Pokoj č. 3

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.3

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 13:43

Ty jo, já už jem chodící přenašeč, pomalu. +ukáže jí náramek+ Tohle je od Wenai. +vysvětlí+ Heslo? Hm... tak co takhle... třebááá... mečoun! co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 13:53

No tak bezva, takže už s tím umíš zacházet. +usměje se+ Tak teda mečoun. +uculí se pobaveně, máchne hůlkou a něco šeptá, přívěšek modře zasvítí a zase zhasne+ Teďka by to mělo fungovat, teoreticky je to nastavný na moji vstupní halu. Já půjdu s tebou, kdyby tě to náhodou přeneslo někam do háje, jo? +vezme svoje věci a chytne ho za ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 13:56

Super. +je celej natěčenej, až to vyzkouší+ Takže jako pozor, ehm, ehm, +odkašle si+ Zkouška zkouška. M -m-m-m me-me-me Mečoun!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 14:00

+culí se, jakou má radost, a jedním okem kontroluje magii přenašedla. Když Byron vysloví heslo, přívěšek se rozsvítí a oba zmizej v záblesku modrýho světla+

(Tak teda u mě. :D)
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Pokoj č. 3

Příspěvekod Zaměstnanec » 23 čer 2015 13:22

Hotelová služba důkladně uklidí pokoj a přilehlé části. Na postel položí čokoládky. Pokoj je připraven pro nové hosty
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2016 14:19

Björn Skarsgard píše:No jako teď jsi taky kus, ale před tím jsi vypadala skoro jako bezbraná malá holka +a jo, to se mu zamlouvá, i když zas teď je nebezpečně sexy docela jiným způsobem.+ ále, tak to bylo to vrčení asi nějaký namlouvací rituál. Co já vím, já jsem jenom medvěd. +Zabručí a vyjde na chodbu a jdou do příslušného pokoje (některý z těch co jsou prázdné :D)+

Jasně a to ti naprosto vyhovovalo, co? Ach vy chlapi...+protočí nad tím oči+ Jo, to je dost možný. A nebo prostě jen slyšel, že mluví s chlapem a šlo o takový ty teritoriální, majetnický věci. Znáš vlky...+pokrčí rameny+ I když medvědi na tom asi nejsou o moc líp, co? +ušklíbne se vzápětí pobaveně a zastaví se před dveřmi příslušného pokoje. Ustoupí stranou, aby Björn mohl kartou otevřít+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 15 bře 2016 14:24

Hele nebudu ti lhát, chlapi to maj prostě rádi, když jsou drsnější než ženská, což je možná důvod, proč jsi sama? +vyculí se, nemínil to zle, fakt ne.+ Já nevím, ještě jsem s nikým svázaný nebyl, ale slyšel jsem že je většinou zavřou v brlohu a nikdy nepustí ven. +Teď si samozřejmě dělá srandu a v těch husky bledých očích se mu pobaveně blíská. No Bjorn nejdřív protokolárně zaklepe, a když se neozve žádná odezva - jaké překvapení, odemkne pokoj kartou a vejde dovnitř. Pokoj je dokonale prázdný, až na pár kousků oblečení ve skříni, kartáčky na zuby v koupelně, zbytky vajglů v popelníku atd...+
Björn - Isbjörn. Gladde mig!
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2016 14:31

+šlehne po něm pohledem, ale pak jen pokrčí rameny+ Jo, možná to je ten důvod. Ale já prostě neumím být bezmocná a bezbranná oběť. +pak se ušklíbne a v očích jí zablýskne+ Vlastně ne, umím. Ale většinou prostě nechci. +vejde za ním do pokoje a rozhlédne se. Pak si ho pečlivě projde, všímá si všeho, co by jim mohlo napovědět, kam zmizeli.+ Fajn, myslím, že se můžeme shodnout na tom, že se už nevrátí. Nechali tady svoje osobní věci, ale peněženky s doklady tu nejsou. +koukne na něj+ Obávám se, že ten účet už vám nikdo nezaplatí. +konstatuje suše smutnou pravdu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 15 bře 2016 14:36

Ách jo, vy ženský, aby se ve vás čert vyznal +zavrtí hlavou.+ Takže co, mám zavolat lidský fízly, aby se po nich podívali? totiž fakt to byli všichni mladí kluci B. a jsem si setsakra jistej, že ani jedna z majitelek tím nebude nadšená, ten účet je to nejmenší. Reputace hotelu tím ale může dost utrpět, a já mám svou práci rád. +Opře se tam o dveře a tváří se jako by ho bolely zuby+
Björn - Isbjörn. Gladde mig!
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2016 15:02

Ale přesně to na nás milujete. +zazubí se na něj uličnicky+ Hele já nevím, policajty tahám do čehokoliv hrozně nerada. Obzvlášť tady, co když se z toho vyklube něco nadpřirozenýho? +kousne se do rtu a zadívá se z okna do tmy venku+ A policajti by tu reputaci rozmetali v minutě, na tom jim houby záleží. +dodá ještě a pak si vybaví něco z toho, co jí říkal V a zamračí se+ A už asi vím, s kým to půjdu probrat. Budu potřebovat jména těch kluků, kdyby se někde objevili. +a je jasný, že nemyslí, že je objeví živý+ Jdeme Méďo, máme práci. +poklepe mu na předloktí, aby přestal blokovat dveře a hnul tou pěknou prdelkou:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member