No jistě, oba víme, jak by to dopadlo. Naběhla by sem moje drahá ex, házela by věci a kňučela. +odfrkne si+ Myslíš, že jsi až tak jedinečná sněhová vločka, že se bez tebe moje zakázky neobejdou? +pozvedne obočí, jako by ho to upřímně pobavilo+ Mám dostatek výjimečně trénovaných lidí. +zavrtí pomalu hlavou+ chtěl jsem tě na tenhle
specifický úkol. +protáhne to posměšně+ Ale možná bych mohl slevit na něco jiného. +nakloní hlavu na stranu, jako by přemýšlel, a pokrčí paže v loktech, čímž se k ní znovu přiblíží na nepříjemně blízkou vzdálenost, osobní prostor mu očividně nic neříká
+ Pokud budeš... +nakloní se k jejímu uchu a nadechne se, jako kdyby zkoumal vůni její kůže+ ...dostatečně přesvědčivá. +pozvedne jeden koutek v křivém úsměvu, který se mu promítne do hlasu jako vyzývavý spodní tón+
(jen se neboj, ty dva nikdo lovit nebude.
jednak tu hlavně nejsou, druhak by do toho Nef nešla, a taky nikdo netvrdí, že takovouhle zakázku fakticky má a jenom nekecá, aby ji vyvedl z míry
vzhledem k tomu, jak se furt bála, aby na ni nešel přes sestru a tak, a tohle je možnost, která jí ublíží, a zároveň ji nečeká.
takže ne, ti dva jsou v pohodě.
nehodlám tady rozpoutávat mezinárodní konflikt
)
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.