Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 14:22

Ty jsi normálně lechtivej! +blýskne jí zlomyslně v očích a přejede mu prstama po holejch žebrech+ Tak teďka ho zas můžeš oslintat mě. +zazubí se a jak se naklání pořád blíž, smích ji přejde, kouká mu do očí a v hlavě má úplně prázdno. Když ji políbí, chviličku tomu nemůže uvěřit a pak ho pohladí po hraně čelisti a zajede mu prstama do vlasů, načež se na ní sesype tuna soli+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 14:36

+musí se usmát tomu, jak je osolená a vystrčí špičku jazyka a začne z ní tu sůl slízávat+ Tak teď tu tequilu. +vyhrne jí triko, když má slízanou tu sůl a naleje jí ji do pupíku a vysrkne+ A citron. +ten normálně vykousne a zašklebí se+ Boží.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 14:46

+trošku se jí zadrhne dech, jak ji tam olizuje, a když jí nalije tequilu o břicha škubne sebou+ To děsně studíí! +vypískne, ale snaží se držet a nevycintat to+ Jo... boží. +uculí se, setře mu prstem ze spodního rtu kousíček citronový dužiny a slízne ho+ Ty seš taky boží. +usměje se na něj, nakloní se blíž a tentokrát ho políbí ona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 14:48

+zazubí se na ni+ Já vím. +obejme ji a přitiskne k sobě a oplácí jí polibky dokud mu nedojde dech+ Páni... +nadechne se honem+ To je fakt hezký. +a začne ji zase líbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 14:56

+když se zbavili nánosů soli, může se mu už prohrabávat vlasama zcela svobodně :D + Moc hezký. +souhlasí, taky trochu bez dechu+ Dneska už zvracet nebudem, nevadí? +uculí se a znova ho líbá, dokud nemá napuchlý rty a jednou rukou sjede v dlouhým pohlazení na jeho bok a prstama ho hladí po holý kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 15:27

+zavrti hlavou+ Ne nebudem. To mi vůbec nevadí. Víš... +probrabme ji vlasy+ Vážně se mi libis ale měl jsem strach z toho tvyho zabijackyho přítele. Jsem rád že už je to v pohodě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 15:42

+když jí řekne, že se mu líbí, rozculí se jak sluníčko a div si neroztrhne pusu, jak se širokánsky usmívá jak malá holka+ Taky se mi líbíš +líbne ho na špičku nosu+ Fakt? Já myslela, že... prostě nejsem tvůj typ. Že se ti nelíbím. +pokrčí rameny a je ráda, že to tak není+ Jo. Už to bude dobrý, slibuju. Teďka už jsme v tom jenom my dva. Teda jestli nemáš ještě nějakou další. +mrkne na něj, dá mu pusu, přitulí se k němu a kreslí u prstem na břicho obrázky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 15:51

+rozesmeje se+ Tak parádně trhla holka je přesně můj typ. +rozcucha ji vlasy+ Co? To už nemůžu mít těch dalších pět holek? Ne ne dělám si srandu. +zasmeje se zase+ Ale nekoncime s pitím doufám? Úkaz pupik. +zase ji tam začne lit tequilu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 16:00

+zazubí se a zas mu dá pusu+ Ale jedině pod podmínkou, že aspoň jedna z těch holek bude uklízet. Jinak totiž uhnijem zaživa. +rozhlídne se tam po tom bordelu a směje se+ Přestat s pitím? +vykulí zděšeně oči+ Dyť bychom nepřežili ani tejden! +břišní svaly se jí klepou, jak jí tequila studí a naskakuje jí z toho husina+ Áááá! Pomoc, chce mě zabít!+směje se jak blázen+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 16:13

Vidíš a v hotelu ti uklízej uklízečky. +zasměje se+ A ty se chceš stěhovat pryč. +vysrkne tequilu jako nic a culí se+ Je ti zima? Já tě zahřeju. +vytáhne si triko, jako ona a přitiskne se k ní kůží na kůži+ Je to lepší?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje