Pokoj č. 3

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č. 3

Příspěvekod Byron » 11 pro 2017 01:18

+objeví se v Byronově ývalým pokoji a je tam náhodou uklizeno, i když žvýkačky jsou tam nalepený pořád, je tam teplo a útulno a nachystaný nějaký sladkosti, kdyby chtěla a dokonce je tam flaška tequilly+

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 pro 2017 01:22

jéé je tady pořád tvůj žvejkačkovej che. +zazubí se+ tuhle pihu má ode mě! +koukne na zeď tak nostalgicky+ pamatuješ jak jsi mě sem vzal přespat? +uculí se+ první den a hnedka jsem se ti nasáčkovala do postele.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 pro 2017 21:43

No jasně, že je, to je monument na kterej se budou chodit koukat zástupy. +sdělí jí vážně a culí se jak měsíček+ Jo a byli jsme nasáklý jak houby. +směje se a chytne ji za ruku a svalí se s ní na postel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 pro 2017 21:45

bude to první monument v muzeu naší lásky? +směje se+ to teda, já sem byla ožralá jak dělo. +zazubí se+ mám pocit, že sem tě v noci osahávala, ale moc si to nepamatuju. +uchichtne se+ a pouštěl jsi mi bowieho. +uculí se a lehne si mu hlavou na břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 pro 2017 21:52

Tys mě osahávala? +zazubí se a koukne na ni+ To mi budeš muset zopakovat, protože já si to vůbec nepamatuju. +zasměje se a obejme ji, aby si ji mohl přitulit k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 pro 2017 21:59

úplně si to nepamatuju, ale mám takovej pocit, že jsem to na tebe minimálně zkoušela. +uchichtne se, nakloní se k němu a pohladí ho rty po rtech+ ubalíš mi brko? +uculí se na něj a v očích má sedm čertů+ než si dáme pár bodyshotů? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 pro 2017 22:02

Jo, jenže já se obávám, že jsem na zkoušení imuní, když jsem nametenej. +zasměje se a přikývne+ Ubalím ti cokoliv, lásko. +pousměje se a lehne si na břicho, vytáhne si knížku z nočního stolku a začne na ní balit to brko a pokukuje po ní+ A můžu ti olízat břicho u těch bodyshotů? +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 pro 2017 22:08

já myslím, že nejseš, teda aspoň z mojí praxe. +zazubí se na něj+ no, můžeš mi ho na tom břiše ubalit. +navrhne, vyhrne si svetr pod prsa a zabubnuje si prstama na holou kůži+ už teda není tak placatý jako bylo tenkrát, ale s tím se holt musíš vyrovnat. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 pro 2017 22:13

No dobře, musím uznat, že máš pravdu. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Tak j, pozor, jde se balit! +přesune se s tím na její břicho a zachvilku ubalí jointa a aby toho nebylo málo, její břicho olízne, aby na něm neměla drobečky a pak jí strčí to ubalení brko do pusy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 pro 2017 22:18

jsem tvoj žena, dycky mám pravdu. +uchichtne se, vtiskne mu pusu, a zatáhne břicho, aby ho měl placatý, drží, a trochu se hihňá, ale ne moc, aby mu to nespadlo, jen se uculí, jak ji to lechtá. vezme si od něj brko, špičkou prstu ho zapálí, a potáhne si+ hmmm... špica. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje