od Syriana Spinnel » 07 led 2016 22:40
+Když hodina řádně pokročí a Bjorn je pořád trapně střízlivý, a Syr docela sťatá, přijde ke jejich stolku nějaká holčina.+
H: takže kvůli téhle +ukáže na Syr+ jsi mi už nezavolal jo?
B: +lehce mu zaskočí a vrhne střídavý pohled z holky na Syrianu a zpátky.+ já... eh... +prohrábne si rukou vlasy a vrhne na Syr prosebný pohled ala vysekej mě z toho.+
S: +chvilku se rozhoduje že ho v tom nechá podusit, ale pak se ho slituje a sjede holku pohledem.+ hele kotě, vykašli se na to. On ti za to nestojí. +Mrkne na ni, pak vstane (poněkud rozvláčně) a něco jí pošeptá. Holka na chvilku vyvalí oči, pak vrhne na Bjorna rychlí pohled, podívá se na Syr, ta zas jen přikývne, a pak vybuchne v smíchu.+
H: no tak... +dál se dusí smíchem.+ tak to jo, to... mějte se, cukrouši +mávne jim a odejde pryč.+
B: +vrhne na Syr zděšený pohled.+ U velké medvědice cos jí řekla? ne, neříkej mě to. +pohrává si se sklínkou.+ no, nebo radši řekni.
S: +hodí na sebe kabát a vytáhne cígo+ pojď, je čas vypadnout na vzduch. +vezme ho ruku a vede ho ven+
B: tak sakra řekni mi to.
S: nebuď srágora, mám hlad. Jdem se někam najest, nějaké hladové okno poblíž?
B: žádné hladové okno, nikam. +Stoupne si před ni a znemožní pokračovat v chůzi.+ Ty to nechápeš, já to musím vědět. +A na slovo musím dá dostatečně velký důraz+.
S: No... +vyfoukne kouř+ tak dobře. Od teď si myslí, že jsi gay, kterej se snaží přeorientovat na holky, protože se mu hnusí šukat chlapy, ale s babama to není o moc lepší. +vyzubí se.+ spokojenej?
B: +zbledne. Tedy víc, než obvykle+ tos... tos mi neudělala...
S: klídek, tohle tě přece neodrovná ne, Cassanovo?
B: to teda... je to prezidentka diskuzního kroužkou... za chvilku to bude vědět celá Trinity....
S: no nekecej, na prezidentku diskuzního kroužku měla dost fádní slovník.
B: já tě zaškrtím +řekne zoufale.+
S: To těžko kámo, ty mě teď pěkně vezmeš nakrmit, a pak mě dopravíš do hotelu. +Culí se nameteně a očka se jí při tom lesknou.+
B: Nejradši bych tě.... +mrmle si a vede ji k okýnku s pizzou atd.+
S: já vím, ale to by ti pak Gabriel musel nakopat do zadele, takže mi poděkuj, že jsem tě zachránila a já mu nic neřeknu.
B: příště tak s tebou půjdu ven!
S: že jo? jsem společník k pohledání. +připlácne si na sebe čtvrtku sýrové a čtvrtku zeleninové pizzy a nacpává se.+
B: +má pocit, že se z ní zcvokne.+ jo, dokonalost sama +přešlapuje na místě jak medvěd. Když v tom začne sněžit, ne nijak zlehka, hotová vánice. A on se konečně usměje+ Vidíš, já ti to říkal +zubí se trochu vyšinutě+
S: no, +utře si ruce a rty do ubrousku.+ jsi hotová rosnička. +a vydají se zpátky do hotelu+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me