase chrání pleť proti slunci. Není to jedno a to samé +vysvětluje jí trpělivě, ale culí se u toho+ A teď naneseme makeup +sáhne po několika odstínech a začne vybírat podle jejího tónu pleti+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 dub 2013 18:44

A chtěla bys? Děti? +zajímá se, než stočí pozornost k jejímu vysvětlování a kdyby mohla přikyvovat, tak by kývala jedna radost, takhle jen souhlasně mručí+ On mě? +zamručí zamyšleně+ Myslím, že mě má rád... ale jestli je to láska... +pokrčí zlehka rameny+ Chci říct. Je to pár dní co se rozvedl a nebudem si nic nalhávat, ale to chlapa musí vzít. Jak poznám jestli mě miluje? +vypadne z ní ta nejdůležitější úvaha, jak vlastně něco takového poznat+ Jo, dalo by se to tak říct. Pokud za zklamání v lásce počítáš, že chlap je blázen, který tě nakonec unese. +zamručí tiše spíš sama pro sebe a zlehka pokrčí rameny+ Děkuju. +usměje se a koukne na ní, jak se směje+ Ah, takhle to je. +zasměje se tiše+ Promiň trošku se ve všech těch krémem ztrácím. +pousměje se omluvně+ Dobře.... jaký odstín vybereš? +zajímá se, když zvědavě koukne na paletku barev+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2013 20:59

Cože... děti? No... pochopitelně, že chtěla... jednou... +odpoví neurčitě, neví, jak jí má vysvětlit, že mít dítě s vlkodlakem je velice složité+ To poznáš, jestli tě miluje. A neptej se mě, jak +zasměje se+ To prostě cítíš v srdci. Z jeho slov, chování, z toho, jak se na tebe dívá. Ani ti nemusí říkat, že tě miluje, poznáš to +vybere nejvhodnější odstín makeupu a začne jí ho nanášet na obličej+ Musíš vždycky vybrat takový odstín, který se nejvíc podobá tvé přirozené barvě pleti. Aby to nebylo jako pěst na oko +radí jí a názorně ukazuje, jak se to dělá+ Tebe někdo unesl? +zeptá se zvědavě mezi řečí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 dub 2013 23:47

Určitě jednou děti budete mít. +otevře očka a usměje se na ní, ona by v tom možná takový problém neviděla, kdyby věděla, že je Remus vlkodlak+ Ah... +hlesne jen a zvážní, zřejmě nad tím přemýšlí, uvažuje nad tím a přehrává si v hlavě jednu vzpomínku za druhou, než potřese hlavou a rozhodne se, že takové uvažování nechá na později až bude sama+ ...popravdě nevím. Myslím, že to chce ještě nějaký čas. Přeci jen, moc dlouho spolu nejsme. Navíc jsem pořád zmatená a přijde mi to všechno neuvěřitelný. +pousměje se a nastaví jí tvář, aby jí mohla nanést makeup+ Na tom něco bude. Asi by vypadalo blbě kdybych měla obličej jak černoch. +zazubí se na ní vesele, než při její otázce naprosto zvážní+ Ano. +přikývne nakonec a chvíli to vypadá že to dál nebude rozvádět, ale nakonec dojde k závěru, že s čím lidma, kterým důvěřuje i když někdy neví proč, se o to podělí, tím míň jí to bude tížit+ Jednu dobu jsem měla takové divoké období kdy jsem utíkala z domu a trávila dny tak trošku na útěku. Schovávala jsem se v lesech, procestovala okolí... jednou jsem se přidala ke skupině kupců, jindy jsem byla celou dobu sama... v tý době jsem potkala Senderse. Byl milý, okouzlující a choval se ke mě hezky. Myslím, že jsem ho začala mít ráda, ale pak jsme se rozešli. Musela jsem se vrátit domů, takže jsme šli každý svojí cestou. +dá se do vyprávění velmi zkrácené verze, která však obsahuje všechno podstatné+ Aspoň jsem si to myslela do doby než se objevil u nás doma. Začal být příliš... strašně se změnil, když jsem ho odmítala... když jsem chtěla aby odjedl. No... dopadlo to tak, že jsem skončila svázaná v kobkách pod jedním starým kostelem. +ukončí své vyprávění vynechávajíc pár důležitých bodů, jako že se jednalo o upíra a že jí chtěl proměnit, navíc že on je ten důvod proč Neferet odjela+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 25 dub 2013 20:33

Asi máš pravdu, chce to čas, abyste si byli jistí, že to, co k sobě cítíte, je pravá láska +nepřesvědčuje ji už dál, oni dva na to časem určitě přijdou, jak to s nimi je a pak jí dokonale rozetře makeup po tváři+ Musíš to rozetřít do ztracena, abys neměla šmouhy. Nevypadá to hezky. Makeup kryje všechny nedostatky pleti, pihy, barevné rozdílnosti, červený nos nebo tváře, a tak podobně +neví, jestli zakryje i červenání se:D+ Tak tys byla taková rebelka? Neřekla bych to na tebe, vypadáš tak... nevinně +uculí se a a při povídání jí na tvář nanese jemně pudr+ To aby ses tolik neleskla +vysvětlí jí mezi řečí a dál poslouchá její příběh a chvílemi pozvedává překvapeně obočí+ On tě unesl a svázal? No to si tedy dovolil dost! +řekne rozhořčeně+ Že ses zachránila je jasné, ale jak ses odtamtud dostala? A co se stalo s ním... doufám, že byl za to potrestán. Jak to všechno dopadlo? +zajímá se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 dub 2013 21:31

Myslíš abych nevypadala jako pudl? +zazubí se na ní vesele+ To je ale šikovná věcička, takový kouzelný prášek. +usměje se na ní a rozhodně při míře jejího červená jí makeup nezachrání :D + Jo to říká hodně lidí, že vypadám nevinně. Ale věř mi, že jsem měla docela dost divoké období, který trvalo docela dlouho. Neferet tenkrát šílela, jelikož jsem měla tendenci dost často utíkat a schovávat se. +culí se vesele a naprosto nevinně+ Aha, dobře. +pokývá vážně hlavou a všechno, co jí říká si ukládá do paměti+ Já se ale nezachránila. +zašeptá tiše a smutně a je ráda, že má zavřené oči, aby v nich Styx neviděla jak moc jí ten fakt tíží+ Nebyla jsem toho schopná... sestra mě našla po týdnu, když jsem si myslela, že to všechno vzdám a poddám se. Přišli na poslední chvíli a ten kostel shořel, mysleli jsme, že tam zůstal. +což znamená, že teď už ví, že nezůstal+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Kosmetika