Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 13:17

Aha. +směje se+ No, to lítá. Taky jsou tam čtyři míče a sedm hráčů v každým týmu. Ale v podstatě to moc komplikovaný není, je to trošku složitější fotbal. Dávají se góly, je tam brankář a tak. Proč nuda? Když budu chtít párty, tak si ji uspořádám, když budu chtít do baru, tak se přemístím do baru. +pokrčí rameny+ A taky za mnou budete jezdit ne? +mrkne na něj+ Tys někdy zdrhal před policajtama přes půlku města? +vykulí oči+ Tak tuhle historku bych chtěla slyšet. +zasměje se a vytáhne nějaký lahve vína, co přivezla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 13:48

no jo, ty se můžeš přemístit. +podotkne+ To já neovládám. +pokrčí rameny+ No jo, v Římě. Vlezl jsem tam d té jejich fontány a jako obvykle, jsem dělal výtržnosti a pak mě polonahýho honili, ale utek jsem jim. V metru.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 14:07

+rozdělá víno a chvilku se pere s korkem, než se jí to povede+ Chtěla bych mít velkou zahradu a hodně pokojů pro hosty, abych mohla zvát spoustu lidí. Tohle bude kuchyň +ukazuje po čtvercích na papírech+ Tady chci mít knihovnu a tohleto bude tvůj pokoj pro hosty. Tady v něm máš postel, a tady kombo a stojan na kytaru +má tam nakreslenou malinkou kytarku, ale kreslení teda není její nejsilnější stránka+ Budeš moct skákat z okna rovnou do bazénu. +uculí se+ Tak to musel bejt výbornej pohled +směje se představě polonahýho mokrýho Byrona v metru+ V Římě je to krásný. Máš nějakou zemi, kam bys chtěl ještě jet? +zkoumá+ Jak jste si vůbec užili svátky a Silvestra? +vzpomene si najednou a podá mu otevřený červený+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 led 2013 14:17

Aha... +prohlíží si to+ Takže se už nechceš vracet k předchozímu buržoaznímu a zazobaneckýmu stylu života, co? +utahuje si z ní+ A kde na to všechno vezmeš? Na ten bazém a pokoj pro hosty... +kouká na plánky+ Teď mě nic nenapadá, kam bych chtěl jet... Možná do peru... No bylo to jako obvykle boží. Dělal jsem svůj proslulý punč a na slivestra jsme byli ve Friscu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 14:37

No galerii rodovejch portrétů a přijímací salónky si rozhodně odpustím. +nakrčí nos+ Ale nebudu si odepírat pohodlí a věci, co mám ráda, jen abych udělala nějakej stejtment. +pokrčí ramenama+ No, dost jsem toho zdědila, když umřela nana Geraldine, babička z máminy strany. Ona hrozně nesnášela otce, a všechno co měla odkázala přímo nám vnoučatům, aby on nic nedostal. Ale pravda je, že mám pořád přístup k rodinnejm penězům. Otec mě nikdy formálně nevydědil, což je mi upřímně řečeno teda záhadou, protože jsem jedno velký zklamání. +přizná+ Ale na ty peníze nešahám. Prostě z principu. +mávne rukou+ Kde vůbec pořád bereš peníze ty? +vzpomene si, jak Byron furt tahá bankovky po kapsách+ Já bych hrozně chtěla jet do Japonska. Na pravý sushi. +usměje se+ Co to je Frisco? svraští obočí+ Já znám akorát ten nápoj.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 14:54

Co by. +pokrčí rameny+ Zneužívám nevědomosti svejch rodičů, dostávám pravidelnou apanáž a oni doufají, že se umoudřím. Marně. A očas vyhraju na automatech. Frisco je San Francisko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 15:09

Hm, to máš blbý, u mě už se přestali snažit. Ale na druhou stranu já mám staršího bráchu, co očekávání splňuje, takže z dynastickýho hlediska nikoho moc nezajímám. Teda ne od tý doby, co jsem v sedmnácti radši zdrhla, než abych se vdávala. +ušklíbne se a přihne si vína+ Máš nějaký sourozence básníčku? +zajímá se+ Aha, u nás se říkalo SanFran. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 17:50

Nemám sourozence. Asi proto pořád doufají. +zavrtí hlavou+ Ale rádi mě nemají. No to je jedno. +posadí se na posteli+ A proč nechceš už něco postavenýho? Vždyť to bude trvat strašně dlouho, než ti to postaví... někdo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 18:16

No ono mít sourozence není tak úplně výhra. Třeba moje sestra je fakt dárek. +ušklíbne se, pohladí ho soustrastně po ruce, ale nerozebírá to+ No protože už jsem se v životě narajzovala docela dost, tak nějak si říkám, že bych se teďka mohla někde uhnízdit na dlouho. Možná navždycky, víš? +pokrčí ramenama+ Tak bych chtěla něco, co bude přesně takový, jaký to chci mít. Zas tak dlouho to trvat nebude, s kouzlama jdou věci rychlejc. a kupovat něco hotovýho a pak to složitě přestavovat... to si to radši udělám podle svýho od začátku. +mávne rukou+ Možná si pořídím tobogán. +napadne ji a honem to přiškrábe do seznamu, než na to zapomene+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 19:01

A co budeš dělat, když tě to tam přestane bavit? Já bych třeba na jednom místě nevydržel. Kolik že ti je, že už se chceš usadit, babčo? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje