Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Jade » 18 zář 2013 17:55

Čas příchodu je okamžitě. Nemám na práci jenom tebe, můj čas je poměrně vzácný a nerad ho jen tak mrhám. +stáhne obočí lehce k sobě+ Uvidíme. +přikývne souhlasně a skenuje ji tím predátořím pohledem, její výraz, ztuhlost, postoj, pozici ramen, a pak se zvedne a nalije jim trochu toho stejného alkoholu jako posledně, nalívá otočený k ní a do obou sklenic z té samé lahve, těžko říct, jestli je to náhoda, nebo to dělá, aby viděla, že do ničeho nic nepřimíchal, a jednu skleničku postaví před ní, než se znova posadí+ Vypij to. Jsi hrozně napjatá, jestli je tvoje magie spojená s emocemi tak, jak tvrdíš, nemůžu s ní pracovat, dokud nebude v klidu. +poznamená a upije ze svojí sklenice+ přátelská rada, +pousměje se jedním koutkem sám nad tou ironií+ vážně si potřebuješ zašukat. +roztáhne rty do poněkud nemravně působícího úsměvu+ Tvůj domácí úkol do příště, vypadni z domu, běž se bavit, a někoho ošukej. Nehodlám pokaždé plýtvat časem nad tvým emocionálním stavem. Pokud ovšem nechceš, abych se o to postaral já. +protáhne napůl vyzývavě, a v jeho hlase zazní ty znepokojující podtóny slibující vzrušení a zapomnění, a oči mu blýsknou, než se vrátí k vážnějšímu a obchodnějšímu tónu+ Nevím, co máš za problémy, a je mi to srdečně jedno, ale budeš je nechávat venku. Musíš se naučit se od všeho oprostit. Za těmahle dveřma jsme jenom ty a já... +odmlčí se na chviličku a v očích mu proběhne prchavý záblesk příslibu+ a tvoje magie. +dodá potom+ Máš dvě minuty na to dát se dohromady, pak začneme. +prohlásí, zvedne se ze židle a přejde ke knihovně, a na chvilku jí úplně přestane věnovat pozornost+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 18 zář 2013 18:21

Nápodobně, ne vždycky jsem k zastižení, když si vzpomeneš. Říkala jsem ti to, navíc se nezdá, že by ses zrovna dvakrát nudil. +ušklíbne se a těžko říct jestli je to tím, že se jí nelíbí že ty dva slyšela nebo tím, že si myslí že bude běhat neustále na zavolání jak pejsek. pozoruje ho přimhouřenýma očima a přemýšlí nad tím, proč na ní zase tak kouká, protože se pod ním jeho pohledem cítí poněkud nesvá a pozoruje každý jeho pohyb, když plní skleničky alkoholem+ Moje magie je naprosto v klidu. +zamručí podmračeně, ale pro skleničku se natáhne a trošku upije spíš tak aby se neřeklo+ Copak? Sex ti leze na mozek? +zvedne obočí, když se rozhodne rozdávat přátelské rady+ Chceš mi číst hororový pohádky před spaním? +zvedne obočí rozhodnutá ignorovat jeho vyzývavý tón a pohled, i když jí to zrovna dvakrát dobře nejde, protože si je moc dobře vědoma každého nevyřčeného slova a pohledů+ Můj emocionální stav je naprosto v normě. Jsem jen prostě unavená. Celej týden lítam po všech čertech a dneska jsem strávila celej den v tělocvičně. Prostě sis nevybrat zrovna nejlepší den na svůj výzkum. +zavrčí rozladěně a pokrčí zlehka rameny, než do sebe hodí zbytek alkoholu ze skleničky, aby se rychleji rozhýbala a vytáhne se na nohy+ Můžeme laskavě začít? Ráda bych se co nejdřív dostala do postele a konečně se vyspala. +otočí se k němu čelem, paže založí na hrudníku a pozorně ho sleduje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 zář 2013 18:48

+pozvedne obočí, ale nevypadá to, že by měl potřebu ospravedlňovat se před ní+ Abych zopakoval podmínky tvojí části naší dohody... +opře se lokty o stůl a nakloní se k ní+ Já řeknu a ty dorazíš. Nebudeš nijak sabotovat naši práci. A rozhodně... +nakloní se ještě blíž a v očích mu výhružně blýskne+ se budeš chovat slušně. +dodá, a jak vstane, začne se přehrabovat v knihovně, možná něco hledá, ovšem když na něj promluví, ramena mu viditelně ztuhnou a trochu se nahrbí, a než se stihne rozkoukat, je u ní, skoro nepřirozenou rychlostí, a vzápětí se octne přitisknutá zády ke zdi vedle krbu. Nejdřív přirazí její zápěstí ke zdi vedle hlavy, a než stačí mrknout, nemůže s nimi pohnout, jako by byla kůže ne hřbetech ruky přilepená k omítce, a když ji zkusí odlepit, kůže se bolestně napíná. vteřinu na to se jí jedna jeho dlaň sevře kolem boku, trochu pevněji, než by bylo příjemné, a druhá jí vyšplhá po hrdle vzůhru, dokud jí lehce netlačí hranou dlaně na ohryzek, a palce a prostředníčkem svírá z obou stran konce čelisti, pevně, ale jen tak, že to trochu bolí, opravdové nebezpečí jí hrozí jen náznakem; jeho tělo se přitiskne k jejímu, horká kůže ji hřeje přes tričko+ Tvoje potíže a únava jsou mi u prdele, amazonko. +zasykne jí do ucha poněkud nebezpečným tónem, a mezi stehna se jí napasuje jedno jeho, o nic moc se nepokouší, jen tam zkrátka je, neustávající tlak na její klín přes látku+ Dokud jsi tady, budeš soustředěná, budeš pracovat bez řečí, a budeš se kontrolovat. +procedí jí tiše do ucha a jeho horký dech jí sklouzne po krku jako kdyby ji pohladil rty, které se ve skutečnosti vznáší jen pár čísel nad její kůží, a jestli se pokusí sáhnout po svojí magii, jeho prsty sevřou její čelist pevněji+ Neopovažuj se. +zavrtí skoro pobaveně hlavou, až se jí jeho pořád ještě trochu vlhké vlasy otřou o křivku krku+ A tenhle tón taky necháš doma. +dodá ještě skoro konverzačním tónem+ Rozumíme si? +protáhne pobaveně a podívá se jí do očí, z takové blízkosti, že může cítit jeho dech na rtech, a jeho stehno mezi jejíma se sotva znatelně pohne+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 18 zář 2013 19:29

+pokrčí rameny ve stylu "vždyť nic nedělám"+ Nikdo nic nesabotuje, jen říkám, že ne vždycky jsem tam kde je signál. +trhne rameny a zrovna přemýšlí nad tím, že by toho alkoholu bodlo líp, když se stane několik věcí naráz a než se vzpamatuje bolestně narazí zády ke zdi a nemůže se pohnout. z hrdla se jí vydere zavrčení a trhne sebou, jak se chce pohnout, ale vzápětí sebou trhne zpět bolestí a nejen bolestí ale i protože dopředu nemá kam postupovat, když se k ní tak tiskne a jakmile si uvědomí jeho přílišnou blízkost a spojí si to s tím jak moc paralizovaná je, bez možnosti využít svojí magii a s jeho nohou mezi stehny, duhovky jí zazáří rudou barvou a v hrdle jí zavibruje vrčení, je to dlouhé hluboké vrčení div že neodhalí zuby, jak v tu chvíli vezme do rukou otěže její druhá stránka po otci+ Běž ode mě. Hned. +zavrčí na něj opětujíc mu pohled svýma rudýma kukadlama a v hlase jí zaznívá vztek jak na chvíli není tak úplně sama sebou, ale i varovní a obava, jelikož část jí ta klidnější a racionálnější si uvědomuje jak moc nebezpečně a rychle se ocitla v bodě kdy nad sebou může ztratit kontrolu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 zář 2013 19:52

+pozoruje ji s pozvednutým obočím a čeká na souhlas, když se tak nekonvenčně projeví :D+ Ale ale... +protáhne napůl překvapeně, napůl zaujatě, a rty zvlní do potěšeného úsměvu+ Teď už se konečně dostáváme k něčemu zajímavýmu. +nakloní se zájmem hlavu na stranu, rozhodně ji nepouští, ani se nemá k tomu, aby zrušil kouzlo, co ji drží u zdi, ale rozhodně ztratí zájem o erotizaci jejich pozice, jeho stehno zmizí a trup se odtáhne kousek dál od ní+ Něco jsi mi zapomněla říct? +pozvedne pobaveně obočí a zblízka si prohlíží její zrudlé oči+ Fascinující. +pokýve zaujatě hlavou skoro s profesionálním zájmem, a přejede jí špičkou ukazováčku po čelisti+ Vážně si myslíš, že se po tom všem nedovedu vypořádat s upírem? +pozvedne posměšně obočí+ Natož ani ne úplným? +ušklíbne se trochu a poplácá ji po boku+ Takže, rozumíme si? +vrátí se ke své předchozí otázce a jeho prsty jí skoro jemně přejedou po tváři+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 18 zář 2013 20:11

Pokud si dobře vzpomínám, moje genetická výbava nesouvisející s mojí magií, není předmětem dohody. Takže si nech zajít chuť. +zavrčí a trhne sebou, ale když se od ní aspoň trochu odtáhne, tak se pomalu začíná uklidňovat a nabývat větší sebekontroly+ Nic, co bych uznala za vhodné. +trhne rameny a párkrát zamrká a její oči nabudou svojí oříškové barvy, když je tak fascinovaně pozoruje+ Něco takovýho by mě ani nenapadlo. +zamručí už o dost klidnější neochotná přiznat, jak moc jí svým útokem rozhodil+ Fajn... +zavrčí, než pomalu vydechne aby se uklidnila+ ...uberu na drzosti. +souhlasí neochotně s tím, co po ní chtěl. ne že by si to díky vzteku a roztěkané pozornosti pamatovala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 zář 2013 20:26

Nesouvisející, hm? +pozvedne obočí pobaveně+ Myslím, že to posoudím já. +zvedne jeden koutek v tom svým typickým mírně povýšeným úsměvu+ Oh, to já mám vždycky... chuť. +blýskne očima pobaveně a vyzývavě, rty sklouznou centimetr od její čelisti+ Výborně. +přikývne s ještě širším, tak nějak blahosklonně spokojeným úsměvem, a konečky prstů přejede po její pažích, od dlaně až k ohbí lokte, a kde se jí dotkne, kouzlo přestane působit, a ona může dát ruce dolů+ Takže... vyzkoušíme, jak moc jsi cvičila. +otočí se k ní zpátky a bez varování jejm směrem hodí několik předmětů; dvě knihy, popelník, těžítko, krabičku cigaret a ovladač od televize, a dívá se, jestli je dovede zachytit a udržet, postupně přidává další, až se dostane na číslo, které zvládla posledně, chvilku jí nechá na rozložení sil a zničehonic přihodí dvě další+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 18 zář 2013 20:45

Naprosto nesouvisející. +zamračí se na něj, jelikož tímhle směrem se rozhodně zkoumat jen tak nenechá, stačí že jí strká nos do magie+ A to by člověk řekl, že po tý brunetě bys mohl dát pokoj. +ušklíbne se a kupodivu jí v očích vesele zajiskří, alespoň do chvíle než jí začne přejíždět prsty po pažích. přimhouří oči a na chvíli se napne, než si uvědomí že díky tomu letmému doteku přestává působit kouzlo, proto se opět uvolní, v hlavě si připomíná že se jí takový dotyk přeci nemůže líbit a trpělivě vyčkává než bude úplně volná+ Hmn... +zamručí a dřív než je schopná něco říct musí svojí pozornost věnovat letícím předmětům. zvedne prudce ruku před sebe a vyšle vlnu magie, která se přes předměty převalí a zastaví je na místě. od posledně svojí techniku trošku zdokonalila a místo aby levitovala jednotlivý předměty každý zvlášť, využívá stěny, která je udrží na místě v pravidelném půlkruhu popřípadě v kruhu, proto je schopná udržet další a další předměty, ale čím víc jich je tím těžší je se na to soustředit, jelikož s každým musí pohybovat a postupně se na každý soustředit zvlášť, ale díky udržující stěně a tomu že má za sebou stále zeď je schopná zachytit i nečekané další dva předměty navíc. na chvíli se ale všechny pohybující předměty přestanou pohybovat a znehybní, než přerozdělí energii. na spánku se jí objeví pár kapiček potu, které jediné prozrazují jak těžký je na to všechno se soustředit, ale jinak stojí téměř nehnutě jen rukama opisuje linky, které jí zřejmě pomáhají když se potřebuje ještě víc soustředit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 zář 2013 21:37

+sleduje ji těma pozornýma dravčíma očima s mírným úsměvem, jako by přesně věděl, co se jí honí hlavou+ Víš, že se ti můžu kdykoliv podívat do hlavy, a zjistit úplně přesně, na co myslíš? +poznamená jen tak bokem, úplně konverzačně, ale když se věnují jednotlivým úkolům souvisejícím s její magií, jakoby se v něm probudila úplně jiná stránka, stránka fascinovaná magií a hladová po nových poznatcích a vědomostech, všechny narážky a posměšky z jeho strany ustanou, ne že by ji šetřil, to teda rozhodně ne, ale nepokouší se ji znejistět nebo ublížit, ať už fyzicky nebo verbálně, a je s ním skoro radost pracovat :D; pomalu ji obchází kolem dokola a přidává jí předměty, dokud to zvládne, a pak ustane a dá jí hlavou znamení, že je může pustit+ Dobře. +přikývne+ Chci, abys to do příště ještě o pár předmětů vylepšila. +poznamená jenom+ Teď zkusíme, jak moc jsi obranyschopná. +pousměje se trochu nebezpečně, a vyšle k ní kouzlo, které jí zasáhne kousek pod koleno krátkou ostrou bolestí, nijak silnou, ale rozhodně to cítí+ Nezasáhnu důležité orgány. Ty se smíš bránit, ale ne útočit +dodá, ne snad jako ujištění, spíš krátké vymezení pravidel, zničehonic se mu v ruce objeví hůlka a to samé kouzlo ji začne zasahovat z různých stran, paradoxně na jiných místech, než kam špičkou hůlky míří, a neřekne u toho ani slovo, sleduje její obličej, a postupně stupňuje intenzitu útoků, jsou rychlejší, přichází z různých stran najednou, někdy i tři čtyři naráz do různých míst; vyhýbá se její hlavě, ale jinak ji nešetří+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 18 zář 2013 22:13

Myslím, že to bych nezkoušela. +šlehne po něm nehezkým pohledem, ještě aby se jí ke všemu hrabal v hlavě a pak se soustředí na úkoly a levitování věcí. a když se k ní moc nepřibližuje, tak se zvládne soustředit mnohem víc, než kdyby jí rozptyloval tak jako posledně a všechny předměty zlehka položí na zem a stůl, když jí dá znamení, že s tímhle pro tentokrát končí+ Fajn, vynasnažím se. +pokývá zlehka hlavou a jen nakloní hlavu na stranu, když jí oznámí, že budou zkoumat její obranyschopnost a jen na vteřinu uvažuje co tím asi myslí+ Sakra. +sykne, když jí překvapí krátká bolest pod kolenem a trhne sebou, vůbec nepochybuje o tom, odkud se bolest vzala+ Fajn. +zamručí a má jen vteřinu na to, aby se připravila. nesleduje jeho hůlku, ale soustředí se na proudy magie, který kolem víří, zejména když si uvědomí, že rány přichází z jiných stran, než kam hůlka míří. tváří se soustředně a klidně a nejdříve i klidně stojí, ale čím větší je intenzita jeho útoků tím víc se pohybuje blokujíc jeho rány vlastním výpadem magie či prostřednictvím předmětů, které kolem sebe nechá kroužit takovou rychlostí že se za jejich šmouhami téměř ztratí, což jí umožní posunout se kus stranou na chvíli mimo dosah ran a chvílemi její pohyby připomínají svojí plynulostí a elegancí tanec, ale je to tím, že zůstává stát více méně na místě jen sem tam popojde nějaký ten metr tam a zase zpět nenápadně se pohybujíc po místnosti, ale čím víc ran proklouzne přes její obranu a čím víc jí jich zasáhne tím menší a menší je její soustředění a na spáncích jí perlí pot. nakonec jí několik ran zasáhnou zezadu pod kolena čímž jí pošlou na zem, padne na kolena a dlaněmi narazí o zem a v tu chvíli kolem sebe vztyčí stěnu magie, která jeho rány na chvíli udrží od jejího těla a celá stěna se vlní pod údery a nabývá zajímavé barvy jak se střetávají dvě různé magie a její stěna se každou jeho ranou pomalu hroutí, ale ta chvíle kdy jí je schopná udržet jí stačí, aby se vzpamatovala a vytáhla se opět na nohy, tělo rozbolavělé ale odhodlaná jen tak necouvnout, i když dýchá těžce a rychle a ruce se jí trochu třesou+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje